İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakın kimse bu sorunu görmek istemiyor. Yönetim bu transferleri neden yapmıyor. A.A muhtemelen gidici. Bu transferler yapılmadan mevcut kadro ilk 3 e dahi giremez. Gs,,fb,bjk kadroları mevcut kadromuzun çok üzerinde oldu yine. Aynı eski senelerdeki gibi. Acilen bu transferler yapılmalı . Yoksa kim gelirse gelsin başarılı olamaz bu kadro ile. Özellikle santrafor ve lider orta saha çok önemli.
Yönetim daha ne kadar bekleyecek?
1-Box to box
2-Pivot santrfor
Buralara iki nokta atışı oyuncu alamazsak bırakın ilk üçü ilk 5 bile hayal
Üstelik konferans ligine de yine erkenden veda ederiz.
Dediğiniz gibi BJK de güçlendi bu sene
En zayıf halka biziz şu andaEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 17:02.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
hoca ile alakalı haber banada mantıklı geldi.Öyle olmasa sırf gaz almak için 2 tane transfer olurdu en kötü haberini salarladrı piyasaya.
Bence rapid maçı sonucuna göre hoca ile alakalı bir karar alınacak.Sonrasında da acilen transfer işi bitirilecek.
Alınacak 2 oyuncu var merkez ortasaha ve forvet.
Bu arada hocaya bir kişi bile poyraz nerede ne iş yapar diye sormadı sanırım.Bak semih çatır çatır oynuyor.Şu an senin elindeki tek pivot poyraz.Enis de yakın ama poyraz tam bir pivot.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
poyraz,enis,umut,dragus. Biri TSL gol kralı,biri geçen sene 16 gol attı, biri geçen sene 10 gol attı,biri beşiktaşta süre alıp 9 gol atan adamla aynı zaman diliminde aynı ligde oynadı ve ondan daha etkili oldu.
Bırakın bu işleri. santrafor yokmuş o yokmuş bu yokmuş.Sen elindekindne verin aldında başka oyuncular mı istiyorsun?
Biz bu kadar zengin bir klüp değiliz.Bu şımarıklık artık çok fazla oluyor.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepoyraz,enis,umut,dragus. Biri TSL gol kralı,biri geçen sene 16 gol attı, biri geçen sene 10 gol attı,biri beşiktaşta süre alıp 9 gol atan adamla aynı zaman diliminde aynı ligde oynadı ve ondan daha etkili oldu.
Bırakın bu işleri. santrafor yokmuş o yokmuş bu yokmuş.Sen elindekindne verin aldında başka oyuncular mı istiyorsun?
Biz bu kadar zengin bir klüp değiliz.Bu şımarıklık artık çok fazla oluyor.Adam at gözlüğüyle sadece ön tarafa doğru bakıyor .
Yorum
-
Son duyumlarıma göre, yönetim Onuachu için son bir teklif daha sunacakmış. 8 milyon euro'da buluşurlarsa neden olmasın? Southampton epey inatçı çıktı.
Wout Weghorst'a Ajax'ın da talip olması işi zora sokmuş ama görüşmeler sürüyor.
Nijeryalı forvet Tolu Arokodare (23 yaş) için de KRC Genk kulübüyle yapılan görüşmelerde, ciddi adımlar atılıyor. Garanti olur diyemiyorlar. BU ÇOCUĞU BEĞENİYORUM.
Burnley'den Josh Brownhill (orta saha-28 yaş) için de sıkı görüşmeler var.
SON HABERLER BU ŞEKİLDE DOSTLAR
BAKALIM HANGİLERİ OLACAK? BAKARSINIZ BAŞKA İSİMLER DE ÇIKAR PİYASAYA
Paraya kıymazsan olmaz Sn. Başkan!En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 17:14.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
stoper : baniya : hızlı ,havadan iyi pozisyon bilgisi ve oyun kurma becerisi zayıf.
savic : hızı çok kötü değil,pozisyon bilgisi mükemmel,tekniği yeterli,tecrübesi olağanüstü.TSL nin en iyi stoperi.
denswil : oyun görüşü yeterli,yavaş,top tekniği yeterli.
ukraynalı uşak : söylenen poizsyon bilgisi ve top tekniğinin iyi olduğu ancak sertliğinin ve mücadele gücünün vasat olduğu.
Buradan bir ikili öıkartacaksın.Sürekli yeni adam almakla olmaz.
merkezde : mendy,lunstram,okay,ozan var. Tamam burada iyi bir inceni lazım onda hem fikiriz.Sazı eline alacak bir adam.Ama oldu da alamadın.O zaman buradaki 2 li oyun kurmaz.Pres yapar,ikinci topları alır. ÜStelik bu yazdğımız isimler bir çok özelliği çok vasat olmayan isimler.
kanatlar : tre,waka,cihan,orsic kimisi tecrübeli ama temposuz,kimi tempolu ama eksiği var.O zaman oyunun belli bölümlerinde kullanarak dengeleyeceksin.
yani kısaca habire oyuncu almayacaksın.Elindekindne verim alacaksın.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca ile alakalı haber banada mantıklı geldi.Öyle olmasa sırf gaz almak için 2 tane transfer olurdu en kötü haberini salarladrı piyasaya.
Bence rapid maçı sonucuna göre hoca ile alakalı bir karar alınacak.Sonrasında da acilen transfer işi bitirilecek.
Alınacak 2 oyuncu var merkez ortasaha ve forvet.
Bu arada hocaya bir kişi bile poyraz nerede ne iş yapar diye sormadı sanırım.Bak semih çatır çatır oynuyor.Şu an senin elindeki tek pivot poyraz.Enis de yakın ama poyraz tam bir pivot.
Enis Destan'a da geçen sezon Onuachu Afrika kupasına gitti, forvetsiz kaldık diye mecburiyetten şans verdi.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestoper : baniya : hızlı ,havadan iyi pozisyon bilgisi ve oyun kurma becerisi zayıf.
savic : hızı çok kötü değil,pozisyon bilgisi mükemmel,tekniği yeterli,tecrübesi olağanüstü.TSL nin en iyi stoperi.
denswil : oyun görüşü yeterli,yavaş,top tekniği yeterli.
ukraynalı uşak : söylenen poizsyon bilgisi ve top tekniğinin iyi olduğu ancak sertliğinin ve mücadele gücünün vasat olduğu.
Buradan bir ikili öıkartacaksın.Sürekli yeni adam almakla olmaz.
merkezde : mendy,lunstram,okay,ozan var. Tamam burada iyi bir inceni lazım onda hem fikiriz.Sazı eline alacak bir adam.Ama oldu da alamadın.O zaman buradaki 2 li oyun kurmaz.Pres yapar,ikinci topları alır. ÜStelik bu yazdğımız isimler bir çok özelliği çok vasat olmayan isimler.
kanatlar : tre,waka,cihan,orsic kimisi tecrübeli ama temposuz,kimi tempolu ama eksiği var.O zaman oyunun belli bölümlerinde kullanarak dengeleyeceksin.
yani kısaca habire oyuncu almayacaksın.Elindekindne verim alacaksın.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoran olursa, geçen sene Enis Destana AA hocam şans verdi dersinizAdam içerisinde bulunduğumuz santraforsuzlukta çocuğu oynatmıyor ya. Delirmemek elde değil.
87'de aldı çocuğu
Hopa'dan arayan 79 yaşındaki has Trabzonspor sevdalısı babam bile, bu Hoca Enis'i neden oynatmıyor ya da daha erken oyuna sokmuyor dedi.
Milleti bezdirdin artık Mr. Hunter
Basiretin mi bağlandı her ne olduysa ya bu durumu bir an önce düzelt ya da defol git artık.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 17:22.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Hiçbir şekilde elindeki ile sorun çözmek gibi bir derdi yok.
Getirin yenisini.
Hazır transfer yapın.
3 ona verin, 5 one verin, 8 ona verin...
Herif geldiğinden beri bu takım transfer ederken de gönderirken de futbolculara para veriyor.
Transfer obezi herif.
Enis'i oynatmışmış...
Mecbur kalmasa TFF maçlarında bile oynatacağına inanmıyorum.
Yatırım yaptık, Orsic, Mendy, Baniya.
Evet eksikleri var, ama bu adamlar kötü oyuncular değiller.
İkisini defterden silmiş, birini stopere çekip futbola küstürmeye çalışıyor.
Trabzonspor'da kaldığı her an bu kulübe zarar.
Utanmadan bir de eylül falan diyor.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir şekilde elindeki ile sorun çözmek gibi bir derdi yok.
Getirin yenisini.
Hazır transfer yapın.
3 ona verin, 5 one verin, 8 ona verin...
Herif geldiğinden beri bu takım transfer ederken de gönderirken de futbolculara para veriyor.
Transfer obezi herif.
Enis'i oynatmışmış...
Mecbur kalmasa TFF maçlarında bile oynatacağına inanmıyorum.
Yatırım yaptık, Orsic, Mendy, Baniya.
Evet eksikleri var, ama bu adamlar kötü oyuncular değiller.
İkisini defterden silmiş, birini stopere çekip futbola küstürmeye çalışıyor.
Trabzonspor'da kaldığı her an bu kulübe zarar.
Utanmadan bir de eylül falan diyor.
Mendy stoperde olmaz diyoruz. Çocuk orta sahada da körelecek bu gidişle
Baniya'ya doğru dürüst şans vermeden bir anda kesti takımdan
Genç oyuncu düşmanı mısın adam sen ya, yoksa yetenek düşmanı mısın bilemedim.
Eylül demesine bakmayın.
Kendine güveni kalmamış.
Kendisi de inanmıyor olaya
Kaldığı her an zarar evetEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 17:26.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu adam kazara Rapid'i elerse var ya hiç gitmez. Rapid'i eleyeceğimizi sanmıyorum bu arada.
Kankisi Erdo bırakmaz bu durumda.
Gönlüm UEFA liginde oynamaktan yana
Mantığım Mr. Hunter'ın gitmesinden yana
Trabzonsporumuzun geleceği için bu adamdan bir an önce kurtulmamız şart2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam kazara Rapid'i elerse var ya hiç gitmez. Rapid'i eleyeceğimizi sanmıyorum bu arada.
Kankisi Erdo bırakmaz bu durumda.
Gönlüm UEFA liginde oynamaktan yana
Mantığım Mr. Hunter'ın gitmesinden yana
Trabzonsporumuzun geleceği için bu adamdan bir an önce kurtulmamız şart
Rozenberok ve rapid karşısında böyle saçma sapan futbol oynatan bir adam , Bragayı mı eleyecek Allah aşkına .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum