Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saiss daha iyi bir futbolcu ama yaşlı.
    Saiss daha iyi futbolcu mu bilmiyorum ama Denswill ülke standardı için çok iyi oyuncu. Geçen sene şampiyonluğun gizli mimarlarindan. Başakşehir maçında oynadığı top izlediğim en iyi stoper performanslarindan biri olabilir. 3 bölgede oynuyor ve en önemlisi adam sorunsuz futbolcu. Evet bence de imza parası biraz fazla ama bu noktada da arada ne kadar eleştirsek bile tarihin en iyi yönetim performansıni gösteren adamların fikirlerine saygı duymak düşüyor.

Yorum

• Maaş düşük veya değil haricinde Denswil'i pazarlama şansımız var. 32'sinde olan bir adamdan bahsetsek anlayacağım.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Denswill faydalı topçu zaten orasına tüm forum katılıyor. Ama Denswille 2.2 verirsek diğerleride isyan çıkarıcak. Nwakame 3.5 istedi mesela o zaman adam haklıymış. Rotasyon topçusu 2.2 alıyor ki stoper adam.

Şu Uğurcan abisi diye amatörle nasıl çalışır anlamadım. Bela gibi yaptığı açıklamaya bak ya

Wakame, Sözleşmesini uzun istemesinden dolayı olmadı, bende kalsın isterdim elbette ama en fazla 1 yıllık ve sonrakı performansa dayalı bir kontrat ile, 33 yaşındaki bir oyuncuya o para 3 yıl boyunca verilmezdi. Ayrıca Densvil rotasyon oyuncusu dediniz, Rotasyon oyuncusu mu kaldı, 5 oyuncu değiştirme olan bir sistmede her oyuncu as oyuncudur.
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Sorun şu 2.2milyon euro kazanan bir adamı satma planın olabilir mi? Bu adam hangi kulübe gidecekte bu parayı kazanacak. Satış planı felan yok tamamen fayda maliyet göz önüne alınmış.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Kardeşim, 25 yaşındaki bir futbolcuya 5-6-7 verebilirsin, zira performans artırması durumunda iki veya üç sene sonra aldığın ücrete ya da daha yüksek bir ücrete satabilirsin. Denswil, 6 Milyon Euro bedelle gittiği takımda kiralık oyuncu statüsüne düştü ve en nihayetinde kulübü tarafından serbest bırakıldı. Burada aslında kulübü tarafından değer verilmeyen bir oyuncu aldığımızı kabul etmek lazım. Bizim 3 Milyon Euro imza parası verdiğimiz Denswil, 29 yaşında ve Avrupa'da pek de aranan bir oyuncu değildi. Bizim ligimizin kalitesizliği karşısında iyi bir performans gösterdi, bunu kabul etmek lazım. Zaten burada oyuncunun performansına eleştiri getiren yok, maaşı fazla diyoruz. Bu yaştaki oyuncudan bu saatten sonra bonservis kazanamazsın. Oyuncu ile yeni sözleşme yaptın, bir yıl sonra 30 yaşına girecek. Ertesi yıl bu yaştaki oyuncuya kim, neden bonservis versin. Hiç kimse vermez! Oyuncuya verilen imza parası fazla, bunu savunmaya gerek yok. Koita konusunda da verilen paraya itiraz etmiştik. Zira o da fazla idi. Gördüğümüzü söylemek zorundayız.

Şu satmak için alıp da ederinde satılan kaç tane oyuncu aldık bir örnek verirmisiniz? Şans eseri performansı tutup da sattığımız hariç. 25-26 yaşında futbolcuyu ucuza alıp satmak Avrupa takımlarının işi, bizdeki Sörloth örneğinde olduğu gibi sadece tesadüfen form tutar ve olur. Yaşlı tabir edilen oyuncular ile başarı elede ediyorzun. Bu sene de yaşlı tabir edilen oyuncular maça damga vurmasaydı zor şampiyon olurduk. hamsik? Kaç yaşında, Wakame kaç yaşında,Peres kaç yaşında ?? Yaşa bakarak para konuşmak bence hiç doğru değil özellikle bizim ülkede, Genç diye tabir ederek aldığımız Berat, İnstagramda story atmaktan helak oldu bu sayede de tek Acunun gözüne girmeyi başardı.
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sorun şu 2.2milyon euro kazanan bir adamı satma planın olabilir mi? Bu adam hangi kulübe gidecekte bu parayı kazanacak. Satış planı felan yok tamamen fayda maliyet göz önüne alınmış.
              Kendisi bu teoride dışardan 1.25m alıyor şeklinde gözükecek. İmza parasından bağımsız düşünmek lazım gibi

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Millet kızacak ama Trezege yerine larini alırdım ben bizde çok iyi iş yapabilir .
                Millet kizmakta haklı hocam bence.

Larin işleyen bir carkta çok güzel bir tamamlayıcı kanat forvet olur ki iki sene önce bunu yaptı. Ama işler yolunda gitmiyorsa sana çare olmaz.

Nwakame takımdan bağımsız tek başına maç alabilecek, kilit çözebilecek yetenekte bir adamdı. Onun kadar yetenekli sini bulmak kolay değil ama en azından bireysel yeteneği fazla olan tek başına bir şeyler üretebilecek adamlara gitmek lazım. Trezeguet bu noktada doğru isim.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kendisi bu teoride dışardan 1.25m alıyor şeklinde gözükecek. İmza parasından bağımsız düşünmek lazım gibi
                  Cebine 2.2 giriyor günün sonunda, zor başka kulübe göndermemiz onu demek istedim. Ben faydalı olacağını düşünüyorum ama takım içi dengeleri çok bozacak gibi geliyor.

Şampiyonlar liginde nereye kadar gidebiliriz ki, ligde şampiyon olmak için rotasyon oyuncusuna 2.2 milyon euro verilmesi bana mantıklı gelmiyor. Iho dönemi gibi gene çıktık 2-2.5 lara.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Kardeşim, 25 yaşındaki bir futbolcuya 5-6-7 verebilirsin, zira performans artırması durumunda iki veya üç sene sonra aldığın ücrete ya da daha yüksek bir ücrete satabilirsin. Denswil, 6 Milyon Euro bedelle gittiği takımda kiralık oyuncu statüsüne düştü ve en nihayetinde kulübü tarafından serbest bırakıldı. Burada aslında kulübü tarafından değer verilmeyen bir oyuncu aldığımızı kabul etmek lazım. Bizim 3 Milyon Euro imza parası verdiğimiz Denswil, 29 yaşında ve Avrupa'da pek de aranan bir oyuncu değildi. Bizim ligimizin kalitesizliği karşısında iyi bir performans gösterdi, bunu kabul etmek lazım. Zaten burada oyuncunun performansına eleştiri getiren yok, maaşı fazla diyoruz. Bu yaştaki oyuncudan bu saatten sonra bonservis kazanamazsın. Oyuncu ile yeni sözleşme yaptın, bir yıl sonra 30 yaşına girecek. Ertesi yıl bu yaştaki oyuncuya kim, neden bonservis versin. Hiç kimse vermez! Oyuncuya verilen imza parası fazla, bunu savunmaya gerek yok. Koita konusunda da verilen paraya itiraz etmiştik. Zira o da fazla idi. Gördüğümüzü söylemek zorundayız.
                    Ayrıca, iyi tabir edilen oyuncuya verilen paraların fazlalığı neye göre kime göre? Futbol bir Endüstri işidir ve işe göre para belirlenir. Ben 25 yıllık Muhendis'im, benim aldığım maaşı merdiven altı bir tekstil atölyesindeki dikimci çalışan da alıyor. Bahçe toprağını kaldıran Beden işçisi benden daha fazla alıyor. Dolayısıyla keşke öyle olmasa ama, Reklam sektör ve sponsorlar itibari ile futboldaki paralar maalesef böyle. Sen şampiyon olmuş bir takımsın. Oyuncun Şampiyon oyuncu etiketini aldı. Bir önceki seneki gelirler ve sözleşmeler ile oyuncuyu kadronda tutamazsın. Kazandığın o gelirlerden oyuncular da pay almak ister. illa en fazla kazanacak oyuncu 1,5 euro olacak dersen olmaz. Büyümenin sancıları da bunlardır maalesef. Denswil ayarında her topçu bu paraları alıyor eminim ki başkaları da vermiştir ki bizde vermek zorunda kaldık. Alırsın almazsın bu sana bağlı ama bildiğimiz bir gerçek var ki? Denswil bir yıllık kiralık döneminde gösterdiği performans ve takımı ve şehri bilmesi vesilesi ile risksiz bir transferdir. Ona vermediğimiz para ile 1,5 milyona başka bir oyuncuya verirsin ama tutmaz , rotasyon diyorsun ya, kadroya bile giremezse bu alacağımız oyuncu, sana maaş vermiyorum deme şansın olacak mı ? Yok. O halde, bildiğimiz , forma verdiğinde hangi mevki olursa olsun uyum sorunu yaşamamış, stoperlerin hiç birinin olmadığı sakatlandıkları haftalarda maça girip onları aratmamış bir oyuncuya bu para sırf prim olarak bile olsa verilirse ses edemezsin. Haaa diyeceksin ki çokkk. Bana sorsan onlar da en fazla benim kadar kazansınlar )))
                    En son lazibere tarafından düzenlendi; 17.06.2022, 12:29.

Yorum

• ugurcanin menejerinin yaptiginin aynısını yusuf yazının menejeri de yapmistı

bunlar ölümü gösterip sıtmaya razi etmek

benim gibi 20 milyona dahi satılmamali gorusunde olanlari 20ye razı etmek

irfancan bile takaslarla 12yi geçti
                      sana senede minimum 10 maç alan ugurcanda 12 hemi

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulübün Ahmetcan ile ilgili vizyonu, kariyer planlaması nedir acaba? 3. sol stoper olarak kupa maçlarında oynatmak veya hugo ve denswil sakatlanınca sahaya atmak mı?
                        Latince öğrendiği için maaşına ilave olarak kendisine yılda 750 bin Euro imza ücreti ödeyeceğiz.
                        Naber?

Yorum

• Yazılanları okuyorum, akıl alır gibi değil. Oturmus kadroyu bozmaktan kac kere agzımız yanmıs, herkes herkesi satıyor masallah.
                          Beyler adam gibi şampiyon olmuşuz, üzerine koyarak gitmen lazım. bunun için;

- değerli "yerli" futbolcularımız böyle medyanın onunde konusulur olmamalı ozellikle de satıs soz konusu ise "ugurcan, abdulkadir omur, vs". illa satacaksan, astronomik bir meblag yoksa, en fazla bir tanesini satmalısın.

Buarada, Ugurcan'ın satılmasına kesinlikle karsıyım, verilecek paradan cok daha degerli ozelliklere sahip oldugunu gittiğinde anlarsınız. Altyapıdan gelen taraftar futbolcu (amator ruhla mucadele eden profesyonel) her zaman lazım, basarılı tum avrupa takımları bu sekilde (ajax, real, barca, liverpool, hatta man city vb.). Onlar takımın cimentosu, atesleyicisi.

ek olarak, şampiyon olmak ve orada sureklilik arz etmek, gitmek isteyen yerli oyuncuların anlayısını da değiştirecektir. zira onlar ne yaparsa yapsınlar sampiyon yapılmayan bir takımda uzun sure kalmak istemiyorlardı, avrupa'yı taraftarın anlayısla karsılayacagı bir kacıs kapısı olarak goruyorlardı. ancak takımımız avrupa kupalarında en azından mart ayına kadar kalabilir ve bunu surekli hale getirirse; yerli oyunculara inanılmaz pazarlar acılacaktır. bole bir takımda herkes hem kalmak hem de uzun sure oynamak ister.

- yabancı meselesinde ise; Hamsik en guzel ornek. Cok para dokmeden; profesyonel, atlet ve gelişim/değişim/mucadele arayan adamları her zaman bulabileceğimizi gosterdi. Hatta Hamsik gibi profesyoneller ile öyle iyi ilişkiler kurmalıyız ki; ilerde bizlere scouting, transferde aracılık, vb. bircok konuda yardımcı olsunlar. aynı zamanda inanılmaz bir reklam potansiyelleri var, bu da sponsorluk anlamında kulube inanılmaz fırsatlar sunuyor.

- Nwekame'ye emekleri için teşekkür ederiz, ancak kendini takımın üzerinde görmek daha once defaatle gordugumuz bir alıskanlık. Maalesef kulup profesyonel olarak yonetilmeyince bu tarz sivri uclar olusuyordu, neyse şimdilik durum bole değil gibi gozukuyor. Son haftalardaki Nwekame performansı herkese ornek olmalı, bir kere o kapıyı actıgınızda (her talebe karsılık verdiğinizde) bu sureklilik arz eder ve grup psikolojisinde bulasıcı etki eder. bir bakarsınız tum takım komple cokmus. herkes herseyden şikayet eder olur ve ne verirseniz verin tum grubu mutlu edemezsiniz. Beyler Takım yonetmek ciddiyet ister, takımdaslık ister, fedakarlık ister, dolayısıyla bencillik ile bunu yıkmaya calısan kim olursa olsun gider/gitmeli.

bircok konu daha yazılıp çizilir ancak şimdilik kafi...

inşallah yeni yılda da şampiyonlugu gogusler ve ulkeyi avrupa'da iyi bir şekilde temsil ederiz.

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onlar yatirim yapti. Sen neyaptin? 29 yasinda Denswill 25 degil
                            bir de hep satarsak ihtimalinden bahsetme durumu var..

sakatlık, kötü oyun, elden çıkarmak zorunda kalma ihtimalleri yok sanki..

arkadaşlar yönetimi eleştirmek suç değildir, "defolup gitsinler, istifa etsinler" demek de değildir..
                            oflu fanatik

Yorum

• Trezeguet'in yedeği kim olacak Kouassi mi Gervinho'mu ?

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ugurcanin menejerinin yaptiginin aynısını yusuf yazının menejeri de yapmistı

bunlar ölümü gösterip sıtmaya razi etmek

benim gibi 20 milyona dahi satılmamali gorusunde olanlari 20ye razı etmek

irfancan bile takaslarla 12yi geçti
                                sana senede minimum 10 maç alan ugurcanda 12 hemi
                                Hocam kaleci diğerlerinden farklı,bugün bonservisi elinde 33-34 yaşındaki adamları bile kalelerine koyabiliyor büyük takımlar.Abdülkadir 15 e gider,Uğurcanda 15 e gider. Corneliusa 20 verirler ama Uğurcana vermezler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X