Marca’da vermisse bitmistir bu is. İyi transfer hayırlı olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle....
Yorum
-
Ömür-Baka olmuyor dedik, Bardhi-x olur herhalde hayırlısı olsun hoca da görüyordu demek ki durumu.
Yani Hamsik'in yokluğunu aratmaz diye umuyorum. Kopenhag'ı geçmemiz şu an her şeyden önemli.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYHerrera bu kez de Girona'ya kiralanmış. Tam da Dorukhan'ın yanına koyulacak adamdı. Bu tarz kelepir hamleleri hiçbir şekilde beceremiyoruz.
Khazri de bedelsiz gitmiş, Djaniny'nin boşluğunu tertemiz doldururdu.
Yorum
-
Forumda özellikle bu başlıkta yazan bazı arkadaşlar, istanbul takımı taraftarlığı sınırına çok yaklaştılar ama haberleri yok. Geçen sezonki planlamayı yapan yönetim ve teknik ekip hala görevdelr. Çıkıp deseler ki biz zaten en acil yapmamız gereken transferleri ( sağ*sol bek ve sol açık + Denswill) lig biter bitmez yaptık. Ne cevap vereceksiniz? Avcı hocam belirli bir planın dışında gitse sizce susup oturur mu?
Yorum
-
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum, büyük kariyer büyük tecrübe
Hep onlar mı çalacakForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMakedonyaya Anadoludan çok göç gitti Osmanlı zamanında. Belki Karadenizlidir.
Yorum
Yorum