Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zeki futbolcu istiyonuz Bakambu ligin ebesini beller diyosunuz ben anlamadım!!!! Djanini daha zeki daha teknik Bakambu sadece daha hızlısı
    canini nin birçok özelliği var ama bitiriciliği kötü, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda bazen saçmalıyor

canini yide 2 ye 3 e satardım

sağ açığa rafinha yı alıp ileri üçlüyü direzege--bakambu-rafinha yaparım

orta üçlü hemen hemen belli, gamin-bardi-ömür
    TEKKEBALL

Yorum

• Transfer sezonu biterken bu kadar büyük sirkülasyon ..Ne bileyim tuhaf geliyor bana.Ya hu ne oldu da şampiyon kadroyu dağıtıyoruz.Bi waka gitti diye mi bu kötü oyunun sebebi ya da Hamsik'i mi arıyoruz.Bu sezonu kafasında silmemiştir inşallah yönetim ve hoca.En azından hocaya sahip çıksın yönetim zira , biz kaos ve kargaşadan çok çektik.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi
        Yesinler onun mücadelesini.

Galatasaray maçı özeti

1) Mertens’i kaçırdı, Dorukan son anda yetişti de topa dokundu yoksa Mertens golü atıyordu.

2) Kerem bu Larsen efendinin içinden geçti, Bartra kademesine girdi.

3) İlk yarının ortalarında yine topla çıkarken bir anda yere kök salıp, cılız bir adama topu kaptırıp kontra yedirdi.

4) Sağ açıkta topla buluştu, önünde 2 galatasaraylı var, 2 metre solunda ise Bardhi var. Çok iyi pozisyon almış Bardhi ye pasın şiddetini ayarlayamayıp savunma arkasına pas gibi attı govel pası.

5) İkinci yarı 10 metre çapında etrafında 1 allahın kulu bile yokken, kafa yere gömülü şekilde yerden sert orta kesiyor. Bakmadan etmeden.

Gelip sırf iyiniyetli mücadele ediyor diye şu salağı burda savunmayın.

Sen git maçı bir daha izle. Yarım göz maç izliyorsunuz. Adam maçın en kötüsü.
        Hocam Larsene gelene kadar o kadar eleştirilecek nokta var ki, ortadahasız oynuyoruz kanatlar işlemiyor bu düzende bile Larsen bana harika geliyor tabi göteceli kavramdır bu senin beğenmemene bişey diyenem.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takim ya basin toplantisi yapmasi lazim yada acilen Resmi bi mesaj. Bilerek medya ve Twitterciler bizi KAOSa sürüklemek istiyor.

Cikip sunu dese, Cornelius bizde kalicak. X Oyuncu bizde kalicak, bu oyuncuyu alicagiz herkes rahatlar.

Kimse Anlamiyor ist. Medyasi Weghourstu kral ilan etti. Social platformda her yerde yeni kral yazilip 4 mac 2 gol diye hava atiyorlar.

Corne 4 mac 2 gol atti. üsteleik 2 macta pozisyonu bile yok. OYUNA GELMEYIN ARTIK
          Bu tiwitter denen şey tam anlamıyla milletin algılarını değiştirmeye veya etkilemeye dönük bi mecra.Geçen sezon vura vura şampiyon olmuş takımı dağıtmak için İstanbullu kalemşörler ve çevre bunu kullanıyor bence de.Gelene geçene 4-5-6 atan şikecilerin bu hafta ne olduğunu gördük.Şimdi de deli gibi tempo yapan 8taşı ligin efendisi ilan ettiler.Bu oyuna geliyoruz maalesef.Kulüp de bu konuda gerçekten de çok sessiz.Şampiyonluk sonrası sezonda bu kadar dağınık bir görüntü vereceğimizi ben anlayamıyorum

Yorum

• a sporu açın zeki uzundurukan var bakalım ne diyecek
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ve nihayet söylenti yüzdesi yükselmiş

Transfermarkt - Das Fußball-Portal mit Transfers, Marktwerten, Gerüchten und Statistiken

bakambu yüzde 75

cornelius yüzde 63
              TEKKEBALL

Yorum

• Ümraniye karsi farkli bisey denesek.

Ugurcan
                Dogukhan Bartra Hugo Denswil
                Siopis - Evertonlu
                Ömür Djanny Bardhi
                Cornelius

Yorum

• son iki günde kulübün en kıymetli futbolcuları hakkında neler konuşuldu yazıldı çizildi. ama biri çıkıp tek bir açıklama yapmadı yayınlamadı
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Abi ne oldu neden bunca değişim? Resmen altımızı oyuyorlar. Biz şubatta şampiyon olduk. Eylülde takımın yarısı gidip geliyor. Bunu kimse hak etmedi. Daha 2 günce transfer bitmişti. Ne oldu arkadaş? Geçen senin açık ara şampiyonunun bu kadar basiretsiz bir transfer sezonu planlaması gecirtmeye kimsenin hakkı yok. Gelen giden oyunculardan tamamen bağımsız bu yazdıklarım.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• bakayı da mı alacaklar acep

(UEFA)

Yorum

• Şimdi de Siopis gitti deniyor

Yorum

• Lig başlamış 4 hafta olmuş. Şu transfer söylentilerine bak.
                          ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Cornellius Kopenhag'a gitmişse şampiyonlar ligi maçları şaibeli. Adam ilk maç yokları oynadı, 2.macta ise (Fransa'ya 25 metreden çapraz zımbalayan adam) direk dibinden auta attı . Biz de inandık.

Daha önceki mesajımda yazdım, sağolun çokça da tepki aldım. Bu doğru yolda olduğumu gösteriyor.

Djanini, Cornellius, Bakasetas,Ömür, Uğurcan gitme niyetinde. Şampiyon olduk, kalmaları için bir ihtimal şampiyonlar ligiydi olmadı.
                            Şimdi kadroya değiştirme vakti, yoksa çok geç.olacak.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Şampiyonlar ligine gidemeyince takım dağıldı.

Bu saate bu denli büyük değişimden hayırlı sonuç çıkmaz. Seneye inşallah diyelim

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi de Siopis gitti deniyor
                                Rafinha da gelirse efso olur şimdi.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X