Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir de Avcı ile Okan Buruk'u karşılaştır istersen
    +61

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bakasetas gittikten sonra 6 aydır o bölge için ismi basına yansıyan tek isim Cham mı? Cham olmazsa B planımız ne merak ediyorum

Edit: Bi Koreli ismi duymuştum şimdi hatırladım başka?
      Muhtemelen Cham B planıdır . Hocanın o bölgedeki A planının Bardhi olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• TRANSFER HABERİ - Anlaşma tamam! Trabzonspor'un yeni kulesi Weghorst

Uzun zamandır santrfor transferi yapmayı planlayan Trabzonspor'da flaş bir gelişme yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, daha önce Beşiktaş'ın da formasını giyen Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı. Teknik direktör Abdullah Avcı, tecrübeli golcüyü ikna etti. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 31.07.2024- 06:40 / A spor

Şu ana kadar 9 transferle şov yapan Trabzonspor, forvet için de geri sayıma geçmiş durumda. Karadeniz devi, yaklaşık 10 gün önce başladığı Wout Weghorst operasyonunda mutlu sona ulaşmak üzere. Karadeniz devi, 31 yaşındaki Hollandalı golcü ile maddi konularda el sıkıştı. Hatta 1.97 boyundaki futbolcu, kendisi için gösterilen evi de beğendi.Fotomaç'ın haberine göre, artık Weghorst ile Fırtına arasındaki anlaşmada çok küçük detaylar kaldı. Ancak Burnley ile görüşmeler devam ediyor. İngiliz ekibi, kule forveti 2020- 21 yılında Wolsfburg'dan 17.5 milyon euro'ya almıştı. Burnley, bir yıllık sözleşmesi kalan Weghorst'tan maksimum kârı elde etmek istiyor.

.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Bozok, Tekliç, Gomez ve Fountas elimizde patlamış. Talipleri olsa da postalasak şunları

Hep zarardayız.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Okay alincaksa neden Ozan ve Lundstram alindi ?

Sacma sapan transferler devam ediyor. 1 düzgün transfer yok. Yeter be, bitirdiniz kulüpü.

Takim 1 gram ileriye cikamicak.
            En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 31.07.2024, 09:12.

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şükürler olsun yoksa bunu bize kitleyeceklerdi.
              Hayırlı olmuş. Hoedt yavaş bir stoper. Stavic'in yanına dinamik bir genç stoper alsınlar
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün gece bağımsız denetçi raporları yayınlanmış. Orada Trabzonspor'un net borcu şudur, KArtal projesi ile çıkacaktır falan diye bir ibare falan görmedim.
                Tek tek tüm raporların içinde kaçırmışımdır diye kartal ve bankalar sözcüklerini arattım, bu iki sözcük raporlarda hiç geçmiyor.

Sen KAp okuduğuna emin misin?
                Öyle birşey yok orada.
                Bir önceki dönem olan 31 mayıs 2023 tarihinde eksi 991 milyon 810 bin TL olarak açıklanan öz kaynaklar, 31 mayıs 2024 tarihinde ilk kez pozitife dönerek 449 milyon 201 bin TL olarak duyuruldu.

BORÇ ÇOK CİDDİ ORANDA AZALTILDI

Karadeniz devi Bankalar Birliği'ne olan 2 milyar TL'lik borç, 1 milyar 300 milyon TL'ye indirilerek, neredeyse yarı oranında bir azaltılma sağlandı. Ayrıca kulübün gelirleri de 1 yıl içerisinde 1 milyar 200 milyon TL yükseltildi

Yorum

• Kaynak fotomac gazetesi

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Okay alincaksa neden Ozan ve Lundstram alindi ?

Sacma sapan transferler devam ediyor. 1 düzgün transfer yok. Yeter be, bitirdiniz kulüpü.

Takim 1 gram ileriye cikamicak.
                    8 numara alınamadı.
                    Forvet alınamadı.
                    Sol stoper alınamadı.
                    Bunları tamamlayamazsak bu sezon da çile çekmeye devam.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam, zaten asıl sorun Mendy yerine Okay'ı düşünmek ve almak. Biri 24, diğeri 30 yaşında. Okay'ı artık paraya çevirme şansın yok. Mendy yerine yine onun gibi yetenekli ve atletik bir orta saha almak varken biz gidip 30 yaşındaki oyuncuyla yerini dolduruyoruz. Her yıl 50 milyon Euro açık veren kulüp olarak yapıyoruz bunu. Hani bunu tek mevki için yapsak tamam ama stopere dahi gidip 2 tane 30 yaş üstü adam alma fikirleri var. Bu fikirlerin ana kaynağının kim olduğu da çok belli. Muhtemelen malum kişiye al Ali Şahin ya da Baniya'yı oynat desen, Okay'ı tüm sezon stoperde oynatarak aklında bize ders vermek isteyecek egoist bir kişilik bu.

Kardeşim, aynı düşünceleri taşıyorum. Maalesef biz de bu herifle sınanıyoruz.Lafa gelince Ali Şahin'den bahsediyor ama sezon boyunca ne kadar süre verecek göreceğiz.
                      Avcı, genç oyuncu düşmanı...

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir önceki dönem olan 31 mayıs 2023 tarihinde eksi 991 milyon 810 bin TL olarak açıklanan öz kaynaklar, 31 mayıs 2024 tarihinde ilk kez pozitife dönerek 449 milyon 201 bin TL olarak duyuruldu.

Karadeniz devi Bankalar Birliği'ne olan 2 milyar TL'lik borç, 1 milyar 300 milyon TL'ye indirilerek, neredeyse yarı oranında bir azaltılma sağlandı. Ayrıca kulübün gelirleri de 1 yıl içerisinde 1 milyar 200 milyon TL yükseltildi
                        Burada kulübün toplam borcunun ne olduğu yazmıyor.
                        Bu bir kap bildirimi de değil.

Ben tekrar edeyim, Trabzonspor'un açıklanan son borcu 4.4 milyar TL.

Burada verilen 1.3 milyar TL borç Bankalar birliğine olan borç. Toplam borç da değil.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Madem Okay'ı alacaktın Lundstram'a neden 2 milyon maaş bağlayıp getirdin? Diğer 6 no ları saymıyorum bile bunların biri oynasa diğeri küsecek, değersizleşecek büyük hocamız işin içinden nasıl çıkacak merak ediyorum.
                          uzun maratonda sakatlığı var cezalısı var formsuzluğu var

yetenekli genç oyuncun yoksa durum böyle oluyor

başka birşey ise kadro içi rekabeti sağlamak lazım, rekabet oyuncunun salmasını önler

scouting olsa daha doğru mühendislikler olabilir

lundstram rangers ta 1 milyon avroya oynuyordu,belli bir kariyeri var ve genç değil,süper lig tazminatı ekledimi maaş 2 milyon avroya çıktı

pedro genç ve kariyersiz, portekizde 120 bin avroya oynuyordu,bizde 800 bin avroya imza attı, 2 milyon avroda bonservis verildi

oyuncu bir yerden bir yere transfer oldu mu mantık olarak maaş yükselir,yoksa niye transfer olsun, lakin bu doğal maaş yükselmesine bizde bide süper lig tazminatı ekleniyor

başka bir durum ise oyuncunun hangi takıma transfer olduğu maaşı etkiliyor, düşmemeye oynayan alanyaspora transfer olan oyuncu ile zirveye oynayan takıma transfer olan oyuncunun maaşı aynı olmuyor,yada real madride giden oyuncunun maaşı,

maaşta başka bir detay : arda güler yıllık 4 milyon avroya imza atmış, neden bu kadar yükseldi maaşı ? çünkü ardanın bonservis çıkış maddesi vardı ve gayet uygundu, 20 milyon avro, ve daha da önemlisi ardayı barça da istiyordu, yani maaş rekabeti yaşandı sadece, bonserviste çıkış maddesi olduğu için
                          normalde real madrid bile olsa genç oyuncuya bu kariyerle o maaş verilmezdi, real için 4 milyon avro çerez parası tabi, orası ayrı

Arda Güler profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Arda Güler is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

endrick e 47 milyon avro ödediler,bonserviste, muhtemelen endrick in maaşı çok daha azdır

eğer scouting olsa bence bizim için ideal durum çevre liglerden bonservisle ve düşük maaşla transfer yapmak, pedro bunun güzel örneği

çünkü zaten düşük maaş aldıkları için 800 bin avroya hemen geliyorlar, ama 1 milyon avro ve kariyerli olan lundstram 2 milyon avroya geliyor

gs deki jelert e baktım, kopenhag da 400 bin avro alıyormuş (kaynak fm), gs ye 1 milyon avro maaşla geldi, bence bonservisten zarar etmeleri zor,kar da etmeyebilirsin ve aldığın fiyata satarsın en kötü ihtimal, bu durumda nerden kar ediyorsun ? maaş bütçen düşmüş oluyor

Elias Jelert profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Elias Jelert is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

kopenhag ında bütçesi az değilmiş bu arada, ülkelerinde zirveye oynayan takımların maaş bütçeleri fena değil,

ama şekilde görüldüğü üzere zirveye oynamayan takımlardaki(boavista) oyuncuların maaşı çok daha düşük , pedro 120 bin avro

Pedro Malheiro profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Pedro Malheiro is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

fm i gayet iyi

kadro mühendisliğinde 18-19 ve 19-20 sezonlarında olduğu gibi genç ve tecrübeli karışımı yapmak en ideal, lakin avcı ile bunun olması çok zor, cihan ve pedro geldi sadece, draguş 25 yaşında olduğu için ona artık genç diyemeyiz

gençlerin tecrübeliler yanında daha hızlı gelişim göstereceğine inanıyorum, onun için ful genç yapmak gençlerede zarar verir

gs de 8 milyon avro maaş alan zaha yedekte kaldı,barış alper oynadı, teknik adam aynı zamanda yöneticidir, küsme olayını teknik adamlar çözecek

özetle uzun maratonda en az 18 kişilik sağlam bir kadro olması gerekiyor

hatırlayan hatırlar, garibim ünal karaman maçlarda oyuncu değiştirmiyordu, yada 85. dakikada değişiklik yapıyordu , neden ? yedeklerde u19 oyuncuları vardı,

bu arada bu geniş kadronun mutlaka avrupada gruplarda olması gerekiyor, ki oynama dakikaları bölüşülsün

son olarak tecrübeli oyuncular şunun içinde önemli, süper lig kaos ligidir,her zaman baskı vardır, genç oyuncuların dağılma ihtimali tecrübeli oyuncuya göre daha fazla, avrupa liglerinde baskı daha az, haliyle onlar çok daha fazla gençle oynayabiliyorlar, tabi olayın fiziksel kalite tarafıda var,süper lig düşük tempo ile oynanırken avrupada tempo daha fazla
                          En son jairzinho tarafından düzenlendi; 31.07.2024, 10:10.
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu ben de merak ettim baktım ama böyle bir bilgiye ulaşamadım googlede.En son Mart sonundaki denetim raporuna göre 4 milyar 486 milyon olarak duyurulmuş.
                            En son Macellan tarafından düzenlendi; 31.07.2024, 09:44.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeşim, aynı düşünceleri taşıyorum. Maalesef biz de bu herifle sınanıyoruz.Lafa gelince Ali Şahin'den bahsediyor ama sezon boyunca ne kadar süre verecek göreceğiz.
                              Avcı, genç oyuncu düşmanı...
                              he he aynen genç oyuncu düşmanı .
                              forumun rüzgarı nereye eserse hepiniz oraya .
                              61

Yorum

• 1. Forvet (Onuachu & Weghorst)
                                2. Oyun Kurucu (Shaparenko)
                                3. Sol Stoper (Jordan Torunarigha)
                                4. On Numara ( Muhammed Cham)
                                5. Yedek Bek (Mustafa Eskihellaç)

Bu beş oyuncuyu kadroya katabilirsek takımın total gücü bence %50 artacaktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X