Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferi oyuncu ile değil mhk ve tff den yetkili kişileri transfer ederek yapacaksın...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya daha neler hahaha. Ne için ilgileniyoruz hal hatır sormak için mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• 5 tane stoperimiz var bir tane Opokumuz yok. Çok iyi stoper.

Yorum

• En son Burak tarafından düzenlendi; 05.04.2024, 10:54.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Draguş harika bir ikinci forvet olur, adam sahada yerinde duramıyor. İnşallah olur.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Draguş harika bir ikinci forvet olur, adam sahada yerinde duramıyor. İnşallah olur.
                sadece bir maçını izledim ama o maçta beni çok etkiledi. farklı ve benim sevdiğim tarzda bir oyuncu.

Yorum

• Trabzonspor taraftarının beğendiği forvet Draguş.

Yorum

• Kıçındaki donun yırtığından Hindistan görünen bazı taraftar görünümlü malların beğenmediği forvet Draguş.

Yorum

• Her türlü tecürbeleri 30+ adamlar alacağız o belli. Bari hamsik gibi kendini verebilecek birilerini bulalım. Stoperde tecrübeli adam sıkıntı olmaz lazım zaten. Orta sahaya da bir tane oyunu kuracak olursa o da sırıtmaz.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Umut Bozok + 1 milyon euro Draguşu kap geç karşıya.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Meunierin tersine yine topla ilişkisi iyi fizikli bi sol bek alabilirsek oyun rahatlar. Erenin topla ilişkisi zayıf üstüne defansif meziyetleri de iyi değil. Barisic boy falan yerinde ama topla ne kadar iyi son videolarından sonra emin olamadım. Daha iyisi lazım gibi. Yine de beleşe fena değil. Mendy kalırsa stoper devam eder. Hocanın düşüncesinin bu yönde olduğunu söyleyenler fazla. Yanına da Hummels koyarız. Avcının hayaller gerçek olur geriden çıkma konusunda. Bu 4 lü hız anlamında eksik kalacağı için orta sahaya 1 adet Siopisin fizikli hali gibi hızlı dinamo lazım. 6 numara hızlı olmasa da pozisyon bilgisi üst düzey pasör olmalı. 8 numara zaten herkesin malumu. Draguş düşük maliyet olacaksa iyi bi yedek olur ama yabancı sınırını onla harcamak doğru mu bilemedim. Hareketli bi dönem bizi bekliyor. Uçak kaldır indir bayrak paylaş duyumcuların en sevdiği dönem yaklaşıyor.

En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 06.04.2024, 03:30.

Yorum

• Yorum

• Antep'ten almıyorsun. Standart Liege muhatabın.

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umut Bozok + 1 milyon euro Draguşu kap geç karşıya.

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakan Yoloğlu ciddiye alınacak biri değil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X