Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Müthiş tezatlıklar var yada kandırılıyoruz başka bir ihtimal görmüyorum. Onuachu'ya 7 milyon verebiliyorsun o para var ama gidip Weghoust transferinde hala 3 3.5 veriyorsun başka bir planın yok. Olmayacağını bildiğin halde inatla bekliyorsun. 2 gün sonra Avrupa maçın var ligde zaten makas açılmış ne olacak şimdi bu sene ? Rapid maçında evinde bi mağlubiyet alırsın sonra saçma sapan telaş transferleri. Çünkü alıştık olacak olan bu..
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Müthiş tezatlıklar var yada kandırılıyoruz başka bir ihtimal görmüyorum. Onuachu'ya 7 milyon verebiliyorsun o para var ama gidip Weghoust transferinde hala 3 3.5 veriyorsun başka bir planın yok. Olmayacağını bildiğin halde inatla bekliyorsun. 2 gün sonra Avrupa maçın var ligde zaten makas açılmış ne olacak şimdi bu sene ? Rapid maçında evinde bi mağlubiyet alırsın sonra saçma sapan telaş transferleri. Çünkü alıştık olacak olan bu..
      Avcı ve yönetimin hiçbir şekilde telaş yapacağını sanmıyorum nedeni şu, bunlar zaten Konferans ligine rağzılar yani Avcı Rapid'e bile elensek Konferans ligi playoffuna kalınacağı için çokta şeyine takmıyor yani elensek daha iyi diye düşünüyor bile olabilir yani, bu Abdullah Avcı şampiyonluktan sonra, Kopenhag'a karşı takımı nasıl oynattığını ve nasıl elendiğimizi hepimiz gördük, maçın son anlarında gol lazımken hakem bitiş düdüğünü çalarken biz hala yan pas yapıyorduk youtube dan açıp görebilirsiniz, sonra Avrupa ligi gruplarında deplasmanlarda nasıl rezillikler yaşadığımızı da gördük, ordan da Konferans son 16 playoffu turunda o dönen kağıt üstünde bizden çok vasat olan Basel'i bile eleyemedi bu rezil utanmaz adam, ordan bile şutlattı bizi..
      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 06.08.2024, 15:09.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avcı ve yönetimin hiçbir şekilde telaş yapacağını sanmıyorum nedeni şu, bunlar zaten Konferans ligine rağzılar yani Avcı Rapid'e bile elensek Konferans ligi playoffuna kalınacağı için çokta şeyine takmıyor yani elensek daha iyi diye düşünüyor bile olabilir yani, bu Abdullah Avcı şampiyonluktan sonra, Kopenhag'a karşı takımı nasıl oynattığını ve nasıl elendiğimizi hepimiz gördük, maçın son anlarında gol lazımken hakem bitiş düdüğünü çalarken biz hala yan pas yapıyorduk youtube dan açıp görebilirsiniz, sonra Avrupa ligi gruplarında deplasmanlarda nasıl rezillikler yaşadığımızı da gördük, ordan da Konferans son 16 playoffu turunda o dönen kağıt üstünde bizden çok vasat olan Basel'i bile eleyemedi bu rezil utanmaz adam, ordan bile şutlattı bizi..
        Hayır planlamadan bahsediyorlar neyin planlaması bu forvetin yok 8 numaran yok. O kadar adam alacağına bari ilk forveti çözseydin. Onuachu, Wegh olmadı diyelim panik transferi getirdiğin adam Maxi Gomez gibi çıktı ne olacak ?
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Saintsextra

Southampton ile ilgili güvenilir bilgi veren bir site.

7.5 milyonluk teklif yeterli bulunmasa da Southampton bu teklifi görüşmek için son (final) bir toplantı talep etmiş diyor. Her iki taraf da bir anlaşmanın olması konusunda istekli diyor haberde.

Dün de gördüm diye hatırlıyorum bu haberi ama 1 saat öncesi için geçilmiş bir haber. Belki dünden sonra bugün de yazmışlardır.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bazi arkadaslarda dile getirdi..Basari zerre kadar umurlarinda degil.Tek hedefleri bu transfer döneminde en büyük vurgunu yapabilecekleri sözlesmeleri imzalayacaklari oyunculari bulmak. Eski futbolcular bu is icin son derece uygun..Yusuf Yazici, Berat, Nwakaeme, Okay vs. gibi oyuncularda maksimum yolsuzlugun yapildigina inancim tam..Klübü herkesin gözü önünde soyuyorlar. Yilbasina kadar birakacaklar gibi geliyor. Önce Avci sonra yönetim..Bu paralari ucurma durumunun sonuna geliniyor gibi geliyor bana. Sonraki sürec felakat..Klübün kapanma noktasina gelisi ve tek kurtulus olarak görülecek "satisi"..
            Avcı nin tarzından oyun stilinden herkes memnun değil ama transferde tam olarak ne yaparsak uçuruma suruklenmeyiz bjk Emirhan topçu ya 4 ödedi fb belkide az oynayacağı oğuz aydın a 7 ödedi biz okay a 1.5 verince mi soygun oluyor şu an futbol piyasasından haberin var mı? 500 bin euro ya anca nijerya liginden adam alırsın.. norwich te 2 ci lig de oynayan Gabriel sara için 18 milyon euro verdiler biz clermont tan cham i 6 ya alamıyoruz .. sadece eleştiri battik olduk bittik başka bir şey yok

Yorum

• İlk olarak owenank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://x.com/SaintsExtra/status/1820772427313389884

Saintsextra

Southampton ile ilgili güvenilir bilgi veren bir site.

7.5 milyonluk teklif yeterli bulunmasa da Southampton bu teklifi görüşmek için son (final) bir toplantı talep etmiş diyor. Her iki taraf da bir anlaşmanın olması konusunda istekli diyor haberde.

Dün de gördüm diye hatırlıyorum bu haberi ama 1 saat öncesi için geçilmiş bir haber. Belki dünden sonra bugün de yazmışlardır.
              Southampton bu adama 18 milyon euro vererek kazık yedi ve bu kazığın acısını bizden çıkarmaya çalışıyor. 10-12 milyon euroya almış olsa transferi çoktan bitirmiştik.

Yorum

• Onaço yu sevdik evet ama wegorst takımı başka bişeye çevirebilir. Ama gelirmi? bence bize gelmez
                İstanbul'un tadını aldı çünkü

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Southampton bu adama 18 milyon euro vererek kazık yedi ve bu kazığın acısını bizden çıkarmaya çalışıyor. 10-12 milyon euroya almış olsa transferi çoktan bitirmiştik.
                  Elden çıkaracak mutlaka ancak fiyat yükseltmeye oynuyor adi Sthmptn

Çok zaman kaybettik Onuachu transferinde ancak gelirse 3 yıllık sözleşme yapılacakmış. Üstelik bizi tanıyan, seven, kaliteli bir adam

WW level atlatabilir mi evet ancak gelse bile uzun soluklu kalmaz diyorlar. Bu kısmı soru işareti gerçekten
                  En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 06.08.2024, 16:15.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Ukraynalı ben de beğenmedim, sezgileri ve refleksleri zayıf göründü bana. Fransa'da bir stoper varmış, oradan çevik siyahi genç stoper almak daha mantıklı. Mesela Rapid bedavaya almış bir tane Fransa 2'den. Özetlerde fena görünmüyor adam. 3 kuruşa da oynatıyordur.
                    Ligue 2 den Serge Rauxu bedelsiz aldılar adam canavar gibi stoper,197 cm boyuna rağmen atletik.Ortasahaya Salzburgdan Mamadou Sangareyi almışlar 700 bine,adam bildiğin box to box ortasaha.

Elalem üç kuruşa 2 tane kaliteli topçu alıyor,biz ise bir tane adam almak için can çekişiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ligue 2 den Serge Rauxu bedelsiz aldılar adam canavar gibi stoper,197 cm boyuna rağmen atletik.Ortasahaya Salzburgdan Mamadou Sangareyi almışlar 700 bine,adam bildiğin box to box ortasaha.

Elalem üç kuruşa 2 tane kaliteli topçu alıyor,biz ise bir tane adam almak için can çekişiyoruz.
                      Maç özetine baktım zaten bu ikisi göze çarpıyor hemen.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Elden çıkaracak mutlaka ancak fiyat yükseltmeye oynuyor adi Sthmptn

Çok zaman kaybettik Onuachu transferinde ancak gelirse 3 yıllık sözleşme yapılacakmış. Üstelik bizi tanıyan, seven, kaliteli bir adam

WW level atlatabilir mi evet ancak gelse bile uzun soluklu kalmaz diyorlar. Bu kısmı soru işareti gerçekten
                        Abi biz bekleyecek olsak İngiltere'de transfer kapandığı an istediğimiz fiyata çeker alırız Onuachu'yu. Ama bizim de maçlar başlıyor, şurada 2 maç kaybetsek camia birbirine girecek. Onuachu'yu bekleyeceğiz diye komple sezon elden gidebilir.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O iki topçuyu biz almak istesek eminim ki 700 bine aldıkları adama 2 milyon civarı bir para veririz . Çünkü bizde iş bilmezlik hat safhada .

Bedelsiz alınan topçuya da en az 1.5 milyon euro maaş verirdik .

Konu futbolcuların değerleri değil , asıl konu kulübün değersizleştirilmesi .

Yorum

• Yaprak kımıldamıyor.
                            Derin bir sessizlik var.
                            Bu arada A Spor denilen kanalı dün akşam itibarıyla izlemeyi en az seviyeye indirdim. Utanmazlar saatlerce üç şımartılmış Bizans'lı kızkardeşi konuşuyorlar. Programın en sonunda ayıp olmasın diye 5-10 dakika bizi konuşuyorlar. YES bağlanıyor zaten. O konuştuktan sonra bitiriyorlar.
                            TRT SPOR bizden nispeten daha fazla bahsediyor. O da üç Bizans takımından başlıyor ama A Spor gibi saatlerce gündem yapmıyor. Bize de hatırı sayılır süre ayırıyor. Hatta bizden sonra Anadolu takımlarını da haber yapıyor.

A Spor'u protesto ediyorum.

Kendi televizyonumuzu kuramadık bir türlü
                            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 06.08.2024, 16:32.
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

Abi biz bekleyecek olsak İngiltere'de transfer kapandığı an istediğimiz fiyata çeker alırız Onuachu'yu. Ama bizim de maçlar başlıyor, şurada 2 maç kaybetsek camia birbirine girecek. Onuachu'yu bekleyeceğiz diye komple sezon elden gidebilir.
                              Ne yazık ki üzülerek sana katılıyorum.
                              İş bilmezlik mi desem, basiretsizlik mi desem bilemiyorum.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nicolaisen ile de görüşülüyor diye biliyorum abi, bir ara gündemimize gelmişti bu isim zaten.
                                Nicolaisen gelirse işte o zaman yönetimi tebrik ederim.Tekniği iyi,iyi pozisyon alıyor,ayrıca hava üstünlüğü de fena değil.Tam aradığımız sol stoper.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X