Öncelikle koita trondsen ve peres i saymazsak bizim 11 yabancımız var onu alın bunu alınla olmuyor edin i diyelim ki dondurduk bu adam 2 aya donucek kimi cikaricaz kadrodan bir stoperle 13 oluyor geriye 1 adam kalıyor o da 98 li olmadı lazim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, sağ stoperde sol ayaklı oyuncu oynayamıyor. Orada oynayan isim sadece idare ediyor.
Dün akşam Denswil'in ne kadar zorlandığını görmediniz sanırım. Çocuk ters ayağı ile öne pas vermeye korkuyor.
Bundan daha da kötüsü pas açısını ters ayağı ile göremiyor ve atamıyor. Bu büyük bir handikap!
Farkındaysanız dün akşam bolca kaleciye dönmek zorunda kaldı. Çünkü pas açısını göremiyor.
Denswil ile idare ederiz diyorsunuz ama yarışacaksak idare etmekten daha ötesi lazım.
Bir pozisyonda Eren Elmalı mesela orta sahanın içlerine kadar girdi, solak olduğu için sağ kanada doğru çeviremedi keza orta sahada pas arası yaptılar. Eren için sorun değil zaten 90 dk’da 1-2 kez o kadar içe girer ya da girmez. Ama stoper sürekli solundakine oynamak zorunda kalıyor. Sağa döndüğünde bocalıyor. Denswill çok iyi stoper ama solda çok iyi, sağ stoperde sadece bir kesici olarak kullanabiliyoruz ve sol stoperin kademesine girebiliyor. Topla çıkışları ölüyor, ayağındaki yetenek ölüyor. Yazık oluyor.
Dün Hugo’da bundan biraz bocaladı ve stoperlerimiz aralarında hiç paslaşmadan direk kaleciye döndüler, onun da kabul edelim ayakları vasat (bence zaten bu yüzden yüksek teklif gelmiyor). Geriden oyun kurma konusunda çok kötüydük.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle koita trondsen ve peres i saymazsak bizim 11 yabancımız var onu alın bunu alınla olmuyor edin i diyelim ki dondurduk bu adam 2 aya donucek kimi cikaricaz kadrodan bir stoperle 13 oluyor geriye 1 adam kalıyor o da 98 li olmadı lazim
Yorum
-
Çok mutlu olursa kalsın djene var getafe li atlet süratli ayağı ortalama güçlü bunun nabzını çekmekten iyidir kesin gelmiyorum dese bizimkiler başkasına gider de gelmiyorum da demiyor anladığım kadarıyla betis klübü de onu düşünmüyor ücretinde indirim yapsin kalsın klubunde
Yorum
-
Yarin pazar pazar günleri benim tatil günüm tatil günümde yolculuk yapmam pazartesi betisin maci var ya o maci izlicek yada oynamak isticek pazartesi de o ucak kalkmaz eyer ikna edebilirseler en erken sali bana kalirsa bu saatden sonra daha gelmesinElbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer ne kadar ortopedist olmasak da bizim de mesleğimiz. Burada hugo ayağını kırdığında da yine aynı şeyleri söylemiştim. Muhtemelen burada da yazmışımdır. Çok yaşlı değilse, parçalı kırık değilse ayrıca kırık eklem yerlerinde değilse kırıkların iyileşme süresi 6_8 haftadır. Gerisi rehabilitasyondur. Viscanın , kırık ayağında olmadığı için yeterli fizik kondisyona çabucak ulaşacaktır. Ben en kötü 2 ay sonra saha içi antrenmanlara başlayacağını düşünüyorum. İyi ihtimalde 6 hafta sonra antrenmanlara başlarHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebartha hocanın ilk tercihiymiş sanırım zorluyorlar ama cidden süreç çok uzadı kesin başka takımlarlada görüşüyorlar ts yi 1. tercih görmüyorlar
ama tsnin verdiği yıllık ücreti ona kimse vermez.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildiBaşkanın yerinde olsam bu herife (Bartra) vereceğim ücrete gidip başka bir isimle anlaşırım.
Bu herifin menajerine de şartlarınız kabul ediyoruz deyip oyuncuyu Trabzon'a getirtirim.
Sonra da vazgeçtik diyerek s.kt.r edip geri yollarım. Bu muameleyi hak ediyor.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam iho zihniyeti. Özledik peyug paşganum..Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
"Türk kulübü ona şu anda Sevilla'da aldığı ücretin iki katı kadar teklif etti."
İnşallah transfer acayip bir şeye evrilmez illa da alalım diye. Benim anlamadığım uçak niye gönderdik anlaşma yoksa. Biz mi yanlış yaptık erken davranmakla yoksa bunlzr mı çingenelik yapıyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Madem kesenin ağzını açacağız gidip Djiku'yu alalim. Bu adamın nazı çekilmez."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Türk kulübü ona şu anda Sevilla'da aldığı ücretin iki katı kadar teklif etti."
İnşallah transfer acayip bir şeye evrilmez illa da alalım diye. Benim anlamadığım uçak niye gönderdik anlaşma yoksa. Biz mi yanlış yaptık erken davranmakla yoksa bunlzr mı çingenelik yapıyor.Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz
Yorum
Yorum