İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
-
Lütfen 2. ligden de olsa 1.70 boylarında saf bir 8 alır mısınız? İdarelik alın valla bağlantı kuramıyorum diye bağırıyor takım niye gözükmüyor bu acaba. Türkiyede 5000 tane oyuncu var ucuz ve işimizi görecek şekilde ucuz. Seneye de rotasyon olur 1. Ligden bile olur razıyım 45 dakika oynasın ya"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEl neny artık çöp , yazmasaniz iyi edersinizTHE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Hala daha El Neny diye israr etmesi futbol piyasasını ne kadar az tanıdığını gösteriyor.
Ben futbolu artık eskisi kadar takip etmiyorum ama Avcıdan her pozisyon için daha fazla oyuncu önerebilirim.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
dünkü maçta sağ beke alınan arkadaşı beğendim ilk defa bu kadar orta gördüm bir bekimizden maşallah diyim...Onun haricinde şu takıma sekiz alamayan bir kulüpoüz hani bitmişti transfer nerde bu solbek o göl gelmeseydi konuşulanlar çok farklı olurdu.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMünye'nin bir pozisyonunda VAR izleme tavsiyesi verecek diye korktum. Gri bir pozisyondu. Umarım bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olur.
İyi işler yaptı ilk maçı olmasına rağmen
Onauchu ve Pepe de dönerse vitesi arttırırız diye bekliyorum.
Önce şu Hatay'ı yenip uğursuz 37'den 40'lı puanlara erişmeliyiz.
Folcarelli yerine umarım başka biriyle anlaşırlar. Folca ülkesinden başka bir takıma gitmek istememiş. 8 numara takviyesi şart.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Başkan şov yapıp kendi servetinden adam alacaksa bir şeyler olur. Gerisi patinaj, hatta arabanın götün götün geri kaçması...
Avcı'ya salladım, hatta hakaret ettim belki ama başka hoca gelse de 5-6 transfer şart. Çünkü iş bir noktada "İkinci lig takımına da ezilmezsin, karşı takımın kadrosu iyi mi sanki"den çıkacak ve kadronun yetersizliğiyle yüz yüze kalacağız. Hem yetersiz hem uyumsuz bak. Tek boyutlu kötülük yok.
Mesela Bjelica tarzında hoca gelecekse, böyle presli-direkt oynatan... Çok ama çok fazla transfer şart. Visca'yla Onuachu'yla, arkada Bardhi ve Berat ile pres mres yapamazsın.
Oyuncu tiplemeleri o kadar karışık ki. Takım karman çorman.En son kaçarava tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 11:54.
Yorum
-
Ne yani şimdi 8 numara alınmayacak mı,şampiyonluk sezonunun ertesi senesinde de Hamsik'in sürekli sakatlığından dolayı net bir 8 numaraya ihtiyacımız vardı yani neredeyse iki yıldır 8 numaraya deli gibi ihtiyacımız varken, hâlâ daha alınmadı abi siz bir aydır ne yaptınız ya acil 8 çekmeniz gerekirken mal mal işlerle uğraşıyorsunuz Allah belanızı vermesin sizin dün Meunier son dakika ortayı açmasaydı neye bulacaktın bahaneyi zemine mi merak diğer turda işini bitirirler bizim takımın geçmiş olsun bu takım o kadar kötü bir takım ki en az 5 transfere ihtiyacı var biliyorum ve inanıyorum sezon bitmeden ikiniz de defolup gideceksiniz
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Nem
* Köstebek
* Her şeyi deniyorum düzelmiyor.
* Geçiş dönemi
* Umut ve Ömür'den haftalardır haberim yok.
* Maçtan önce ısınmadan haber geldi, enerjileri düşük.
* Trabzonspor'un mazisinde böyle mağlubiyetler var.
* Taraftarın istediği oynadık diye yenildik.
Şu kısa ömrümde, hiçbir şey öğrenmediysem de bir şeyi biliyorum:
"Acizlerin bahanesi tükenmez."
Şimdi de "yedi sekiz iyi oyuncu" istemiş. Sıradaki bahaneyi merakla bekliyorum.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 11:58.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/hasanntuncel/status/17...Ye5Lag7-SYoUWA
Hep bizi mi reddedecekler biraz da biz topçuların duygularıyla oynayalım demişler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildisaka bir yana boyle adamlari avci sevmez iatemez gelip 2 sene oyuncunun olmasini bekleyemez kendi deyimiyle cek ordan yuksek maasli bonservis yada imza parali 30+ veteran adayi bir topcu hocamin eline gör etkiyi sonra
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 12:02.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum