Arda Güler olsa 2 tane atmıştı şimdi, son vuruşlar son hareketler berbat..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
8 no transferini bekliyoruz, tempolu ve tempo ayarlayabilen bir 8 transferi şampiyonluk iddiasını güçlendirir ama velev ki olmadı kötü senaryoda dahi bu kadro sakatsız belasız ritim tutturursa, bu sezon beklentimiz yok diyenlere de çok geçmeden şampiyonluk hesapları yaptırmaya başlayabilir. Berat konusunda çok umutsuz olmamak lâzım bence bu dönem daha başarılı olacak.
___________________Uğurcan
___Mehmet Can___Baniyya__Benkovic___Eren
_______________________Berat
_________________Mendy_________________
_______Pepe____________Bakasetas_______Trezeguet
____________________Onuachu
Taha/Onurcan, Ali Şahin/Denswil/Fernandez, Larsen, Arif, Kourbelis, Kerem/Göktan/Teklic, Bardhi, Abdülkadir, Visca, Umut/ Enis.
Devre arası 8, yardımcı forvet ve Larsen, Eren yerine bek transferleri yapılabilir bu senaryoda ve duruma göre stoper.
(Unutmadım, bilerek yazmadım.)En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 08.09.2023, 23:33.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ölçü daha gecen kış dünya kupasında favori brezilyayi evine gonderen attigi goldür
ölçü daha 1 ay önce avrupa ulusal liginde final macinda ispanyaya karsi oynadigi mactir. müthiş bir oyuncuyu kacirdik hele orsiç sakat olmasa ligin anasinı aglatirdi orsic ve petkoviç
Yorum
-
Faroe adalari luksemburg simdi de ermenistan kuntz denen adam hamitin torpillisi forma adaleti yok yusuf sari formunun zirvesindeyken oyunda yok cengiz rezilleri oynarken hala oyunda..cenke 70 dakika sabretmesini falan gectim bala aldigi letonya maci olmasa coktan gitmisti zaten..macdan bagimsiz derhal kovulmali.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak şenolköz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takimi izlerken sanki bizim takımı izler gibi oldum
Sonuç..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum