Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    <a href="https://www.fotomac.com.tr/besiktas/2023/08/17/transfer-haberi-besiktas-ve-trabzonsporun-filip-kostic-yarisi" target="_blank"> https://www.fotomac.com.tr/besiktas/2023/08/17/transfer-haberi-besiktas-ve-trabzonsporun-filip-kostic-yarisi Taze haber
    https://www.transfermarkt.com.tr/fil...spieler/161011 Filip Kostic bu bizi heyecanlandırır işte
    Kaynak fotomaç olunca heycanlanamıyoruz (:
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Çare oyewusi...

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaynak fotomaç olunca heycanlanamıyoruz (:
        Bir umut işte

Yorum

• Yönetim zorlamaya gerek yok.yönetim max parayı verdi daha üste çıkmamalı.
          Planın olmasa böyle emerler seni.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gs Gökdeniz gürbüz almış biz daha az potansiyelisiniz aldık.Büyük ihtimal kiralık yollanır.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Mendy kalbim seni sevdy gelsin fakat 8 numara da şart bize.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Keşke şu Kostic olayı doğru olsa da kiralık miralik havaya girsek hep beraber.
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Ben olsam Petkovic'ten vazgeçtik yazısı gönderirim Zagrebe
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Mendy o paraları eder mi gerçekten, yine kazıklanıyoruz galiba, ayrıca Meny tek başına hiçbirşey ifade etmez, 8 numara lazım..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben videolara bakınca bir oyun kurucu görmüyorum. Daha çok dikini giden, dribbling yapan, kaleyi düşünen bir oyuncu görüyorum.

Bardhi daha çok oyun kurucu, pas yapmayı tercih eden, kısa alanda daha teknik bir oyuncu.

Taxiyi tanımıyorum tabi, ama videolardan gördüğüm bu kadar. Bana oyun stilleri çok farklı gibi geldi. Sadece fizik aynı, ama Taxi daha hızlı ve kıvrak.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      Ali şunca zamandır Bardhinin hangi maçta oyun kurduğunu gördün de Bardhiye oyun kurucu diyorsun allasen ya Fountas için kurduğun cümle bizim Bardhiyi anlatıyor işte Fiziki zayflıkları bile benziyor. Defanssızlıkları bile benziyor. Benim gördüğüm ettiğim bu en azından
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Mendy'i izleyip iş var dediyseler 5 milyon versinler
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında 2 ci forvet olarak oynayabiliyor sağ sol kanat olarak da oynar ama defansı zayıf yani onu sağa koyup güçlü takım karşısına çıksak larsen tek kalır.. hoca onu daha çok önde olduğumuz maçta kullanır mesela Antalya maçında kontratak yapamadık bu adam araya çok iyi kaçıyor çok süratli ve bitirici ama defansif yönü çok zayıf
                          Valla hocam şimdiye kadar şurda da oynuyor diye aldıklarımızın hiç biri o oynayabildikleri söylenen yerlerde oynayamadılar. Zaten şu mevkisizlerden çektiğimizin bini bir para. Bir iki yerde santraforda da oynuyor diye okudum. Bana Bakanın Abdüşün ve Bardhini olduğu yerde bu adam fuzulii gibi geldi ama belki de ben yanılıyorum. Bekleyip görücez bakalım ak mı kara mı diye.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Livakovic hayalden öte , fener 9 vermiş biz kaça almayı düşünüyoruz bu adamı da bize gelecek paket halinde filan diyoruz ,bizim çalımla filan işimiz olmaması lazım. Ziraat ve avrupa hedefi bu sene için kafi hedefler , gerçeklikten uzak paralar harcamanın lüzumu yok. Ana hedef iskelet oluşturmak olmalı. 5 düzgün as 2 düz ve az defolu topçu bir de formda bi kalecin varsa 55-60 puan topluyorsun bu ligde zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nasıl haberdarsın kimden aldın bu bilgiyi diye soruyor muhtemelen. Söyleyebilirsin sanırım?
                              Dövseydin?

Her "bir şey bilenin" kaynağını açıklama mecburiyeti mi var? Ben bilgiyi alırım, teyidine uğraşırım, doğruluğuna kani olduktan sonra da burada paylaşırım. İnanıp inanmamak da sana kalır. Ben de şahsen Maxi Gomez'in 2 milyon 750 bin Euro kazandığını düşünsem daha mutlu olurdum, oradan devam.

İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nerden biliyorsun?Bu nasıl bir tez?
                              İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vay be milyonlarca insanın nasıl davranacağını biliyor arkadaş. İnsan yeri geliyor yıllarca tanıdığı arkadaşından darbe yiyor, takım içinde birbirine bilenmiş olan oyuncu mu yapmayacak bu tarz bi hareketi. Herkes ne kadar karakterli be dünyada, ne kadar pespembe bir dünyada yaşıyoruz.
                              Anadolu coğrafyasının -en azından güncel durumda- en çok ötekileştirilen toplumlardan birinin insanı da "Nereden biliyorsun ırkçılık karşısında nasıl tavır alındığını" demesin bir zahmet.

Yine de biraz daha istediğiniz şekilde konuşayım, birçok Afrikalı arkadaşım var.

Yorum

• Bu arada umarım bu Benjamin Mendy arkadaşımızın Trabzonspor'a tarihin en pahalı 10 transferinden birini yaptıracak kadar potansiyeli vardır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X