Ferdi sol bekte Erenden daha mı kötü ben bilmediğimden soruyorum?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFerdi sol bekte Erenden daha mı kötü ben bilmediğimden soruyorum?I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Kimi alırsanız alın. Sezon başı kampında 30 dakika boyunca dandik takımlardan yediği baskıyı kıramayacak kadar jelibon futbolcular izletecekseniz bize, hazırlığınız bu olacaksa hemen bir imzayla gidin. Takımda 33 lük Meunier kadar koşan yok ihtiyar diye b.k attığınız adam heryere yetişiyor çünkü herif yıllarca adam gibi idman yemiş.
Bu takım sezon başına iyi hazırlanacak, bunu SAĞLAYACAKSINIZ. Yavaşlatan futbolcu mu var? Satın gitsin, adı her neyse, idmana çıkmasın gerekirse.
Bu iş hatır gönül işi değil adam akıllı koç getirin şu takıma sezonda 50 tane sakatlık yaşıyoruz 2 deparla baldır çekmesi yaşıyor adamlar, inşaatçısın da idareten mi geldin sahaya arkadaş?En son bilginsem tarafından düzenlendi; 24.05.2024, 23:02."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Trabzonspor maçlarını mı izliyorsunuz, Ferdi Eren'le top diye oynar, Ciddi transfer yapıcaktır bu sezon Fener'de kalacağını zannetmiyorum, Eren Elmalı hiçbir şekilde kendini geliştirmemiş, yerinde saymaktan başka birşey yapmamış vasat oğlu vasat bir arkadaş, milli takıma alınmaması çok doğal..No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
eren elmalının fiziksel kalitesi çok iyi, hatta bu ligin üzerinde bence
eren elmalı nın şansızlığı avcı gibi vasat bir teknik adama denk gelmiş olması ve gelişiminin haliyle durması oldu
tekke nin elinde olsaydı yusuf özdemir gibi sol açık bile denenebilirdi, hızından dolayıTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren elmalının fiziksel kalitesi çok iyi, hatta bu ligin üzerinde bence
eren elmalı nın şansızlığı avcı gibi vasat bir teknik adama denk gelmiş olması ve gelişiminin haliyle durması oldu
tekke nin elinde olsaydı yusuf özdemir gibi sol açık bile denenebilirdi, hızından dolayıI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Atakan Karazor'u milli takıma almamışlar. gerçekten mal bunlar.
Atakan Karazor, Eren Dinkçi, serdar Saatçi, bunlar çok iyi adamlar.En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 25.05.2024, 00:13.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren elmalının fiziksel kalitesi çok iyi, hatta bu ligin üzerinde bence
tekke nin elinde olsaydı yusuf özdemir gibi sol açık bile denenebilirdi, hızından dolayı
Eren Elmalı üstte "yorumsuz" ve "GençTürk" renktaşların yazdığı gibi bir futbolcu, inan fazlası değil.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren elmalı kesinlikle milli takımda olmalıydı.. çocuk bizim ergen yeni yetmelerin kurbanı oldu!!Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Avcı gidene kadar konu kapansın.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Eren Bjelica varken burada gayet beğeniliyordu, milli takıma çağrılıyordu hatta. Sonra avcı gelince yine performansı düştü. Anlayın artık senin hocanın elinin değdiği tek oyuncu yok oyuncuların performansını düşürüyor değer katamıyor hiçbirine. Bak mesela Tekke Alanyada kaç tane oyuncuya dokundu Yusuf Özdemirden Oğuz Aydına Leroy Fer'den Hadergjonaja hepsi zımba gibi oldu adamların.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum