İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZevzek herif adama top mu attın da gol atmadı. Herkes beğenmedine hain , şatılmış, terörist diyor anında. Dilinizin ayarını ...
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twitter'Dan alıntı o, zevzekliği ben yapmadım, azcık edep yahu!
Yorum
-
cornelius u satıp yerine dovbik i almak tam bi skandal olur bu yönetim için
umarım vasat oyuncu yatırımı yapılmaz,zaten elde vasat bolca oyuncu var
dovbik bana manager itelemesi gibi geliyor, 25 yaşına kadar dniprodan çıkamamış bir oyuncuya bonservis yatırımı falan yapılmaz aga
skills videoları falan hikaye, seviye düşük,ukrayna ligi dediğimiz lig şaktar ve kiev i çıkar diğer takımlar amiyane tabirle köy takımları,oyuncu bu seviyede gol atmış,o da 1 sezonTEKKEBALL
Yorum
-
Hani 7 M € teklif gelmişti Belçika liginden satmamıştık da beklenti 10 M € du. Seni eleyen takıma 1 M € altına mı sattın yani tek elle tutulur forvetini. Enteresan işler. Dünya kupası faktörü de var. 2022-2023 Kopenhag sezonundayız heralde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Vay beee geçe yılki kadro neredeyse dağıldı.
Keşke sezon başlamadan gidecekler gitseydi. Şimdi uyum süreci filan derken ilk yarı bitecek. Allahtan dünya kupası arası olacak.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Sanirim Artem transferinde bir durum daha var. Transfermarkt sitesinde Artem icin "Midtjylland %50 hisseye sahip" diye yaziyor. Bu durumda diger kulüp ile de mi görüsmemiz gerekiyor acaba?
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'Dan alıntı o, zevzekliği ben yapmadım, azcık edep yahu!
Yorum
-
İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu yazana iade edeyim o zaman. özür dilerim.
Eyvallah
Yorum
-
Bütçe el veriyorsa Batshuai + Eldor olsa iyiydi. Bats özellikle gol kaçırsa bile diğer özellikleri ile açığını kapatır . Kendi çok atmaz belki ama kanatlar ve 10 no için çok alan açar. O kötü haliyle 14 gol attı 50 tane direğe vurdu. Bitiricilik iyi değil ama abartacak kadar da kötü değil. Az şans olsa 20yi devirmişti
Yorum
-
Cornelius inşallah gitmez. Eğer kendisi gitmeyii ystiyorsa ve iyi bonservis gelecekse 1 değil iki üst düzey forvet alınmalı. umut falan hariç. Djaninin son senesi iken öncelik o satılmalı.
Ayrıca behsedilen diğer futbolcuların hepsinin gönderilmesi çok mantıklı değil, böyle bir şey olmaz umarım. Ömür kalmak istemiyorsa ederi bi bonservi ise gidebilir (yusufun gelmesi şartıyla) ilk 11 de oynatabilecek yerli adam kalmıyor.
Yorum
-
Takim ya basin toplantisi yapmasi lazim yada acilen Resmi bi mesaj. Bilerek medya ve Twitterciler bizi KAOSa sürüklemek istiyor.
Cikip sunu dese, Cornelius bizde kalicak. X Oyuncu bizde kalicak, bu oyuncuyu alicagiz herkes rahatlar.
Kimse Anlamiyor ist. Medyasi Weghourstu kral ilan etti. Social platformda her yerde yeni kral yazilip 4 mac 2 gol diye hava atiyorlar.
Corne 4 mac 2 gol atti. üsteleik 2 macta pozisyonu bile yok. OYUNA GELMEYIN ARTIK
Yorum
Yorum