Her yerde Zielinski Inter ile anlaştı haberleri var. Hamsik Inter'e yakışır falan diye açıklama yapmıştı. link
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZielinski işini yaparsa yönetim onun etrafını doldurmak yada mevcut kadrodan uydurmak çok daha az maliyetli olur. Bize saha içi general lazım, Hamsik o seneki kadroda üst düzey olmayan adamları ne seviyeye çıkardı hem yetenek hem özguven olarak.
Bu yıl ortasahayi tam olarak kurarsak bulabildiğimiz kaynak kadarı ile daha sonraki sezon şampiyon kadroyu yaparız Allahın izniyle.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer yerde Zielinski Inter ile anlaştı haberleri var. Hamsik Inter'e yakışır falan diye açıklama yapmıştı. link
Hızlı bir Google taraması:
Barisic
Camara
Lundstram yazılmış.
Salih
Torres
Masouras yalanlanmış.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 21.04.2024, 20:01.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok takip edemedim gündemi. Zielinski'yle mi ilgileniyoruz? Napoli'deki mi?
Hızlı bir Google taraması:
Barisic
Camara
Lundstram yazılmış.
Salih
Torres
Masouras yalanlanmış.
Şimdi boştaki oyunculara bakan temenni olarak buraya yazıyor muhtemelen.
Zielinski, Taremi. Şimdi de Nacho çekiyormuş Inter.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen ay bir iki haber çıktı, işte Avcı Hamsik'in veliahtını istiyor. Görüntülü konuştu vs diye. O zaman baktığımda Inter anlaştı haberi vardı. Belli ki yalan haber.
Şimdi boştaki oyunculara bakan temenni olarak buraya yazıyor muhtemelen.
Zielinski, Taremi. Şimdi de Nacho çekiyormuş Inter.
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeleceğinden değil de işte örnek olması amacıyla insan yazmak istiyor
+3 yaşı olsa olabilirdi belki. 29 yaşında bu adamı getirse getirse gs getirir.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlibero kimdir.Önlibero Lucas Torreiradir,Stephen Mbiadir,Felipe Melodur.
Mendy efendi çocuk ama bu seviyelerde değil.Yasi da 24.Bu saatten sonra evrim geçirecek hali yok.
Ben istiyorum ki orta alan çok güçlü olsun.Ornegin 6 numara Mbia,8 numara Zielinski,10 numara fortounis olsun.
Kaliteli bir orta alan üçlüsü ile ligde her takıma üstünlük kurarsın.Mendy,Berat,Bardhi gibi adamlarla bir ileri iki geri gidersin.gram haz etmediğim bi eleman bu Mbia, gram da faydasını göremedik, adı büyük Kozanoğlu misali adıyla 40 naz yaparak geldi, para dedi (haklı) şu dedi,bu dedi oynamadan gitti hıyar.
Başka bi 3 lü sana zahmetŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeratın daha uzun ve daha dikine riskli paslar attığını da unutmamak gerekiyor.İsabetli pas sayısını bu da etkiliyor.
Berat oyun kurulumunda daha çok sorumluluk aldığı gibi aynı zamanda savunmaya da katkı vermeye çalışıyor.
Mendy savunma kısmında daha iyi olması gerekirken defansif verileri Berattan daha kötü.
Beratın savunmasını yeterli bulmayan,teknik ve pas kalitesini de vasat bulan birisi olarak şunu söyleyebilirim.Berat eskiye göre daha çok mücadele ediyor ve oyunun içerisinde daha çok kalıyor.Buna rağmen yine de 1 milyon euro maaşı haketmiyor ama rotasyonda kullanılabilecek kalitede bir oyuncu.Yedek kadroda olmasını isterim.
Mendy ise topu alıp dağıtabilecek tekniğe ve pas kalitesine sahip değil.Ben esasen buna da bakmıyorum aslında.Neticede bu adam 6 numara.Sorun şu ki adam önlibero olmasına rağmen defansif anlamda net bir katkısı yok.
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlibero kimdir.Önlibero Lucas Torreiradir,Stephen Mbiadir,Felipe Melodur.
Mendy efendi çocuk ama bu seviyelerde değil.Yasi da 24.Bu saatten sonra evrim geçirecek hali yok.
Ben istiyorum ki orta alan çok güçlü olsun.Ornegin 6 numara Mbia,8 numara Zielinski,10 numara fortounis olsun.
Kaliteli bir orta alan üçlüsü ile ligde her takıma üstünlük kurarsın.Mendy,Berat,Bardhi gibi adamlarla bir ileri iki geri gidersin.En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 22.04.2024, 00:15.
Yorum
-
haftasonu antep maçı var
antepli draguşla anlaşmışız öyle mihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum