Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada umarım bu Benjamin Mendy arkadaşımızın Trabzonspor'a tarihin en pahalı 10 transferinden birini yaptıracak kadar potansiyeli vardır.
    Benjamin mendy i Fransa liginde çok izledim digiturk ve iddia oynadığında neyse .. belki başlı özellikleri çok güçlü ortalama bir tekniği var ama orta alanda önüne iki tane 10 numara koysan dahi o isin savunma kısmını fazlasıyla halleder çok potansiyelli 5 e kadar çıkılır onun için br8ghton daki meses gibi 2 sene içinde qvruoada oynarsak temiz 25 40 milyon eurolari görür o çocuk diyiceksinki neden Fransa'daki talibi yok Fransa on libero cenneti her takımın alt yapısında bu tarz fizilli oyuncu çok bizim ligde çok fark ettirir ama yanına oyun kurmak için iyi 1 sekiz lazim

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada umarım bu Benjamin Mendy arkadaşımızın Trabzonspor'a tarihin en pahalı 10 transferinden birini yaptıracak kadar potansiyeli vardır.
      Fransa için sıradan bizim lig için çok iyi diyorlar ama bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• ve karabağ avrupada gene gruplara kalmak üzere , son 30 dakika

karabağ tarzı takımları örnek almakta fayda var, fiyat performans takımı bence
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali şunca zamandır Bardhinin hangi maçta oyun kurduğunu gördün de Bardhiye oyun kurucu diyorsun allasen ya Fountas için kurduğun cümle bizim Bardhiyi anlatıyor işte Fiziki zayflıkları bile benziyor. Defanssızlıkları bile benziyor. Benim gördüğüm ettiğim bu en azından
          Tamam bizde değil işte. Bizde nedense adamlar top oynamayı unutuyor. Ben milli takım ve villareal performansını diyorum. Bizde bi bok yapmadı, o da ayrı bir rezillik.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Orta saha ya 6-8 türünden bir tane adam akıllı adam almadılar şaka gibi neyi bekliyorlar acaba ligde rezil durumlara düşeceğimizi antalya maçında az çok anladık ee ne yapmaya çalışıyorsunuz??
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam bizde değil işte. Bizde nedense adamlar top oynamayı unutuyor. Ben milli takım ve villareal performansını diyorum. Bizde bi bok yapmadı, o da ayrı bir rezillik.

bunun nedeni bizde kulüp organizasyonu yok yada arızalı , projen yoksa gelen oyuncular çöpe döner

başka bir neden ise oyuncuya gereksiz yüksek maaş verip oyuncunun maddi hedeflerini bitiriyoruz

kötü yönetilen kulüplerde maddi manevi zarar çok olur, kolej havası maaş dengesi yaratman lazım

misal doğru yönetilen bir kulüpte direzege nin yanına orsiç alınmaz, direzege nin yanına genç ve düşük maaşlı oyuncu alınır ve 1000 dakika süre verilir,misal

bardi ye yapılan yatırım ilk 11 oyuncusu yatırımı,haliyle bu oyuncuyu alıp yedek oturtursan olmaz, bonservis 3 milyon avro, maaş 1.3 milyon avro

yedeğin 1.3 alıyorsa mandık olarak ilk 11 oyuncun 2,5 milyon avro falan almalı aga,, buda ekonomik iflas demek

şuraya bak, adam 5 yıl la ligada oynamış, sonra oyuncuyu süper lige alıp yedek oturtuyorsun,bunlar saçma hareketler

Das sind die Leistungsdaten von Enis Bardhi vom Verein Konyaspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

eğer üst maaş sınırını 900 bin avro yaparsan yedeğinde 300-400 bin avrolara oynayacak demektir,doğru olan bu
              TEKKEBALL

Yorum

• Transfer sezonu acildi..llk takviyeler: Stoperler ve sol acik..Sezon acildi ve transfer döneminin sonlarina yaklastik..Son transferler: Stoper (yerli) ve sol acik..Bi gelemedik orta saha ve forvete..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfer sezonu acildi..llk takviyeler: Stoperler ve sol acik..Sezon acildi ve transfer döneminin sonlarina yaklastik..Son transferler: Stoper (yerli) ve sol acik..Bi gelemedik orta saha ve forvete..
                  Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• Batista Mendy şu an fiziksel özellikleri çok iyi duruyor. 23 yaşında, inşallah bitirirler bu adamı, bizim ligde tutmama ihtimali yok.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Mendy bencede tam bizim orta sahayı kapatacak adam ama çok para istiyorlar olurmu zor ama olursa yol geçen hanı olmaktan kurtarır bizi.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Mendy ve Makouta ikisini de alsinlar anca toparlariz orta sahayi.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mendy ve Makouta ikisini de alsinlar anca toparlariz orta sahayi.
                          İkisi zaten birlikte alınmalı yoksa zor toparlarız dediğiniz gibi.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence bu biraz da adamları yerlerinde oynatmamızdan kaynaklı. Bardhiyi sol kanat gibi oynatıyoruz, Bakayı 8 gibi oynatmaya çalışıyoruz mesela. Sonuç malum artık gına geldi hepimize.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Yusuf sarı yine attı golünü

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X