Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son 2 Haftada Baskan Uzayada mi yasadi??
    Söylediklerina bakarsak bisey olmamis gibi konusuyor..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakan yologluna göre bir santrfor transferini bitirmisiz. Vizesini falan halletmiş kulüp. Isim belli değil 1 2 saat içinde patlarmis bomba.
      Emmanuel Adebayor hayirli olsun.
      Apo Avci cok istiyordu bu transferin olmasini, baskan da cok ugrasti ve büyük gizlilikte transfe operasyonunu yürüttü.

Uzun ugraslar sonrasi futbola geri dönmesi icin ikna edebilmisler.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Anlayamadığımız ve asla da bundan faydalanmayacağımız bir gerçek var bizim. Rakibimiz genç oyunculardan kurulu bir kadroya sahip. St. Gallen biz durağan ve az tehditkar oynadığımız her dakika cesaret bulacak bir takım. Bizim ilk 15 dakika gol bulduğumuz senaryoda biz direk turu geçeriz fakat göreceksiniz biz ilk maçta gol bulamayacağız.

Çünkü yerleşimler ve kaymalar uzun vadede turdan daha önemli!!! Yerleşeceğiz, tık tık tık kayacağız ve ülke sınırlarına adım adım geri döneceğiz renktaşlar.

Rakip gelecek genç kadrosuyla orta sahamızın içinden geçerken tüm gözler rakibi izleyecek ve bol bol atak yiyeceğiz. Uğurcan çırpınacak sadece. Çünkü niye? Çünkü onlar mızıkçı kaymıyorlar yana yana, set halinde gelmiyorlar. Futboldan hiç anlamıyor bu dangalaklar, biz ülkemizin içinde takılalım en iyisi.... 34 haftanın 32 sinde başakşehir ve alanya ile oynuyormuş gibi davranalım hep yana yana kayalım bu hayatta rakibe göre analiz yaparak oyun oynamak kadar saçma bir şey yok çünkü!!!
        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
        Özkan Sümer

Yorum

• Ekşisözlük trabzonspor başlığında avcı ve ertuğrul için herşeyi dile getiriyor lar. Ama bu yüzler ordusu istifa etmeyi bilmiyorlar.
          S.N.O.O.S.

'M'

Yorum

• Taraftarımısa mahkeme kağıdı gönderilmiş.
            S.N.O.O.S.

'M'

Yorum

• Olay gecesi yaşanılanlar;

15.08 tarihinde oynanan rapid wien maçı sonrası aldığımız yenilgi sonucunda ben ve arkadaşım gece 3’te abdullah avcıyı protesto etmeye gittik.abdullah avcı kapıdan çıkış yaptığında ‘hocam yeter artık’ şeklinde çıkış yaptık. bize bakıp oralı olmadan yürüdü.ardından ben++

‘bu saatte buraya geldik bizi küçük düşürdün diye ‘şerefin varsa istifa edersin’ dedim.o an otobüsten z.m. isimli yönetici indi bana buraya gel falan diyor bende gidip hayırdır demeye kalmadan boğazıma yapıştı bende karşılık verdim. araya polisler girip ayırdı. ++

yönetici polislere gelip ‘bunu almazsanız bizzat ben alacam’ dedi.bende gel alırsın dedim.sonra süleyman s.m. adlı bi polis benim boğazımı tutup bana küfürler etmeye başladı.diğer polisler beni karakola getirip 6222 yazdı. ++

bunu niye yazdınız ne yaptım küfür etmedim hakaret etmedim dedim. spor şubede ki polis bana savcı talimat verdi yazın dedi.yaklaşık 5 saat süren serüvenin ardından alayından şikayetçi oldum. 6222 maddeye de itirazımı yapacam.++

bilinsin ki trabzonspor’u küçük düşüren hangi olay olursa olsun ölüm pahasına karşısında dimdik duracağız! varolsun trabzonspor! #abdullahavcıistifa"
              S.N.O.O.S.

'M'

Yorum

• İlk olarak Aykut Uçar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olay gecesi yaşanılanlar;

15.08 tarihinde oynanan rapid wien maçı sonrası aldığımız yenilgi sonucunda ben ve arkadaşım gece 3’te abdullah avcıyı protesto etmeye gittik.abdullah avcı kapıdan çıkış yaptığında ‘hocam yeter artık’ şeklinde çıkış yaptık. bize bakıp oralı olmadan yürüdü.ardından ben++

‘bu saatte buraya geldik bizi küçük düşürdün diye ‘şerefin varsa istifa edersin’ dedim.o an otobüsten z.m. isimli yönetici indi bana buraya gel falan diyor bende gidip hayırdır demeye kalmadan boğazıma yapıştı bende karşılık verdim. araya polisler girip ayırdı. ++

yönetici polislere gelip ‘bunu almazsanız bizzat ben alacam’ dedi.bende gel alırsın dedim.sonra süleyman s.m. adlı bi polis benim boğazımı tutup bana küfürler etmeye başladı.diğer polisler beni karakola getirip 6222 yazdı. ++

bunu niye yazdınız ne yaptım küfür etmedim hakaret etmedim dedim. spor şubede ki polis bana savcı talimat verdi yazın dedi.yaklaşık 5 saat süren serüvenin ardından alayından şikayetçi oldum. 6222 maddeye de itirazımı yapacam.++

bilinsin ki trabzonspor’u küçük düşüren hangi olay olursa olsun ölüm pahasına karşısında dimdik duracağız! varolsun trabzonspor! #abdullahavcıistifa"
                Z.M. diye yönetici yok, ama Zeyyat K.'yi diyorsan. O nasil yapisti bogazina? Tursu bidonu kadar boyu var, normalde bacagina yapismasi lazimdi

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Hiçbir başarısızlık şerefin varsa istifa edersin cümlesini duymaya sebep değil.

Abdullah Avcı artık istifa etmeli, evet. Ama haklı olduğunda ağzına geleni söyleyemen gerekmiyor, biraz empati.

Başkan + Apo hoca kalmalı ve aralıkta birlikte kulüpten gitmeliler. Camia bir tane başkan çıkaramıyorsa tek tek tüm camia büyüklerine de yazıklar olsun, siz Trabzonsporluysanız Rambo Okan da Galatasaraylıdır...
                  "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                  Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hakan yologluna göre bir santrfor transferini bitirmisiz. Vizesini falan halletmiş kulüp. Isim belli değil 1 2 saat içinde patlarmis bomba.
                    Hakan Yoloğlu dediyse yalandır

Yorum

• Olmamış mı 1-2 saat? Ula bunlar var ya hep kolpa. 1-2 saate haberi düşecek adamın haberi çoktan hem medyaya hem sosyal medyaya düşmüştü bile. O kadar adamdan sekmiş de buna mı kalmış haber.

Maxi Gomez bitmiş
                      En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 19.08.2024, 21:30.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3 milyon Euro bonservis, 3,5 milyon Euro yıllık maaş verdiğin oyuncu ile cebine para koymalı fesih. Mükemmel bir kulübüz. Bugünlere gelmemize vesile olan sayın Ertuğrul Doğan'a ve Abdullah Avcı'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Aykut Uçar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Taraftarımısa mahkeme kağıdı gönderilmiş.
                            Bu mahkeme kagidi degil yalniz. Sadece belli bir sure stadda mac izlemesi yasaklanmis. Macin baslama saatinde ve mac bittikten 1 saat icinde karakola gidip imza verecek o kadar. Twitterdaki cocugu da yillar once tanimistim uzun zaman oldu ama oyle kufur felan asiri hakaret edecegini de zannetmiyorum ki oyle birsey olsa da gidip adamin bogazina sarilmak nedir yani.

Mac icerisinde stadda, twitterda orda burda o kadar hakaret ediliyor. Hatta 2000 li yillarin baslarinda stadlarda neler neler oluyordu. Bu tip seyler eskiden olsa futbolcular tesislerde kalir antremanlara korka korka cikarlardi. Avci da bir saniye dahi sehirde kalamazdi. Pasolig ciktiktan sonra ne sttadlarda eskisi gibi sahaya torpil maytap atarak 61.dakika sovu kaldi. Yillar gectikce de eski en ufak birsey de sehri yakan Trabzonspor taraftari kaldi.

Eski Avni Akerde spicerman gibi yuksekten tribunden sahaya atlayip yan hakemi doven cocuga hicbir sey olmadi buna mi olacak. Yine bu hafta Fener Goztepe macinda Ali Kocu iterek yere dusuren adama ev hapsi cezasi verildi. Gecen seneki bizim Fener macinda da sahaya atlayan taraftarlara dogru durust ceza verilmedi diye biliyorum.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 19.08.2024, 21:43.

Yorum

• Tam bir futbolcu öğütme değirmeni olduk.

Yorum

• Golcüde bizim teklif verdiğimiz adamlar belli. 1 numara Onuachu, 2 numara Weghorst. Bunlarda fiyat indirimi bekliyoruz, hangisinde fiyat inerse onu alırız. Vizeymiş mizeymiş tıraş. 3 numara da eğer verirseler Arokodare olur. Ki adam 4 maç 4 golle başlamış, işi olmaz buralarda.
                                En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 19.08.2024, 21:46.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X