İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hacı rayt antalyasporda
Zuletzt bestätigte Transfers: ➤ weltweit ➤ Alter Verein ➤ Neuer Verein ➤ Ablöse ➤ nach gewünschtem Land filtern
yabancı sınırı olmasa iyi bir alternatif olurdu geniş kadroda
bu arada bu akşamki zagreb -üsküp maçı olası rakibimizi izleme açısından güzel bir maç olacak,zagreb cl elemelerinin en güçlü takımlarından biri
tm değeri 100 milyon avro ve bolca wonderkid bulundurur kadrosunda
En son jairzinho tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 21:27.TEKKEBALL
Yorum
-
Jaoa pedroyu getirdi fb bir de forvet çekerlerse ve de bu kadroyu iyi harmanlarlarsa,seneye şampiyonluğu garantilerler.Epeyce kaliteli transferler yaptılar.Bu arada yorumları da okudum kadrolarındaki yabancıların yarısını mecbur gönderecekler zaten,yani kadroları o kadar şişkin olmayacak.Tandemleri ve orta sahası bariz bizden üstün.Tek eksikleri kaliteli forvet,unutulmamalı ki geçen yıl hariç adamlarla küme düşüyo düşüyo diye dalga geçiyoruz ancak puan olarak ligi neredeyse sürekli kıçımızda bitiriyorlar,biz kendi işimize bakalım.Bizim daha çok eksiğimiz var.Cornelius sakatlansa gol atacak forvetimiz-yedek forvetimiz,adam eksilten orta sahamız ve oyunu çift oynayabilen kaliteli as-yedek orta sahamız yok(az biraz baskı yapan her takım bizim orta sahamıza üstünlük kurabiliyor) ve sağ kanadı yedekleyebilecek,çalım atma özelliği olan sağ ve sol kanat halen eksik ama varsa yoksa stoper stoper.Gerekiyorsa stopere paraya kıyıp iyi yerli alacak diğer eksiklerini yabancıyla kapatacaksın.Yabancı kontenjanın dolu olsa dahi 3 genç transfer etme hakkın olduğunun farkında değiller herhalde.Ts nin yıllardır en büyük sıkıntısı bir şeylerin farkında olmak için illaki bir hezimet yada yenilgi alınmalı yoksa herşey toz pembe görülüyor,bu akıl alır iş değil.Hazırlık maçlarında yenilmeyince kadronun iyi olduğu düşünülüyor sanırım,ancak henüz iyi bir rakiple oynamadık.Umarım Torino ve empoli bizim eksiklerimizi çat diye yüzümüze vurur yol yakınken yanlıştan uyanırız.Geçen yılki son 10-15 maç çok çabuk unutuldu sanırım Kayseri’nin,Altay’ın vs.bile gol atabilen oyuncuları olsa bizi madara edeceklerdi.Buna rağmen hala şampiyonlar ligindeki rakipler,süper ligdekiler gibi görülüyor herhalde.Şu kadroda çalım atabilen,adam geçebilen,oyun açabilen bir Abdülkadir var bir de Trezegue.Sen cl oynayacaksın bir de.Bu trajikomik bir durum.Halen olayın ciddiyetinin farkında olduklarını sanmıyorum.Bu yıl şampiyonlar ligine gidilip alacağın sponsorluk,reklam gelirleriyle kendini maddi olarak belki de bir nebze düze çıkarma fırsatın varken ve de cl de alacağın galibiyet,beraberlik halinde kazanılacak parayı bir daha ne zaman bir arada görürüz bilinmezken ben buna uygun kadro ve yapılanma göremiyorum.En son Macellan tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 22:12.
Yorum
-
Yönetimin bu yıl acelesi yok. Şampiyon oldular, karın şişkinliğimiz indi. Bu yüzden relaks hareket ediyorlar. Bir nevi olsa da olur olmasa da rahatlığı bu.
Bir de mâlî açıdan fazla açılmaya neden olan fesih transferlerimiz var. Bunlar uzun vadede sıkıntı.
Reklam ve sponsorluk anlaşmaları tatmin edici düzeyde değil. Bu da transferde eli kolu bağlıyor daha doğrusu lüks hareketleri engelliyor. Ee, bir de Hülle Sity gibi bir kanka kulübümüz yok. Gariban geldik öyle devam ediyoruz Drogeda gibi kardeş kulüplerle...
Olumlu tarafından bakacak olursak;
+Ugurcan kalıyor. 1-2 sıradışı maçta sıradışı performansı rakiplere "eyvah, yine mi, bu kadarı da olmaz..." tedirginliği verirse bu yıl en oturmuş takım olarak yine öne çıkmak fazla zor değil. (Zira Muslera Gs'de iken ben öyle oluyordum)
+Alınan yeniler Eren, Dogucan ve Larsen cuk oturdu, en azından sırıtmadılar.
+Djanini küsmemiş. ( Slovacko maçı bunu gösterdi)
-Bakasetas. Santrafor arkası ya da 10 oynamazsa bu noktada boş çekebiliriz.
-Visca, yerine 2.bir adam yok. (A.Ömür artık 8/10 bu saatten sonra)
-Cornellius yerine de mevkii boş (Halil veya Umut çok ideal olurdu)
.../....( bi nefes alayım)
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 21:32.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin bu yıl acelesi yok. Şampiyon oldular, karın şişkinliğimiz indi. Bu yüzden relaks hareket ediyorlar. Bir nevi olsa da olur olmasa da rahatlığı bu.
Bir de mâlî açıdan fazla açılmaya neden olan fesih transferlerimiz var. Bunlar uzun vadede sıkıntı.
Reklam ve sponsorluk anlaşmaları tatmin edici düzeyde değil. Bu da transferde eli kolu bağlıyor daha doğrusu lüks hareketleri engelliyor. Ee, bir de Hülle Sity gibi bir kanka kulübümüz yok. Gariban geldik öyle devam ediyoruz Drogeda gibi kardeş kulüplerle...
Olumlu tarafından bakacak olursak;
+Ugurcan kalıyor. 1-2 sıradışı maçta sıradışı performansı rakiplere "eyvah, yine mi, bu kadarı da olmaz..." tedirginliği verirse bu yıl en oturmuş takım olarak yine öne çıkmak fazla zor değil. (Zira Muslera Gs'de iken ben öyle oluyordum)
+Alınan yeniler Eren, Dogucan ve Larsen cuk oturdu, en azından sırıtmadılar.
+Djanini küsmemiş. ( Slovacko maçı bunu gösterdi)
-Bakasetas. Santrafor arkası ya da 10 oynamazsa bu noktada boş çekebiliriz.
-Visca, yerine 2.bir adam yok. (A.Ömür artık 8/10 bu saatten sonra)
-Cornellius yerine de mevkii boş (Halil veya Umut çok ideal olurdu)
.../....( bi nefes alayım)
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaoa pedroyu getirmiş fb bir de forvet çekerlerse ve de bu kadroyu iyi harmanlarlarsa,seneye şampiyonluğu garantilerler.Epeyce kaliteli transferler yaptılar.Bu arada yorumları da okudum kadrolarındaki yabancıların yarısını mecbur gönderecekler zaten,yani kadroları o kadar şişkin olmayacak.Tandemleri ve orta sahası bariz bizden üstün.Tek eksikleri kaliteli forvet,unutulmamalı ki geçen yıl hariç adamlarla küme düşüyo düşüyo diye dalga geçiyoruz ancak puan olarak ligi neredeyse sürekli kıçımızda bitiriyorlar,biz kendi işimize bakalım.Bizim daha çok eksiğimiz var.Cornelius sakatlansa gol atacak forvetimiz-yedek forvetimiz,adam eksilten orta sahamız ve oyunu çift oynayabilen kaliteli as-yedek orta sahamız yok(az biraz baskı yapan her takım bizim orta sahamıza üstünlük kurabiliyor) ve sağ kanadı yedekleyebilecek,çalım atma özelliği olan sağ ve sol kanat halen eksik ama varsa yoksa stoper stoper.Gerekiyorsa stopere paraya kıyıp iyi yerli alacak diğer eksiklerini yabancıyla kapatacaksın.Yabancı kontenjanın dolu olsa dahi 3 genç transfer etme hakkın olduğunun farkında değiller herhalde.Ts nin yıllardır en büyük sıkıntısı bir şeylerin farkında olmak için illaki bir hezimet yada yenilgi alınmalı yoksa herşey toz pembe görülüyor,bu akıl alır iş değil.Hazırlık maçlarında yenilmeyince kadronun iyi olduğu düşünülüyor sanırım,ancak henüz iyi bir rakiple oynamadık.Umarım Torino ve empoli bizim eksiklerimizi çat diye yüzümüze vurur yol yakınken yanlıştan uyanırız.Geçen yılki son 10-15 maç çok çabuk unutuldu sanırım Kayseri’nin,Altay’ın vs.bile gol atabilen oyuncuları olsa bizi madara edeceklerdi.Buna rağmen hala şampiyonlar ligindeki rakipler,süper ligdekiler gibi görülüyor herhalde.Şu kadroda çalım atabilen,adam geçebilen,oyun açabilen bir Abdülkadir var bir de Trezegue.Sen cl oynayacaksın bir de.Bu trajikomik bir durum.Halen olayın ciddiyetinin farkında olduklarını sanmıyorum.Bu yıl şampiyonalar ligine gidilip alacağın sponsorluk,reklam gelirleriyle kendini maddi olarak belki de bir nebze düze çıkarma fırsatın varken ve de cl de alacağın galibiyet,beraberlik halinde kazanılacak parayı bir daha ne zaman bir arada görürüz bilinmezken ben buna uygun kadro ve yapılanma göremiyorum.
wakame yerine trezq geldi kötü denip duran takım 3 yenilgi aldı yazıyla üç
son 10 hafta fbjkgs ye kaç penaltı verilmiş bizim alehimize kaç penaltı çalınmış bakabilirsiniz hakem yönetimlerini saymıyorum
istanbulun bunca ezilmesine dayanamadılar çünkü
iş garanti olunca hedefsiz takımlar gibi kaldık buna rağmen
yazınız temelden hatalı bir yazı olmuş sonuç gözardı edilmiş
şampiyon takım güçleniyor edgar yerine bi sağ stoper ve küçk rötuşlar yapılacaktır
artı olarak yeni kurulan takımlara karşı 2 yıldır oynama pratiğimiz var
sonuç olarak ekonomik durumumuz doğrultusun da en doğru adımları atıyoruz
sizin saydığınız o takımlar iholu trabzonspor aşamasındalar
tek çekincem masa
zaten masa olmayacak onlardan yana olunacaksa ekonomiyi bozmanın alemi yok ne yaparsan yap yıkacaklardır
masada sağlam kalabilmek se ekonomik güçle yani en azından ekside olmamakla yani daha da açıkçası gebe olmamakla mümkün
yoksa analitik saha içi yazılar hocanın olduğu yede sadece lafı güzaftırlar
buda benim düşüncem
geçen yılda bjk camp lig takımı kurmuştuEn son S.Seymen tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 22:00.çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmerikalı oyuncu john brooks la biz ve fener ilgileniyorrmus pek tanimiyorum oyuncuyu wolfsburglu abd milli takım oyuncusu
brooks sol ayaklı stoperlerden, bize uymaz
son dönemde ful oynamış takımında, rogon oyuncusu
TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalan haber derken türk medyası dese yalan derdim ama sırp kaynakları verdi haberi.. 3 milyon euro teminat mektubu bekleniyor dedi onlara göre transfer tamamlanmış..
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestoper alamadık 2 aydır jovic'i nasıl alacaz bide 3 milyon euro muhabbeti geçiyor
o para kullanılabilir birde sanırım oyuncu satamadı burdan da bakılabilir
uğur ve abdüşün gitmemesi en büyük transferler olarak kabul edilebilir
kalende 15 e verilmemiş bir adam var gibi ...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Safa Can Konuksever "Aldığım bilgiye göre Galatasaray Grillitsch transferini henüz bitiremedi, Trabzonspor da henüz masadan kalkmış değil. Trabzonspor'un yakın zamanda oyuncu için bir girişimi daha olmuş." dedi az önce.
Safa Can Konuksever'e göre şu an Tuanzebe, Vestegaard ve Igoh Ogbu olmak üzere 3 aday varmış. Tuanzebe ve Vestergaard'a ilgi biraz daha fazlaymış, ikisinin arasında da öncelik Tuanzebe'de anladığım kadarıyla.
Olsun şu iş de önümüze bakalım artık.
İrfan Can Eğribayat ismi yeniden öne çıkmaya başlamış. Göztepe bizden 2 kiralık oyuncu istiyormuş. Batuhan Kör/Enis ve Taha Altıkardeş olacakmış bu isimlerden.
Ulan ne İrfan Can'ı hâlâ ya...En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 20.07.2022, 08:13.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSafa Can Konuksever "Aldığım bilgiye göre Galatasaray Grillitsch transferini henüz bitiremedi, Trabzonspor da henüz masadan kalkmış değil. Trabzonspor'un yakın zamanda oyuncu için bir girişimi daha olmuş." dedi az önce.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElneny yeni kontrat uzattiEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.07.2022, 22:37.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
Yorum