Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Münye'nin bir pozisyonunda VAR izleme tavsiyesi verecek diye korktum. Gri bir pozisyondu. Umarım bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olur.

İyi işler yaptı ilk maçı olmasına rağmen

Onauchu ve Pepe de dönerse vitesi arttırırız diye bekliyorum.

Önce şu Hatay'ı yenip uğursuz 37'den 40'lı puanlara erişmeliyiz.

Folcarelli yerine umarım başka biriyle anlaşırlar. Folca ülkesinden başka bir takıma gitmek istememiş. 8 numara takviyesi şart.
    Büyük liglerde temaslı oyuna izin veriyorlar oyun zevklensin diye, Meunier da el kol biraz fazla oynasada buna alışması lazım, bu ligde dokunursan rakibe kendini yere atıyor çünkü.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Lütfen 2. ligden de olsa 1.70 boylarında saf bir 8 alır mısınız? İdarelik alın valla bağlantı kuramıyorum diye bağırıyor takım niye gözükmüyor bu acaba. Türkiyede 5000 tane oyuncu var ucuz ve işimizi görecek şekilde ucuz. Seneye de rotasyon olur 1. Ligden bile olur razıyım 45 dakika oynasın ya
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• dedik dedik dinletemedik klübü yönetenler amatör amatör

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          El neny artık çöp , yazmasaniz iyi edersiniz
          Elneny mi kaldı ya , futbolu bırakma zamanı geldi onun..
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Sol bekten bir haber yok mu

Yorum

• Hala daha El Neny diye israr etmesi futbol piyasasını ne kadar az tanıdığını gösteriyor.

Ben futbolu artık eskisi kadar takip etmiyorum ama Avcıdan her pozisyon için daha fazla oyuncu önerebilirim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• dünkü maçta sağ beke alınan arkadaşı beğendim ilk defa bu kadar orta gördüm bir bekimizden maşallah diyim...Onun haricinde şu takıma sekiz alamayan bir kulüpoüz hani bitmişti transfer nerde bu solbek o göl gelmeseydi konuşulanlar çok farklı olurdu.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Münye'nin bir pozisyonunda VAR izleme tavsiyesi verecek diye korktum. Gri bir pozisyondu. Umarım bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olur.

İyi işler yaptı ilk maçı olmasına rağmen

Onauchu ve Pepe de dönerse vitesi arttırırız diye bekliyorum.

Önce şu Hatay'ı yenip uğursuz 37'den 40'lı puanlara erişmeliyiz.

Folcarelli yerine umarım başka biriyle anlaşırlar. Folca ülkesinden başka bir takıma gitmek istememiş. 8 numara takviyesi şart.
                  Major liglerde boyle poziayonlara yere dusen oyuncu bile itiraz etmiyor, gülüp geciyorlar itiraz edene cunku biliyorlar.bu ligde nelere sahit olduk bence penalti degil cok basit olurdu ona penalti calinsa kalecinin enise hava topu mudahalesi de penalti o zaman .dedigim gibi adam gibi liglerde ikisine de calinmaz ama burasi turkiye gecmiste nelere sahit olduk..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hep bizi mi reddedecekler biraz da biz topçuların duygularıyla oynayalım demişler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Başkan şov yapıp kendi servetinden adam alacaksa bir şeyler olur. Gerisi patinaj, hatta arabanın götün götün geri kaçması...

Avcı'ya salladım, hatta hakaret ettim belki ama başka hoca gelse de 5-6 transfer şart. Çünkü iş bir noktada "İkinci lig takımına da ezilmezsin, karşı takımın kadrosu iyi mi sanki"den çıkacak ve kadronun yetersizliğiyle yüz yüze kalacağız. Hem yetersiz hem uyumsuz bak. Tek boyutlu kötülük yok.

Mesela Bjelica tarzında hoca gelecekse, böyle presli-direkt oynatan... Çok ama çok fazla transfer şart. Visca'yla Onuachu'yla, arkada Bardhi ve Berat ile pres mres yapamazsın.

Oyuncu tiplemeleri o kadar karışık ki. Takım karman çorman.
                      En son kaçarava tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 11:54.

Yorum

• Ne yani şimdi 8 numara alınmayacak mı,şampiyonluk sezonunun ertesi senesinde de Hamsik'in sürekli sakatlığından dolayı net bir 8 numaraya ihtiyacımız vardı yani neredeyse iki yıldır 8 numaraya deli gibi ihtiyacımız varken, hâlâ daha alınmadı abi siz bir aydır ne yaptınız ya acil 8 çekmeniz gerekirken mal mal işlerle uğraşıyorsunuz Allah belanızı vermesin sizin dün Meunier son dakika ortayı açmasaydı neye bulacaktın bahaneyi zemine mi merak diğer turda işini bitirirler bizim takımın geçmiş olsun bu takım o kadar kötü bir takım ki en az 5 transfere ihtiyacı var biliyorum ve inanıyorum sezon bitmeden ikiniz de defolup gideceksiniz

Yorum

• Bocat işi olmayacak herhalde, çok içime sinmemişti bu uşak o bölgede aradığımız adam değil gibi.

Eğer gerçekten scoutlar önerip hoca istememişse enderde olsa doğru bi iş yapmış olur…
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• En iyi transfer Avcı denen herifin istifa etmesi olur.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              * Nem
                              * Köstebek
                              * Her şeyi deniyorum düzelmiyor.
                              * Geçiş dönemi
                              * Umut ve Ömür'den haftalardır haberim yok.
                              * Maçtan önce ısınmadan haber geldi, enerjileri düşük.
                              * Trabzonspor'un mazisinde böyle mağlubiyetler var.
                              * Taraftarın istediği oynadık diye yenildik.

Şu kısa ömrümde, hiçbir şey öğrenmediysem de bir şeyi biliyorum:

"Acizlerin bahanesi tükenmez."

Şimdi de "yedi sekiz iyi oyuncu" istemiş. Sıradaki bahaneyi merakla bekliyorum.
                              7-8 tane net 11 oynayacak oyuncu tranafer edilebilecek butce varsa bu hangi hocaya verilse is yapar bu ligde..bakiniz arap ismail cok mu iyi hoca hayir ama iyi bir fizik kondisyoncu kaliteli adamlarin fizigini en kotu standart tutup dogru yerde ve oyun taktiginde oynattinmi sonucun gelmesi icin ekstra birsey yapmasina gerek yok..bu takim sadece fizik kondisyon gucu ile avrupa da 2 kez gruplardan cikti acin bakin o kadrolara gozunuz kanar ar edersiniz trabzonapor mu diye bu takim .bizim mevcutda ki en buyuk sıkıntimiz oyuncularin fizik kondisyon olarak bildigin surunmesi hicbir takima dia gecirip ısıramaması..bunda avcinin uyusuk temposuz ruhsuz oyunun etkisi de buyuk, takimin ustunde bildigin ölü topragi var 120.dakika da bos pozisyonda onunde acik koridor varken tac atacak adami saha kenarinda dovercesine azarlayip beklemesini soylersen fazlasini bekleyemezsin zaten bu oyunculardan,son dakika genclerin yakaladigi pozisyon gol olsa ne olacakti su poziayon icin ne diyecekti diye sormadan edemiyorum 3.gole gitcegimize bekleyip hocanin kontrollu oyun adı altindaki fantazisi yuzunden kalemizde 1 dakika sonra 2.golu yiyorduk allah korudu..
                              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 11:58.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://x.com/hasanntuncel/status/17...Ye5Lag7-SYoUWA

Hep bizi mi reddedecekler biraz da biz topçuların duygularıyla oynayalım demişler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                Hayal kirikligina ugradiysa kimbilir ne kadar teklif ettik adam kose olacam diye beklerken cember kaldi yine anlayacaginiz saka bir yana boyle adamlari avci sevmez iatemez gelip 2 sene oyuncunun olmasini bekleyemez kendi deyimiyle cek ordan yuksek maasli bonservis yada imza parali 30+ veteran adayi bir topcu hocamin eline gör etkiyi sonra
                                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 12:02.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X