Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk maç için beklentimiz geçti artık 2. maça hayırlısı diyelim
    benim tahminim beklenilen transferler son 2-3 gün kala gelir o zamana avrupa da gider. ligde 3. olmak için transfer yapmış oluruz.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kötü teknik direktör konusunda seni destekliyorum ama BJK,GS maçı ölçü olamaz. Çünkü Gs gerçekten hazırlık dönemini iyi geçirememiş ve hazır bir görüntüsü yoktu, bu manada oklar yine teknik direktörü gösteriyor maalasef. GS nin bu halini görünce Bronkhost un bir mucize yarattığına inanmıyorum.
      gs de bence değişen fazla bişey yok, gs nin şu kötü durumunu anadolu takımları değerlendiremiyordu, ama iyi bir teknik direktör ile bu defoları çok rahat ortaya çıkarıyorsun

hazırlık dönemi ? bahaneler çok ve bulursunda,nem olimpiyat stadı hazırlık dönemi vs, , hep şu söylenir,takımlar hazır değil,iyide prag zalgiris molde brugge neden sürekli hazır ? bizdeki kötü teknik adamlar sistem kuramadıkları için hazır olamıyorlar

bronkhost elbette bir mucize yaratmadı, zalgiris de gs yi perişan etmişti, lakin gvb şunu yaptı 1 ay içinde, anadolu takımlarının yapamadığını yaptı,yani sistem kurdu ve gs yi cezalandırdı

bjk nin asıl seviyesini lugano maçlarında göreceğiz,çünkü luganoda bir sistem içinde oynayan takımlardan biri, öyle 50 metre geride boşluk vermez

bu arada az sonra karabağ ludogorets maçı başlıyor,izlenir, iki kendi çağında proje yapan takımlar, karabağ bu ligde her takımı perişan eder bana göre,acayip bir takım,her izlediğimde hayran oluyorum, leverkuseni eliyorlarda neredeyse,seviye yüksek aga

maaşlar bu kadar düşük mü bilemiyorum, bana fazla inandırıcı gelmedi bu maaşlar, karabağın vakayemesi zoubier yıllık 160 bin avro alıyormuş,enteresan

Check Qarabağ (Baku, Azerbaijan) in Football Manager 2024 (FM24). Including potential and rating from the best players and talents.

ludo nun maaş bütçesi ise hiç fena değilmiş, toplam 10 milyon avro maaş bütçesi, bulgarların şaktarı

Check Ludogorets (Razgrad, Bulgaria) in Football Manager 2024 (FM24). Including potential and rating from the best players and talents.
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ilk maç için beklentimiz geçti artık 2. maça hayırlısı diyelim
        benim tahminim beklenilen transferler son 2-3 gün kala gelir o zamana avrupa da gider. ligde 3. olmak için transfer yapmış oluruz.
        Son 2-3 gün sakat, 3 yıldır top oynamamış bir müptezeli Kağıt üzerinde 3,5 gerçekte 5 milyon Euro’ya getirirler.

Yorum

• karabağ ilk yarıda ritim bulamadı ama daha etkili olan taraftı
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocam çok fazla isimlere takılıyoruz, bende benzer şekilde buna kapılıyorum

lakin teknik direktör daha önemli bence

yukarda yazdım zaten : eğer kötü bir teknik adama sahipsen ihtiyaçlar hiç bitmez, eğer iyi bir teknik adama sahipsen ihtiyaçları bazen kadro içinden bile çözebilirsin

bu kafayla her yıl o gitsin bu gelsin oluyor maalesef, teknik adam kötü olunca bireysel oyuncu kaliteleri ile skor almaya çalışılıyor

bjk nin kadrosu çöptü , noldu ? bir teknik adam geldi,3 yeni isim geldi, sistem kuruldu, ve çöp denilen oyuncular için hiç fena değilmiş geniş kadroda dursun demeye başlandı,

iyi bir teknik adamın müthiş yan etkileri vardır, bu hem manevi etkidir,hemde maddi etkidir, daha az transferle problemleri çözmeni sağlar
            Gecen yıldan kalma ve bu sene adeta yeni transfer olan Al musrati'yi de unutma patron. Ortasahayi tek başına parselledi rafa silva'yı da rahatlattı.

Bizde bakalım o kurgunun Patrick Viera'sı kim olacak merak ediyorum. Gitmezse Mendy yada Okay olur gibi.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Eksikler belliydi, zamanında alıp kamp yedirecektin takım olurdun istanbulun haramzadelerine dikilebilirdin.
              Onların devasa transferleri beni korkutmuyor,
              Beni karamsar eden, umutsuzluğa iten şey bizim iş bilmezliğimiz. Avrupa maçı geldi çattı, lig başlıyor hala daha iskeletin 3 oyuncusu yok. Avrupadan elendin, lige as forvetsiz ve oyun kurucusuz başlayıp kötü sonuç aldın, e ne olacak bu yaptığın 9 transfer ve harcadığın para, hepsi elinde patlayıp dert olacak.

İnşallah yanılırım bu takım 4. bile olamaz,
              (İlla bi flaş takım olacaktır o da geçer bizi)

Niye?

Eksiğimiz çok, tam takım kamp yapamadık, takım olamadık bu da lige sirayet edecektir,
              Kötü 1-2 sonuç ile çabuk demoralize oluyoruz ve çabuk dağılıyoruz, zaten hocaya ve yönetime bi mesafe var o ilgisizlik bizi potada tutamaz, yani biz gaz ile çalışıyoruz o gaz da bizde yok, Gabar misali.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                takım cok yetersiz rotasyonda zayıf zeki yavru gibi joker oyuncular lazım inatla yazacagım bunu.
                Tek sorun zeki yavrunun futbolcu olmaması

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nicolaisen ile vakit kaybedene kadar boşta olan Georgiy Dzhikiya neden düşünülmez ? Hızlı da bir isim. 23 yaş altı birisi birisi alınmayacaksa bedavaya georgiy düşürülmeli bence. Sert ve seri bir isim.

https://www.youtube.com/watch?v=yDdCvYZHYyk
                  Komüsyoncular taş mı kemirsin

Yorum

• yönetim transferleri yetiştirmeyerek çok büyük hata yaptı. bu takım ne zaman birlikte oynama alışkanlığı kazanacak. bizim zaten bir özelliğimiz var lige iyi başlarsak genelde üst sıralarda sezonu bitiririz. ama erkenden ilk 10 haftada geri kalırsak sezon formaliteye dönüyor eskiden beri böyle. olası avrupa'dan elenme durumu gerçekleşirse bütün ritim bozulur.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hocam çok fazla isimlere takılıyoruz, bende benzer şekilde buna kapılıyorum

lakin teknik direktör daha önemli bence

yukarda yazdım zaten : eğer kötü bir teknik adama sahipsen ihtiyaçlar hiç bitmez, eğer iyi bir teknik adama sahipsen ihtiyaçları bazen kadro içinden bile çözebilirsin

bu kafayla her yıl o gitsin bu gelsin oluyor maalesef, teknik adam kötü olunca bireysel oyuncu kaliteleri ile skor almaya çalışılıyor

bjk nin kadrosu çöptü , noldu ? bir teknik adam geldi,3 yeni isim geldi, sistem kuruldu, ve çöp denilen oyuncular için hiç fena değilmiş geniş kadroda dursun demeye başlandı,

iyi bir teknik adamın müthiş yan etkileri vardır, bu hem manevi etkidir,hemde maddi etkidir, daha az transferle problemleri çözmeni sağlar
                      Rafa Silva geçen sezon Portekiz liginde 52 maçta 22 gol atıp 15 de asist yapmış.Hızlı,teknik,zeki,şutör bir oyuncu.Senin elinde ise şut ve frikik dışında bir özelliği olmayan Bardhi var.

Rakip takımın forveti İmmobile İtalyanın en iyi santraforlarından birisiydi.Yaşına rağmen önemli bir tehdit.

Beşiktaş Musrati-Gedson-Muçi gibi bir üçlüyle oynarken sen Berat-Umut-Bardhi gibi Sivassporun bile oynatmayacağı bir üçlüyle oynadın.Umut 2.lig topçusu.Berat yetersiz.Bardhi vasat oyuncu.

Sol bekin Eren hız ve dayanıklılık dışında her anlamda kötü.Orta açamaz,dribbling yapamaz,dar alanda topu tutamaz.Defansı da vasat.

Baniya,Mendy,Denswill gibi son derece vasat stoperler ile oynadın.Mendy stoper bile değil.

Sol kanadın Trezeguet kafası kesilmiş tavuk gibi rakibin üstüne gidip yanlış tercihlerle oyunun içine ediyor.

Rakiplerle eş değer kadroların olursa o zaman teknik direktör kıyaslaması daha rahat yapılır.Avcının uyuz futbolunu sevmem ama kadro kalitesi futbolda herşeyden önce gelir.

Yorum

• 250 milyonluk fenerbahçe de Avcıball oynuyor Bu oyun stilinden kimseye fayda yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Daha iyi bi stoper gelir diye bekliyodum. Neyse artık belki bu da iyidir. Hayırlı olsun.

Yorum

• batagov u almışız sanırım yes yazdı
                            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              batagov u almışız sanırım yes yazdı
                              1.8 milyon euro vermişiz. Scoutlar ve yönetim bir şeyler gördü demek ki.

Yorum

• Arseniki almışız
                                aspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X