İlk olarak Surmeneli_91 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonunun benimle alakasi yok. Kanaat önderi olup olmamamla hic yok. Basit, ucuz bir taktik bu yaptiginiz. Kendinizden konuyu uzaklastirip bana atiyorsunuz olayi. Sanki ben kanaat önderiymisim de siz de oradan beni vurmaya calisiyorsunuz.
Takimin eksikliklerinden ötede sizin yazdiklariniz. "Bir cacik olmaz, hain yönetim, hic bir mevki güven vermiyor (sanirsin ligin acik ara en iyi kalecisi bizde degil)" gibi bildigin ortami germek icin yazilan mesajlar.
Kaos cikarmak icin kiskirtici, provokatif ve alay edici mesajlariniz.
Nasil "agzinizin kirasini bana vermiyorsaniz", ben de kimseye vermiyorum ve sizin gibi insanlari ulu ortada elestirmek hosuma gidiyor. Ne cins biri oldugunuzu herkes görsün.
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerde kap?
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGündemden uzak kaldım, son sayfaları okumaya çalıştım ama kafam çorba oldu. Bir uçak var evet ama uçak hakkında herkes farklı şey yazıyoruçakla ilgili durum bu
Köln-Sörloth muhabbeti hiç iyi olmadı.
Yorum
-
Sorloth iyi güzel tamam ama buradan kaçarcasına gitti, gitsin nereye giderse kabak tadı verdi. Cornelius varken gerek yok zaten.
Bartraya da gerek yok o kadar parayı bu yaştaki adama gömmeye gerek yok, daha genç olsa anlarım.
Bizimkiler de kap işini Acun'un kutu açmasına döndürüler, heyecan verip uzattikca uzatiyorlarÜzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
Madem bartra olmuyucakti neden bize dönüş yapti ki betis donus vapmasa ne diye ispanya ya gitsin başkan hadi diyelim bartra ismini basın oyalansinn diye attı hedef gudelj olsa gerek yok ki buna gudelj den zaten kurtulmak istiyor sevilla bunun için ispanya ya gitmeye gerek yok bisiler dönüyor ama ne
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAs Gazetesi bartra nin ts teklifini reddettiğini söyledi B etisten kontrat bekliyor muş geçen yum s emre sel stoper de oynayabilen orta saha dedi gudelj o tarife uyuyor son sezonunda stoper oynamis sevilla kontağından çıkmak istiyor diakhaby için bizden 10 istemişler yani 100 de 100 gudelj ve bardhi transferler2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum