Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan Asan, Denswil, Eren Evren Elmalı bu takıma zarar veriyor. Bunları izlemek işkence

Mendy, Ozan, Lundstram bunlar da sahada var mı yok mu belli değil.

Hala forvet yok.

Avcı'nı da al git artık Erdo
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avcı bu takımın başında kaldığı sürece 8 ve 9 u alsan bile havanda su dövmenin ötesine geçemezsin.
      En iyi oyuncuyu bile çok kötü gösterebilecek kadar kabiliyet düşmanı bu adam.

Sene çöpe atılalı 5 ay oluyor.
      5 ay evvel kovulup yerine teknik direktör getirilmeliydi.

Sadece bu sene değil, bu herif yüzünden önümüzdeki en az 2-3 yıl çöpe atılacak.
      SAdece bu sene ile kurtarırsak dua edelim.
      avcının eline bir hamsik , bakasetas ve nwakame vermediğin sürece şapkadan tavşan çıkarabilecek bir teknik adam değil bunu zaten belli etmişti. bu 3 oyuncunun bireysel becelerileri takımı yukarılara taşıdı .
      şapkadan tavşan çıkarmak derken ben çağdaş atan derim mesela, aynı takımla devam ediyor , bizim kapımıza sokmayacağımız adamlarla bir şeyler yapmaya çalışıyor .
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bakın hocanın çok büyük hataları var ancak çok daha büyük bir sorunumuz var. Kadro kalitemiz aşırı kötü. Ve 9 transfer yapılmasına rağmen, alınan savic hariç her isim eh işte adamı. Munier seviyesinde 1 adam bile alınmamış. Bu kadar saçma bir transfer mantığı olamaz. Tamamen orta sıralara oynayabilecek bir kalite var. 8 numaran yok, 10 numaran yok forvetin yok. iki bekin de idare eder. Açın bakın gs, bjk, fb kadrolarını bir de ts kadrosuna bakın. Arada uçurum var. Bizim kadrodan hangi isimler onlarda 11 oynayabilir. Bir de şampiyon olduğumuz kadroya bakalım. Neredeyse hepsi oynar derdik.
        BU saatten sonra en az 5 milyon euroluk 3 isim acilen alınmalı. 8-10- forvet. Üçüde nokta atışı olmalı. Bu transferler yapılmayacaksa ihanet var derim. O zaman savice , nwakameye o paralar neden verildi.
        Kadro kalitemiz çok mu kötü?
        Yapmayın gözünüzü seveyim. Bizim şampiyon olduğumuz sene dahil hiçbir zaman kağıt üzerinde kadromuz 3 istanbul takımından daha iyi değildi.
        İstanbul takımları ile karşılaştırma rasyonel bir karşılaştırma değil, ölçüt de değil.

Bu transferleri de ben istemedim. Kötü de olsalar Avcı'nın bir bahanesi yok bu konuda.
        Trabzonspor üst seviye oyuncu alarak başarılı olmadı. Hiçbir zaman.
        Menuer türü transferler yanlış transferlerdir Trabzonspor için.

Trabzonspora şampiyonluk getiren 4 adam var.
        Hamsik, Bakasetas, Wakame, Uğurcan.
        Hamsik dışında hiçbiri isimli oyuncu değildir. Ki Hamsik senenin yarısında yoktu.
        Kalanların tamamı düşük paralara getirilmiş, ya da altyapıdan çıkmış isimlerdir.

5 milyonluk 33 tane oyuncu da getirsen sistem yanlış olduğu sürece bügün mevcut oyunculara ettiğiniz lafları edeceksiniz.

Aldık 5 milyonluk adamlar evvelki sene, geçen sene.
        Derman oldu mu?
        Olmadı, olmayacak.

Biz sürekli pahalı transferler yapacak mali altyapıya sahip değiliz.
        Hiçbir dönemimizde başarıyı da bu usül ile sağlamadık.
        Biz üreten takımız. Altyapıdan üstyapıya çıkaran, orta seviyede oyuncuyu dışarıdan alıp üst seviyeye çıkaran.
        Başarılarımızı da tam olarak bununla birlikte sağladık.
        Hocanın gözünüze indirdiği şu perdeden kurtulun.
        Karşındaki rakip 6 milyon euro maaş veriyor tüm topçularına. Ama takım.
        Bırakın bu pahalı, olmuş oyuncu havalarını.
        Avcı'nın gölgesi düştü hepinize!

Yorum

• Avcısporlular nerde ya hiç gözükmüyorlar??

Burda millete hasta felan deyip dalga geçiyordunuz ya çıksanıza piste, asıl Avcı ile kafayı bozmuş hasta sizsiniz.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Şu transfer işlerini önce bi bırakalım hocam . Kadro kalitesi düşükmüş de vs vs . Bahane üretmek isteyene bahane çok olur .

Ben AA gelmeden önce orta sahada oynayan Mendy ' nin performansını gayet iyi hatırlıyorum . Yine Eren Elmalı ' nın performansını . Hatta ve hatta mehmetcan ' ın performansını da çok iyi hatırlıyorum.

Hiç biri inanılmaz futbol oynamadı ama sahada varız diyorlardı . Basıp , takımı ileri çıkarabilecek şekilde parlıyorlardı .

O zaman forumda bu futbolcular adına yazılmış şeyleri hepimiz burada okuma fırsatı bulmuşuzdur .

O zaman iyi oynayan Eren ve Mendy şuan niye hedef tahtasında bunları konuşalım .

Ya da o zaman yerin dibine gömülen Uğurcan , şuan neden takımın iyilerinden sayılıyor .

Bizi bu konuşmalar kurtaracak , takıma 15 20 tane transfer yapmak değil.

Elde Ali Şahin denilen bir çocuk var , bir maç izledik ya da izlemedik onda da gayet iyi göründü iyi de çalışıyor. Ancak eldeki 20 ' lik futbolcu , komşunun 22 yaşındaki topçusundan kötü görüldüğü sürece bu iş bir yere varmayacak .

Hep gelsin hep gelsin , bizi hiç bir yere götürmeyecek .

Tüketim takımı olduk resmen . Parlattığımız tek bir değer dahi yok . Değerine değer katan tek bir futbolcumuz yok .

Soran olursa, futbolculara yeteneksiz yaftasını vurduk dersiniz. Aman hocamızı , oynattığı futbolun oyuncu geliştirmediğini falan söylemeyin hocamız üzülür .

Şampiyonlar ligi tecrübesi olan ve kült isimlerden biri olan orsic ' in uefa listesinden çıkarılması konusuna hiç girmeyeceğim . Aklıma geldikçe küfür edesim geliyor.

Resmen adamı Bjelica getirdi diye , örseledi .

Böyle kibirli böyle egolu bir adamla nereye kadar gideceğiz göreceğiz .

Maçlardan sonra da , hata yaptım diyememeye devam .
            En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 09.08.2024, 13:55.

Yorum

• Şu aşamada yapılacak en iyi transfer, takımı kralımız Fatih Sultan Tekke'ye emanet etmek olur.

Diyelim ki, Trabzon'a gidelim şu an.

Atapark, TS bulvarı ve Atatürk meydanında halka soralım. 100 kişiden en fazla 10'u AA kalsın der. Çok eminim.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Avcısporlular nerde ya hiç gözükmüyorlar??

Burda millete hasta felan deyip dalga geçiyordunuz ya çıksanıza piste, asıl Avcı ile kafayı bozmuş hasta sizsiniz.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Fatih TEKKE
                  Muhammed Cham
                  Wout Weghorst

Al bunları bitir transferi Sn. Erdo

Yoksa bu sezonu da yakacaksın.

Ahmet Ali AĞAOĞLU başkanımızı arar olduk.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Sen kendini Muhammed Cham veya Wtghorts'un yerine koy vatandaş.
                    Şu salak takıma gelmek ister misin?

Şu sahada oynanan şeyin adı ne adı?

Hangi iyi oyuncu senin takımına niye gelsin?
                    Mendy gibi takımın en değerli oyuncusuna hiçbir halta yaramaz diyorsunuz.
                    Yarın kim gelirse gelsin aynı şeyleri dinleyeceğiz.

Dragush geçen sene Antep ile böyle mi oynuyordu?

Ne anlatıyorsunuz yahu!???
                    Topçular kötüymüş.
                    Bırakın Allah aşkına!!!

Yorum

• yok abi düşünüyorum da bu yeni transferler bu kadar kötü oyuncular değil. yoksa ozan tufan geçen sene ingiltere'de 50 maç oynamış, barisic ve lundstram glasgow rangers'te full oynamış, draguş desen geçen sene antepte full oynadı. şimdi mantıklı düşünüyorum da bu adamların aniden böyle çöp olma ihtimali harbiden yok. ciddi ciddi bu oyuncular bu kadar berbat değildir. takımın bir sistemi olmadığı için herkes kötü gözüküyor. mendy orta saha oynasın dedik sahada var mı yok mu belli değil. mendy 6 numara mı yoksa 8 numara mı ön libero mu 10 numara ne olduğunu bir türlü çözemedim. alınan oyuncular üst düzey ve yıldız değil ama bu kadar da kötü değiller.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dünkü maçta bir sekans vardı. Rapid li oyuncu orta sahada Ozan ile Mendy arasından geçti, üçüncü oyuncumuz kimdi hatırlamıyorum onun da yanından sıyrıldı. Üç oyuncumuz da rakibe veya topa ayağını uzatmaktan aciz kaldı. Oyuncu yeteneklerinden bağımsız mevcut sistemin oyuncular üzerinde uyuşukluk yaratan bir hali var.
                        There is no spoon...

Yorum

• Oyuncu grubunda kalitesizlik var ancak, takıma kim katılsa farklı olmayacak, adam her oyuncuyu aşağı çekiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          trabzonspor

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dünkü maçta bir sekans vardı. Rapid li oyuncu orta sahada Ozan ile Mendy arasından geçti, üçüncü oyuncumuz kimdi hatırlamıyorum onun da yanından sıyrıldı. Üç oyuncumuz da rakibe veya topa ayağını uzatmaktan aciz kaldı. Oyuncu yeteneklerinden bağımsız mevcut sistemin oyuncular üzerinde uyuşukluk yaratan bir hali var.
                            Karnıma ağrılar giriyor izlerken. Yani kötü oyun değil kesinlikle iyisini kötüsünü tartışmıyorum tam doğru tabir hakkaten uyuşukluk, kollektif bir uyuşukluk. Tempo kelimesine isyan ediyoruz adeta. Bu bir oyun anlayışı olabilir. Seni sonuca da ulaştırabilir fakat benim karnımı ağrıtıyor.
                            #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dünkü maçta bir sekans vardı. Rapid li oyuncu orta sahada Ozan ile Mendy arasından geçti, üçüncü oyuncumuz kimdi hatırlamıyorum onun da yanından sıyrıldı. Üç oyuncumuz da rakibe veya topa ayağını uzatmaktan aciz kaldı. Oyuncu yeteneklerinden bağımsız mevcut sistemin oyuncular üzerinde uyuşukluk yaratan bir hali var.
                              Aklı başında hiçbir adam sahasındaki maça santrf8rsuz kanatsız başlamaz ozan in tek oynama nedeni avcı ile arası iyi oluşu adam kilolu kosamiyor ama 11 de böyle bir dünya yok lundstram mendy oyun kurucu değiller önlerine koyarsın dragusu kanatta trezege Enis visca dragus ta forveti çiftler bizde visca son çizgide ortadaki adam dragus icerde eren böyle büyük takım mı olur böyle futbol mu olur sen hangi akla hizmet trezege yi kesip sol kanat la alakası olmayan cihanı koyuyorsun 10 numaraya götunu kaldıramayan ozan i koyuyorsun çünkü aciz bir adamsın formayı adaletli değil aranın iyi olduğu adama veriyorsun seyirci nwakaeme demese ne onu ne de trezege yi sokacak ti oyuna çünkü adamın umrunda değil trabzonspor

Yorum

• Dün yaptığımız toplam faul 4... Dört dört....
                                Son 3 maçta 14 faul yapmışız.

Taraftardan galiz laflar duymak zorunda kalacaksınız.
                                BJK - Avcı durumu gibi bitmez bir nefret ile ayrılacağız.
                                İşi getirmeyin o seviyeye.

Def edin şu kifayetsiz muhterisi artık...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X