Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 500 600 bin euroya yaptığın "genç" transferleri belli bir müddet sonra kiralama yoluyla bile postalayamıyorsun sonra hemşehri kulüplere maaşını ödemek koşuluyla bir güzellik yapıp Trabzonspor'un paracıklarının ezilmesini izliyorsun..

500 600 bine aldığın bir genci ancak oyun kültürü ve takım sistemi oturmuş takımlarda 11 içine tek tek serpiştirip takımın oynadığı oyuna katkıda bulunmasını sağlatır öyle parlatırsın..

Burası Almanya Dortmund değil gençlerin alayını 11'e sokasın..Eğitim altyapı ve hoca farkı var..Bireysel olarak değil takım olarak düşüneceksin bir takım zirveyi her zaman kovalarsa bünyesindeki oyuncular total olarak para eder..
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Ben Dragus'un gelmesini isteyenlerdenim. Hayırlısı olur umarım

Yorum

• Emre Akbaba'yı alacağız galiba

Yorum

• Draguş 1.7 milyon'a gayet denemeye değer bir futbolcu, bu rakamın altında bir performans göstereceğini zannetmiyorum.

Adamın bize ve bjk'ye attığı golleri kalitesi hakkında baya ipucu veriyor.

Nokta transfer mi tabi ki değil. Ben olsam Onaçi'yi takımda tutar 1 sene daha, Petkoviç'i de alırdım. Böylelikle taş gibi bir hücum rotasyonumuz olurdu.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Onuarlp, Eskihellaç, Türkmen, Berat, Umut Güneş, Emre Akbaba, Poyraz Efe ya da satılmazsa Enis.

Yedek olabilecek 7 yerli adam.

Eskihellaç ve Akbaba alınmalı bence. Salih Uçandan iyidir. Türkmen ne durumda bilmiyorum da yerine adam bulamadım. Ali Şahini falan kampa götürmez Avzi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Onuachu ile tek boyutlu oyuna mahkûmsun. Bu yüzden istemem. 60. dkdan sonra yorulmadığı maç yok neredeyse. Yedekten girse yani elinde öyle bir oyuncu olsa büyük silah olur ama öyle lüksümüz yok. Avcı öne geçince oyunun kontrolünü devam ettirmiyor genelde derinde bekletiyor. Onuachu uzunları indirse de hantal, git gel yapacak fiziği yok. Bize hem uzun hem hızlı adam lazım.

Bahsedilen isimlere bakıyorum, bende ne uzar ne kısalırız izlenimi oluştu.

Yorum

• Akbaba tweetleri geldi, bakalım yes ne zaman girecek.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Öyle kafanızda canavar gibi orta saha futbolcuları, çevik tempolu adamlar bekliyorsanız yanılıyorsunuz arkadaşlar. Şimdiden kendinizi bol bol yaşlı defansif futbolculara alıştırın. Hatta büyük olasılık Avcı hocamın beğenmediği Mendyi satıp yerine 35 40 yaşında tam hocamlık futbolcu alacaklar.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Orta saha ile ilgili aynen ben de öyle düşünüyorum,tek kırtuluş adam gibi bir orta saha üçlüsü fakat sana zahmet Mbia yerine başka bi isimle örneklendirsen Onurum gram haz etmediğim bi eleman bu Mbia, gram da faydasını göremedik, adı büyük Kozanoğlu misali adıyla 40 naz yaparak geldi, para dedi (haklı) şu dedi,bu dedi oynamadan gitti hıyar.
                    Başka bi 3 lü sana zahmet
                    Sezon sonu sözleşmesi bitecek iyi önliberolar var.

Real Betisten Guido Rodriguez
                    Liecesterdan Wilfred Ndidi
                    Arsenalden Jorginho

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sayfalarca berat övgüsünden sonra mendy’yi Lucas Torreira, Stephen Mbia ve Felipe Melo ile kıyaslaman ilginç olmuş. Berat’ı kıyasla bakalım bu isimlerle. Berat mı torreira mı? Veya melo? Buyur
                      Mesajları tekrar okursan Beratı övmediğimi anlayacaksın.Dikkatli okumanı öneriyorum.Ben istatistikleri vererek savunma ve ofansif açıdan Mendy ve Beratı kıyasladım öncelikle.İkisininde artılarını ve eksilerini yazdım ve ikisini de ilk 11 için yeterli görmediğimi yazdım.Daha sonra ise istediğim oyunculara örnekler verdim.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezon sonu sözleşmesi bitecek iyi önliberolar var.

Real Betisten Guido Rodriguez
                        Liecesterdan Wilfred Ndidi
                        Arsenalden Jorginho
                        Abi Guido ile Ndidi Trabzona uğramaz. Jorginho 4M maaşla getirirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Renktaslar
                          cogunuzun yorumlarini okuyorum
                          eskiden yani 90 li yillarda genelde her takimda bir on numara jaja tarzi biri olurdu
                          taraftarlari yani gencleri tribüne cekecek bir jaja tarzi ortasaha olurdu
                          sonraki futbol modelinde jaja tarzi ortasahalar yok olmustu yerine dinamizm modern hizli tek pas gecis oyunlari iyi bilen bakasetas tarzi ortasahalar piyasaya cikmisti..
                          Ben bir kulübün ortasahasinin nasil olmasi gerektigini o futbol kulübün sehrine bakarak analiz etmeye calisiyorum, mesela bir bayern münchen kulübünde bir jaja tarzi oyuncu basarili olamaz ve münchen sehrine heycan vermez, adamlarin futbola bakış acilari farkli.
                          bizim taraftarin aslinda heycansiz olmasi avci hocanin sucu degil bakiniz wkaeme varken de ayni system oynuyorduk! Wkaemenin yaptigi showlar herseyi unuturuyordu veya bir yattara taraftari costuruyordu sehire heycan getiriyordu gencler kendilerinden iyi oyuncu görmek icin tribüne geliyordu forma alarak yattara jaja veya sota yazdirirlardi,suan bizim mevcut kadroda calim atabilen bir oyuncumuz yok !
                          bu kadroya bakasetas tarzi degil jaja yattara wkame tarzi oyuncu şart oğlu sartir trabzon şehrine tekrar heycan bu sekilde gelir . Bizim sehrimizin futbol kulübüne bir top canbazi mecbur olarak gerekiyor
                          lahtimi cöpü gelmisti taraftarimiz jaja gibi oldugunu düşündükleri halde futbolunu işlemedikleri halde yere göge sigdiramamistilar. Umarım yönetim baskan hoca böyle bir transfer gerceklestirirler yoksa bende yeni sezon baslamadan hayal kirikligi yaratıklar.
                          on ne friki atacak calim atacak golde atacak asist de yapabilmeli top ayagina sakiz gibi yapışmalı.
                          böyle biri ucuza alinabilecek varsa ona çökmeliyiz ve almalıyız, emre akbaba diyorlarsa kulübü kapatalim
                          fanatik gsli umut bozok gibi her gs maci öncesi ayaklari titreyecek bunlarimi izlicez biz Adana demir gibi küçük kulüpmüyüz biz insallah yalandir.
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• MAÇ BAŞINA ORTALAMA ŞUT ORANI ;
                            Draguş: 2.5
                            Dzeko: 3.7
                            İcardi: 2.7
                            Semih: 1.8
                            Onuachu: 2.6
                            Enis : 1

MAÇ BAŞINA İSABETLİ ŞUT ORANI ;
                            Draguş: 1.1
                            Dzeko: 1.8
                            İcardi: 1.4
                            Semih: 1.1
                            Onuachu: 0.9
                            Enis : 0.7

MAÇ BAŞINA HAVA TOPU KAZANMA ORANI ;
                            Draguş: 2.1
                            Dzeko: 2.5
                            İcardi: 1.7
                            Semih: 0.9
                            Onuachu: 5.1
                            Enis : 2.7

MAÇ BAŞINA BAŞARILI DRİBBLİNG ORANI ;
                            Draguş: 2.7
                            Dzeko: 0.7
                            İcardi: 0.2
                            Semih: 1.6
                            Onuachu: 0.5
                            Enis : 0.3

Not : İstatistikler maçkolikten alıntıdır.
                            En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 22.04.2024, 19:34.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              MAÇ BAŞINA ORTALAMA ŞUT ORANI ;
                              Draguş: 2.5
                              Dzeko: 3.7
                              İcardi: 2.7
                              Semih: 1.8
                              Onuachu: 2.6
                              Enis : 1

MAÇ BAŞINA İSABETLİ ŞUT ORANI ;
                              Draguş: 1.1
                              Dzeko: 1.8
                              İcardi: 1.4
                              Semih: 1.1
                              Onuachu: 0.9
                              Enis : 0.7

MAÇ BAŞINA HAVA TOPU KAZANMA ORANI ;
                              Draguş: 2.1
                              Dzeko: 2.5
                              İcardi: 1.7
                              Semih: 0.9
                              Onuachu: 5.1
                              Enis : 2.7

MAÇ BAŞINA BAŞARILI DRİBBLİNG ORANI ;
                              Draguş: 2.7
                              Dzeko: 0.7
                              İcardi: 0.2
                              Semih: 1.6
                              Onuachu: 0.5
                              Enis : 0.3

Not : İstatistikler maçkolikten alıntıdır.
                              Böyle dribling yapabilen suan bir tane oyuncu yok kadroda
                              dragus buyursun gelsin romen oldugu icin lakabini drakula yapariz olur biter
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• şampiyonluk sezonu

uğurcan
                                perez/dorukhan
                                edgar/denswil
                                hugo
                                ismail/puhac
                                berat/siopis
                                hamsik
                                bakasetas
                                gervinho/visca
                                cornelius/djaniny
                                waka

****/onuralp/kağan moradoğlu
                                menuier/oğuzhan
                                mendy
                                ****/denswil
                                barisic
                                lunstram/can bozdoğan
                                ?????/umut
                                fourtinis/emre akbaba
                                ?/visca
                                petkovic/draguş/enis/poyraz
                                orsic/cihan

bu transferler ile birlikte takıma bir adet hamsik ve bir adet waka lazım.

barisic,lunstram,fourtinis,dragus,petkovic
                                can,cihan,emre akbaba

2 yerli 2 yabancı daha alınır.

stoper,merkez yabancı
                                kanat,merkez yerli
                                En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 22.04.2024, 20:56.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X