Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Surmeneli_91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kap yarın gelecekse neden daha bugün kalpler atılıp milleti heyecanlandırıyorlar anlamadım ki..
    Havalimanında karşılansınlar diye bugün gelir mi kap… gelir.. gelmesi lazım.. gelsin ya.. gelir dimi? 😀

Yorum

• Gündemden uzak kaldım, son sayfaları okumaya çalıştım ama kafam çorba oldu. Bir uçak var evet ama uçak hakkında herkes farklı şey yazıyor
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konunun benimle alakasi yok. Kanaat önderi olup olmamamla hic yok. Basit, ucuz bir taktik bu yaptiginiz. Kendinizden konuyu uzaklastirip bana atiyorsunuz olayi. Sanki ben kanaat önderiymisim de siz de oradan beni vurmaya calisiyorsunuz.

Takimin eksikliklerinden ötede sizin yazdiklariniz. "Bir cacik olmaz, hain yönetim, hic bir mevki güven vermiyor (sanirsin ligin acik ara en iyi kalecisi bizde degil)" gibi bildigin ortami germek icin yazilan mesajlar.

Kaos cikarmak icin kiskirtici, provokatif ve alay edici mesajlariniz.

Nasil "agzinizin kirasini bana vermiyorsaniz", ben de kimseye vermiyorum ve sizin gibi insanlari ulu ortada elestirmek hosuma gidiyor. Ne cins biri oldugunuzu herkes görsün.
        Hocam, arada devasa bir insan kalitesi farki var. Muhatap olma. Engelle gec, bunlarla bas edemezsin.

Yorum

• nerde kap?

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Sörltohu Köln e kiralayacaklarmis...Köln maasini ödeyemez...
              Leipzig heralde Köln de patlama yapip satma pesinde
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nerde kap?
                As Gazetesi bartra nin ts teklifini reddettiğini söyledi B etisten kontrat bekliyor muş geçen yum s emre sel stoper de oynayabilen orta saha dedi gudelj o tarife uyuyor son sezonunda stoper oynamis sevilla kontağından çıkmak istiyor diakhaby için bizden 10 istemişler yani 100 de 100 gudelj ve bardhi transferler

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gündemden uzak kaldım, son sayfaları okumaya çalıştım ama kafam çorba oldu. Bir uçak var evet ama uçak hakkında herkes farklı şey yazıyor
                  Başkan bugün Valencia’ya inmiş özel uçakla. Normalde bugün dönmesi gerekiyormuş ama yarın Sevilla’dan dönecekmiş. Uçakta da 6 kişi varmış uçakla ilgili durum bu

Köln-Sörloth muhabbeti hiç iyi olmadı.

Yorum

• Sorloth iyi güzel tamam ama buradan kaçarcasına gitti, gitsin nereye giderse kabak tadı verdi. Cornelius varken gerek yok zaten.
                    Bartraya da gerek yok o kadar parayı bu yaştaki adama gömmeye gerek yok, daha genç olsa anlarım.

Bizimkiler de kap işini Acun'un kutu açmasına döndürüler, heyecan verip uzattikca uzatiyorlar
                    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                    Бургундия синий
                    61

Yorum

• Madem bartra olmuyucakti neden bize dönüş yapti ki betis donus vapmasa ne diye ispanya ya gitsin başkan hadi diyelim bartra ismini basın oyalansinn diye attı hedef gudelj olsa gerek yok ki buna gudelj den zaten kurtulmak istiyor sevilla bunun için ispanya ya gitmeye gerek yok bisiler dönüyor ama ne

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        As Gazetesi bartra nin ts teklifini reddettiğini söyledi B etisten kontrat bekliyor muş geçen yum s emre sel stoper de oynayabilen orta saha dedi gudelj o tarife uyuyor son sezonunda stoper oynamis sevilla kontağından çıkmak istiyor diakhaby için bizden 10 istemişler yani 100 de 100 gudelj ve bardhi transferler
                        Gudelj o zaman Berat'ın yerine alınıyor.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Gudelj-Enis, stoper işi yine kaldı o zaman..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Gudelj i her ça stoper oynaticak oyunu ordan kurucak Bence net stoper değil ama ayağı düzgün risk alıyoruz burda

Yorum

• Gudelj ve enis gelirse stoper gelmez boşuna beklemeyin

Yorum

• Gudelj'de joker oyuncu..

Ama her türlü iş yapar stoper de oynar ön libero da sıkıntı olmaz.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X