Batagov'u merak edenler için U21 milli takimda Almanya'ya karşı oynadığı maçın linki:
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam inşallah burada mala bağlamıştır da sonradan toparlanmıştır. Herifte pozisyon alma yok, hava topu yok, çeviklik yok. Ayağı iyiymiş. Orta saha alıyoruz sanki.adam stoperlerden öncelik olarak stoper özelliklerinden ziyade ayağı iyiyse aldırıyor.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatagov'u merak edenler için U21 milli takimda Almanya'ya karşı oynadığı maçın linki:
https://www.youtube.com/live/fKtVkQ9...qmmpUAbayOCXba
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladigimiz kadariyla forumda bu stoperi izleyen bilen tek adam bile yok ama herkesin fikri cok. Adamin gercekten izlediyseniz artilarini eksilerini yazin, bilmiyorsaniz iskembeden sallayip bos bo sayfa isgali yapmayin
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamı kim nerede izlesin. Scout ekibi bile izlediği şüpheli. 4 tane Avrupa maçı oynamış hepi topu, 2'sinin özeti yukarı attım yedikleri 4 golün içinde adam. Geri kalan maçları liginde.
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatagov'u merak edenler için U21 milli takimda Almanya'ya karşı oynadığı maçın linki:
https://www.youtube.com/live/fKtVkQ9...qmmpUAbayOCXba
Bunun dışında defansif özellikleriyle ilgili yorum yapabilmek için biraz daha izlemeye ihtiyaç var hatta bunun için sadece bu maçta yeterli olmayabilir.
Bir stoperde fizik güç,ikili mücadele,adam markajı,doğru pozisyon alabilme ve hava üstünlüğü gibi önemli özellikler vardır.Bunlarla ilgili net birşey söylemek kolay değil.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 06.08.2024, 23:58.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin benim izledigim adami onerecek scout scoutluk yapmasin zaten, adamlarin isi goz onunde olmayani bulup cikarmak. İki macla butun olayi cozuyorsaniz büyük scoutsunuz, muhtesem analizcisiniz herhalde, bunu degerlendirin
Yorum
-
Bir stoperin hızlı olması iyidir ama sezgi ve pozisyon alma özellikleri daha önemli. Benfica maçındaki Luisao'yu hatırlarsınız, adam hantal mi hantaldi ama öyle bir pozisyon alıyordu ki Burak gibi adamı bir kere dondurmedi topla.
Batagov'un da bu minvalde stoper özelliklerini barındıran bir oyuncu olmasini temenni ediyorum. Yaşı iyi, bonservisi iyi, yeterince izlenerek alındıysa bana göre bir sorun yok.
Yalnız şu ayağı iyi stoper tanımından midem bulandı artık. Stoper önce kendi gorevlerini yerine getirecek kapasitede olsun da ayağı iyiymis kötüymüş sonraya kalsın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum