İlk olarak faysal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak fotomaç olunca heycanlanamıyoruz (:
Yorum
-
Yönetim zorlamaya gerek yok.yönetim max parayı verdi daha üste çıkmamalı.
Planın olmasa böyle emerler seni.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Gs Gökdeniz gürbüz almış biz daha az potansiyelisiniz aldık.Büyük ihtimal kiralık yollanır.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen videolara bakınca bir oyun kurucu görmüyorum. Daha çok dikini giden, dribbling yapan, kaleyi düşünen bir oyuncu görüyorum.
Bardhi daha çok oyun kurucu, pas yapmayı tercih eden, kısa alanda daha teknik bir oyuncu.
Taxiyi tanımıyorum tabi, ama videolardan gördüğüm bu kadar. Bana oyun stilleri çok farklı gibi geldi. Sadece fizik aynı, ama Taxi daha hızlı ve kıvrak.
Gesendet von iPhone mit TapatalkFountas için kurduğun cümle bizim Bardhiyi anlatıyor işte
Fiziki zayflıkları bile benziyor. Defanssızlıkları bile benziyor. Benim gördüğüm ettiğim bu en azından
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında 2 ci forvet olarak oynayabiliyor sağ sol kanat olarak da oynar ama defansı zayıf yani onu sağa koyup güçlü takım karşısına çıksak larsen tek kalır.. hoca onu daha çok önde olduğumuz maçta kullanır mesela Antalya maçında kontratak yapamadık bu adam araya çok iyi kaçıyor çok süratli ve bitirici ama defansif yönü çok zayıfHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Livakovic hayalden öte , fener 9 vermiş biz kaça almayı düşünüyoruz bu adamı da bize gelecek paket halinde filan diyoruz ,bizim çalımla filan işimiz olmaması lazım. Ziraat ve avrupa hedefi bu sene için kafi hedefler , gerçeklikten uzak paralar harcamanın lüzumu yok. Ana hedef iskelet oluşturmak olmalı. 5 düzgün as 2 düz ve az defolu topçu bir de formda bi kalecin varsa 55-60 puan topluyorsun bu ligde zaten.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl haberdarsın kimden aldın bu bilgiyi diye soruyor muhtemelen. Söyleyebilirsin sanırım?
Her "bir şey bilenin" kaynağını açıklama mecburiyeti mi var? Ben bilgiyi alırım, teyidine uğraşırım, doğruluğuna kani olduktan sonra da burada paylaşırım. İnanıp inanmamak da sana kalır. Ben de şahsen Maxi Gomez'in 2 milyon 750 bin Euro kazandığını düşünsem daha mutlu olurdum, oradan devam.
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerden biliyorsun?Bu nasıl bir tez?İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay be milyonlarca insanın nasıl davranacağını biliyor arkadaş. İnsan yeri geliyor yıllarca tanıdığı arkadaşından darbe yiyor, takım içinde birbirine bilenmiş olan oyuncu mu yapmayacak bu tarz bi hareketi. Herkes ne kadar karakterli be dünyada, ne kadar pespembe bir dünyada yaşıyoruz.
Yine de biraz daha istediğiniz şekilde konuşayım, birçok Afrikalı arkadaşım var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum