Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jordan Torunarigha sol stoper için en gerçekçi alınabilecek profilde bir isim aslında bugünkü de maç kadrosunda yok ama isteyen büyük kulüpler var bize düşmez gibi duruyor.
    katılıyorum bence de. affengruber yedek stoper olabilir. yedeği de sağlamlaştırmak lazım. baniya ve türkmen ile olmaz
    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      katılıyorum bence de. affengruber yedek stoper olabilir. yedeği de sağlamlaştırmak lazım. baniya ve türkmen ile olmaz
      Stopere başka transfer olmaz reis sadece sol stoper alırlar, bana kalsa bir tane daha alsınlar ama sanmıyorum, işin acı tarafı 8 alamayacağız puzzlede en kritik parça yine olmamış olacak.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

Jordan Torunarigha sol stoper için en gerçekçi alınabilecek profilde bir isim aslında bugünkü de maç kadrosunda yok ama isteyen büyük kulüpler var bize düşmez gibi duruyor.
        Aynen

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazılarının transferdeki plansızlığı , vatan savunur gibi savunmasını hayretle izliyorum.

Eksik bir çok bölgen varken aynı bölgeye 3 oyuncu transfer edilmesinin , o bölgedeki eksik durumu göz önüne alınmaksızın herhangi bir mantığı olduğunu kimse bana açıklayamaz .

8 numaran yok . Net bir santraforun yok. ( bana kalsa ben Enisle de oynarım da , hoca dragusu tercih ettiğinden dolayı yok diyorum )

Aynı bölgeye 3 farklı adam transfer ediyorsun... Üstelik bu sadece orta sahada değil , sol kanatta da aynı durum mevcut . 2 oyuncun varken 2 tane daha alıyorsun .

Karadeniz'de olsak fıkra niyetine anlatılır .
          Sizin de anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz şu, transfer sezonu yarın bitmiyor. Sayfalardır inatla şu eksikler varken şu oyuncular niye alındı yazılıp yazılıp duruyor. Eksik diye belirtilen mevkilere oyuncu bakılmıyor mu, okuyoruz haberlerden bakılıyor işte. Çeşitli sebeplerden alınamıyor. Madem bu durumu komik buluyorsunuz, o zaman elinde 16-17 yabancı varken transfer sezonunun başında 4-5 yabancı indirdikleri için gerizekalı olmaları lazım. O zaman dediniz mi önce elindekileri yabancıları çıkar sonra yenilerini al diye. Bir yandan aldılar, bir yandan halen daha göndermeye çalışıyorlar. Şimdi de bir yandan bir mevkinin alternatifini alırken diğer yandan başka bir mevkinin as oyuncusunu kovalıyorlar. Neden fıkra oluyor bu durum?

Eylül ün kaçında bitiyorsa transfer bi bakalım, dediğiniz kadar fecaat bi durum ortada o zaman da varsa zaten Aralık a bişe kalmadı, fıkra da biter masal da.
          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hatirliyorum o donem avrupa maci Krasnodar maci donusu ligin lideri Alanya ile oynucaktik. 7 kasim 2019 da Ukraynada Avrupa macina cikiyorduk 10 Kasim 2019 da Trabzonda ligin lideri Alanya ile oynucaktik. Onazi, ekuban, abdulkadir omur, abdulkadir parmak, jose sosa, sturridge, obi mikel tam 7 oyuncu sakatti. Sakatlardan Parmak Alanya macinda oynayabilecekti. Mecburi yapilan birseydi. O Alanya macini da zar sor 1-0 kazanmistik. Macin ilk yarisinda Parmak kirmizi gormustu. Zaten dar olan kadroya bir de 7 tane ilkonbir oyuncusunun sakatligi eklenmisti. Eger Avrupa maclarina tam kadro ciksaydik daha dogrusu cikabilseydik bence o gruptan cikardik.

https://beinsports.com.tr/haber/trab...z-alanyaspor-4
            Bilgiler hep yanlış hatırlanıyor veya manipülasyon yapılmaya çalışılıyor (nedense). iki önceki mesajda yazdığı üzere ilk 3 maç sonunda grupta neredeyse hiçbir amacımız kalmadığı için , kadroda oldukça dardı, kalan 3 maça yedek kadro ve gençlerle çıktık. Forum saçma sapan bir hal almaya başladı artık. Çok ciddi bir algı yürütme çabası olan bir kesim oluşmaya başladı.
            A.avcının sayılabilecek epey bir hatası vardır. Ben de kendi adıma f.tekkenin denenmesini isterim ( başarılı olabilirmi bunu kestirmek çok zor). Ancak şu unutturulmaya çalışılıyor. A.avcı resmi olarak tam 38 sene sonra bu takımı şampiyon yapan hocadır ( hemde açık ara farkla ve çok net bir şampiyonluk; ayrıca 3 istanbul takımı seneye başlarken yine çok paralar harcamıştı). Bu 38 yıllık süreçte sadece Şenol güneşi ayrı tutmak gerekirse ( malesef kendisiyle resmi şampiyonluk yaşamadık ama başarısız bir hoca kimse diyemez şenol güneşe de), geri kalan hocaların hepsinden daha başarılıdır A.avcı. Ünal karamanın hocalığını filan cebinden çıkarır, karşılaştırmak bile abesle iştigaldir. Ünal karaman filan anca geçiş dönemi hocası olabilir, zaten hocalık kariyeri de bunu ispatlar niteliktedir.
            Şampiyon yapmış bir hocaya bari birazcık saydı duyun, ayıptır bu kadarı. Gören de tsye gelen her hoca 2-3 yılda bir bizi şampiyon yapıyor zannedecek. İşte trabzon veya trabzonspordaki bu garip durum bizi başarısız yapan ana faktör.
            Çok yüksek doz eleştiri kültürü.Aklı başında olan herhangi bir adam dışarıdan gelip bu kültürde uzun süre durmak istemez, hatta içimizden çıkanlar bile durmak istemeyip içoğu ilk fırsatta kaçmanın yolunu arıyor. Asıl bu sorunu cidden görmüyormusunuz. Amacınız ne sizin. ilk devre sonunda A.avcı başarısız olursa gider çok da mesele emeyin, ama o gidince daha iyisimi gelecek zannediyorsunuz. Ya da f.tekke gelse ne kadar sabredeceksiniz göreceğiz.

Yorum

• Onuachu tamam gibi.

Weghorst yemini yemiş herhalde Southampton son teklifimize evet demiş.

Tweeter da baya dillenmeye başlar şimdi.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Wout Weghorst: İlgilenen birkaç kulüp var, ancak şimdilik Burnley'de antrenmanlara başlayacağım ve umarım başarılı bir yıl için kendimi hazırlayacağım. Her iki tarafa da uygun bir çözüm bulmamız gerektiğini düşünüyorum.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

Wout Weghorst: İlgilenen birkaç kulüp var, ancak şimdilik Burnley'de antrenmanlara başlayacağım ve umarım başarılı bir yıl için kendimi hazırlayacağım. Her iki tarafa da uygun bir çözüm bulmamız gerektiğini düşünüyorum.
                  Forumdaki kişilerin şuna karar vermesi gerekiyor. Mücadele eden ama günün sonunda elinde bir başarısı olmayan sadece gönüllerin şampiyonu bir takım mı, yoksa kupa alan bir takım mı. Karar sizin. Ben kupa ve başarı istiyorum. Bu başarı isterse en kötü oyunla gelsin.

Ayrıca A.A genç oyuncu düşmanıymış. O yüzden Mendy, Enis destanın geçen sene aldıkları sürelere bakmak lazım. Yine Cihan ilk maçında direk süre aldı. Hangi hoca başarılı olabilecek bir genci kesmeye çalışır ki, her hoca başarılı olmak ister. Ha genç diye yerel medyanın sürekli şişirdiği ancak 2.ligde bile süre bulmakta zorlanan altyapıdan gelen gençler oynasın diyorsanız, Ts o kadar küçük bir klüp değil.

Yorum

Wout Weghorst: İlgilenen birkaç kulüp var, ancak şimdilik Burnley'de antrenmanlara başlayacağım ve umarım başarılı bir yıl için kendimi hazırlayacağım. Her iki tarafa da uygun bir çözüm bulmamız gerektiğini düşünüyorum.
                    Weghorst işi yattı mı Enes?
                    Onuachu tamam demişsin. Sağlam kaynak mı? Kral gelsin daha iyi
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizin de anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz şu, transfer sezonu yarın bitmiyor. Sayfalardır inatla şu eksikler varken şu oyuncular niye alındı yazılıp yazılıp duruyor. Eksik diye belirtilen mevkilere oyuncu bakılmıyor mu, okuyoruz haberlerden bakılıyor işte. Çeşitli sebeplerden alınamıyor. Madem bu durumu komik buluyorsunuz, o zaman elinde 16-17 yabancı varken transfer sezonunun başında 4-5 yabancı indirdikleri için gerizekalı olmaları lazım. O zaman dediniz mi önce elindekileri yabancıları çıkar sonra yenilerini al diye. Bir yandan aldılar, bir yandan halen daha göndermeye çalışıyorlar. Şimdi de bir yandan bir mevkinin alternatifini alırken diğer yandan başka bir mevkinin as oyuncusunu kovalıyorlar. Neden fıkra oluyor bu durum?

Eylül ün kaçında bitiyorsa transfer bi bakalım, dediğiniz kadar fecaat bi durum ortada o zaman da varsa zaten Aralık a bişe kalmadı, fıkra da biter masal da.
                      Elindeki yabancıları fesih ile göndereceğin %100 belli iken , elindeki yabancıları ne zaman çıkardığının bir önemi yok. Eldekilerden bonservis bekliyor olsan orası ayrı bir durum tabii.

Bizlerin demek istediği şu. Orta sahaya Lundsramı aldın, peşine ozanı da aldın elinde mendy de var artık o bölgeye öncelik verme git önceliğin olan 8 numara ile anlaş. Gerekiyorsa okayı getireceğin paranın bir bölümünü de 8 no transferine harca.

Transfer sezonu yarın bitmiyor ancak , yarın ruzemberoka elendiğinde senin için sezonun yarısı bitmiş oluyor. Bunu anlamak için profesör olmaya gerek yok . Maddi açıdan konferans liginden gelecek her türlü paraya ihtiyacın var .

Fıkra kısmı şu . Bir tane tam adam alacaklarına 3 tane yarım adam alıyorlar , sonra da aldıkları adamları göndermek için uğraşıyorlar . Sol kanatta trezege , orsic elinde mevcutken oraya dragus ve nwakaeme ekliyorsun . Sebep ?

Orta sahayı zaten yukarıda belirttim .

Yine söylüyorum yarın ruzemberok takımına elendiğinizde o saatten sonra gelecek forvet ve / ve ya 8 numaranın şuan ki kadar elzem bir durumu da kalmayacak .

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çıkamazdık. Çünkü dönemin hocası, Krasnodar maçından önce rakip için "100 Milyon Euro bütçeleri var" deyip baştan kaybetmişti.

Her şey oyuncu kalitesi değil. Derin bir kadronuz olur, liderlik edecek hocanız olmaz.

Bir o durumların hemen hepsini yaşadık.

Bugünkü konu farklı: Onca (Bonservisli) transfer yapıp, hâlâ net on bir sayamıyorsanız bir şeyler eksik demektir.
                        Ama neden öyle dediniz ki, o dönemin hocasına hiçbir hocalık başarısı olmamasına rağmen neredeyse tapan insanlar var. Hatta ayrıldığı zamandaki puan tablosuna bile manipülasyon yapanlar var, ayrılmasa kesin şampiyonduk diyenler epey çoktur mesela forumda. Allahtan Tff sitesinden kayıtlar silinmiyor da geçmişteki her sonuca girip bakabiliyoruz.
                        Eleştirmek çok güzel bir şey ama yapıcı eleştiri olması lazım. Mesela ben de okay, ozan, lundstram, umut güneş, mendy nin aynı anda kadroda olmasına karşıyım. Ya da nwakame, orsıc, trezege, cihan, draguş, visca nın aynı anda kadroda olmasına karşıyım. Yine trabzonsporun lider bir orta saha ( hamsik, sosa tarzı) ile oynaması gerektiğini düşünüyorum. Transferde almak için oyuncu alınmaması gerektiğini ve oyuncu satışında neredeyse hiç olmadığımızı söylüyorum.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilgiler hep yanlış hatırlanıyor veya manipülasyon yapılmaya çalışılıyor (nedense). iki önceki mesajda yazdığı üzere ilk 3 maç sonunda grupta neredeyse hiçbir amacımız kalmadığı için , kadroda oldukça dardı, kalan 3 maça yedek kadro ve gençlerle çıktık. Forum saçma sapan bir hal almaya başladı artık. Çok ciddi bir algı yürütme çabası olan bir kesim oluşmaya başladı.
                          A.avcının sayılabilecek epey bir hatası vardır. Ben de kendi adıma f.tekkenin denenmesini isterim ( başarılı olabilirmi bunu kestirmek çok zor). Ancak şu unutturulmaya çalışılıyor. A.avcı resmi olarak tam 38 sene sonra bu takımı şampiyon yapan hocadır ( hemde açık ara farkla ve çok net bir şampiyonluk; ayrıca 3 istanbul takımı seneye başlarken yine çok paralar harcamıştı). Bu 38 yıllık süreçte sadece Şenol güneşi ayrı tutmak gerekirse ( malesef kendisiyle resmi şampiyonluk yaşamadık ama başarısız bir hoca kimse diyemez şenol güneşe de), geri kalan hocaların hepsinden daha başarılıdır A.avcı. Ünal karamanın hocalığını filan cebinden çıkarır, karşılaştırmak bile abesle iştigaldir. Ünal karaman filan anca geçiş dönemi hocası olabilir, zaten hocalık kariyeri de bunu ispatlar niteliktedir.
                          Şampiyon yapmış bir hocaya bari birazcık saydı duyun, ayıptır bu kadarı. Gören de tsye gelen her hoca 2-3 yılda bir bizi şampiyon yapıyor zannedecek. İşte trabzon veya trabzonspordaki bu garip durum bizi başarısız yapan ana faktör.
                          Çok yüksek doz eleştiri kültürü.Aklı başında olan herhangi bir adam dışarıdan gelip bu kültürde uzun süre durmak istemez, hatta içimizden çıkanlar bile durmak istemeyip içoğu ilk fırsatta kaçmanın yolunu arıyor. Asıl bu sorunu cidden görmüyormusunuz. Amacınız ne sizin. ilk devre sonunda A.avcı başarısız olursa gider çok da mesele emeyin, ama o gidince daha iyisimi gelecek zannediyorsunuz. Ya da f.tekke gelse ne kadar sabredeceksiniz göreceğiz.
                          pardon da burada yanlis olan ne var bir aciklar misin? Konu hakkinda kaynak da gostermistim bir de. Abdullah avci her zaman unal karamandan 5 kat daha fazla pahali butcelerle calisti iki antrenoru hangi kriterlere gore kiyasladin. Bir defa ikisi denk butcelerde bile calismadi daha hakem hatasi sakatlik olayina girmiyorum bile. Onu gectim madem avci o kadar iyi hoca. Niye unal gibi aek ve Sparta prag gibi takimlari elemek yerine surekli rezil oluo geri donuyor. Bir de madem bizi sampiyon yapti ee ne duruyor tutan mi var yine sampiyon yapsaydi bizi niye yapamadi. Ayrica sampiyonluk senesinde bile o kadroyla rakiplere deli gibi pozisyon veriyorduk Ugurcan dunyalari kurtardi. O sezon sampiyon olan takinlar arasinda en cok kurtaris yapan kaleci Ugurcan di Avrupada.
                          İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çıkamazdık. Çünkü dönemin hocası, Krasnodar maçından önce rakip için "100 Milyon Euro bütçeleri var" deyip baştan kaybetmişti.

Her şey oyuncu kalitesi değil. Derin bir kadronuz olur, liderlik edecek hocanız olmaz.

Bir o durumların hemen hepsini yaşadık.

Bugünkü konu farklı: Onca (Bonservisli) transfer yapıp, hâlâ net on bir sayamıyorsanız bir şeyler eksik demektir.
                          adam tam kadro iken Aek ile Sparta pragi rakiplerinden cok daha ustun oyun oynayarak eledi. Krasnodar, Basel, Getafe li gruptan mi cikamayacakti. Bugunku durum evet farkli o konuda haklisiniz. Yapilan masrafa orantili olarak elde edilen koca bir hiclik var ortada.
                          İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tamamen ayda yilda bir futbol maci izleyip futbolu dogru durust takip etmeyip sonra foruma gelip atip tutan insan tipi. O donem hem Avrupa hem lig bir arada gitmeyecegi ortada mantikli olan yapilip sadece lige odaklanildi. Diger Uefa grup maclarinda da sakat oyuncularimiz vardi merak eden acar bakar. En bastiinden ligin ilk yarisini Onazi, Ekuban, Abdulkadir omur bu ucu kapamisti. Onun haricinde bunca insan Avci ya saliiyor hepsi hatta hepimiz geri zekali ama bi siz Avcisporlular akillisiniz. Buyuk resmi bi siz gorebiliyorsunuz. Sadece siz ve sizin gibilerin kafasi bu islere basiyor. Bizim hicbir zikkim bildigimiz yok. Avci gelmeden evvel Huseyin Cimsir bile belki de pandemi arasi olmasa takimi sampiyon yapacakti biraz da ondan bahsetsene. Sanmi her sene kume dusmeye oynayan takima Avci geldi de bir anda takimi sampiyon yapti. Avci dan once de sampiyonluga oynuyorduk zaten.
                          İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ama neden öyle dediniz ki, o dönemin hocasına hiçbir hocalık başarısı olmamasına rağmen neredeyse tapan insanlar var. Hatta ayrıldığı zamandaki puan tablosuna bile manipülasyon yapanlar var, ayrılmasa kesin şampiyonduk diyenler epey çoktur mesela forumda. Allahtan Tff sitesinden kayıtlar silinmiyor da geçmişteki her sonuca girip bakabiliyoruz.
                          Eleştirmek çok güzel bir şey ama yapıcı eleştiri olması lazım. Mesela ben de okay, ozan, lundstram, umut güneş, mendy nin aynı anda kadroda olmasına karşıyım. Ya da nwakame, orsıc, trezege, cihan, draguş, visca nın aynı anda kadroda olmasına karşıyım. Yine trabzonsporun lider bir orta saha ( hamsik, sosa tarzı) ile oynaması gerektiğini düşünüyorum. Transferde almak için oyuncu alınmaması gerektiğini ve oyuncu satışında neredeyse hiç olmadığımızı söylüyorum.
                          bak bak bak o donem 16,5 milyonluk kadroyla 60-70 milyonluk kadrolari geride birakiyorduk. Bu donem ise tam tersi. Olay tamamen yapilan bir miktar harcamaya orantili olarak alinan performans ile alakali. Yoksa su an kadroda ucuz dusuk maasli oyuncular oynasa kimse Avci ya bir tek kelime etmez. Anlayamadiginiz gibi bir de olayin kesin bir sekilde idrak etmis gibi elestiri getiriyorsunuz. Sakin bana iyi oyuncular icin cok paralar harcanmali demeyin en bastinden Antalyadaki Adam Buksa Antalya da kaca oynuyordu kac gol atti. Bunun gibi com ornek verebiliriz.
                          En son jpositve tarafından düzenlendi; 31.07.2024, 15:42.

Yorum

• .

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              pardon da burada yanlis olan ne var bir aciklar misin? Konu hakkinda kaynak da gostermistim bir de. Abdullah avci her zaman unal karamandan 5 kat daha fazla pahali butcelerle calisti iki antrenoru hangi kriterlere gore kiyasladin. Bir defa ikisi denk butcelerde bile calismadi daha hakem hatasi sakatlik olayina girmiyorum bile. Onu gectim madem avci o kadar iyi hoca. Niye unal gibi aek ve Sparta prag gibi takimlari elemek yerine surekli rezil oluo geri donuyor. Bir de madem bizi sampiyon yapti ee ne duruyor tutan mi var yine sampiyon yapsaydi bizi niye yapamadi. Ayrica sampiyonluk senesinde bile o kadroyla rakiplere deli gibi pozisyon veriyorduk Ugurcan dunyalari kurtardi.
                              Yani sana göre Ünal karaman A.A dan daha iyi bir hoca. Gerçekten böyle düşünüyorsan sana futbol hakkında bir kelime daha etmeyeceğim. Ünal karamanın kovulduğu seneki takımın kadrosuna baştan aşağıya bir daha bakıver, şimdi tek tek saymayalım kadroyu. Ünal karamanın kupa sayısı sıfır diye biliyorum. A. Avcını ise Trabzonspor hocası olarak 2 süper kupa, 1 lig şampiyonluğu kupası var.

Ünal hocanın hocalık kariyeri ;

En son emre6117 tarafından düzenlendi; 31.07.2024, 15:35.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                8 numarasız oynamak ; çayı şekersiz içmek, yemeği tuzsuz yemek gibidir.

Ortasahada 2 tane defansif adamla hiçbir şey yapamazsın sadece boş koşup durursun. Önde çok yetenekli adamların olursa belki iş yaparsın ama öyle bir durum da yok.Kafası çalışmayan Trezeguet, emekli Visca , vasatı aşamayan Bardhi ile oynuyorsun. İyi bir oyun kurucu şart.

Orkun ve İsmailin yokluğunda Milli takımın Hollanda karşısında düştüğü durumu hepiniz görmüşsünüzdür.Topu alıp kullanamayan takımları presle ezerler ve doğrarlar.Savunma her zaman yemez.
                                2009- 2012 aralığında barça reale bariz üstünlük kurmuştu. O dönem dünyanın en iyi iki 8 numarası barcadaydı. Aynı yerde real ise alonso lassana khedira gibi oyuncuları oynatıyordu.

2012de modric geldi, ancelotti 2014te di mariayı modricin yanına çekti ve 12 yıl sonra ilk şampiyonlar ligi kupası geldi. Sonra tony kros gelince yeniden üstünlüğü ele aldılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X