İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada umarım bu Benjamin Mendy arkadaşımızın Trabzonspor'a tarihin en pahalı 10 transferinden birini yaptıracak kadar potansiyeli vardır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli şunca zamandır Bardhinin hangi maçta oyun kurduğunu gördün de Bardhiye oyun kurucu diyorsun allasen yaFountas için kurduğun cümle bizim Bardhiyi anlatıyor işte
Fiziki zayflıkları bile benziyor. Defanssızlıkları bile benziyor. Benim gördüğüm ettiğim bu en azından
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam bizde değil işte. Bizde nedense adamlar top oynamayı unutuyor. Ben milli takım ve villareal performansını diyorum. Bizde bi bok yapmadı, o da ayrı bir rezillik.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
bunun nedeni bizde kulüp organizasyonu yok yada arızalı , projen yoksa gelen oyuncular çöpe döner
başka bir neden ise oyuncuya gereksiz yüksek maaş verip oyuncunun maddi hedeflerini bitiriyoruz
kötü yönetilen kulüplerde maddi manevi zarar çok olur, kolej havası maaş dengesi yaratman lazım
misal doğru yönetilen bir kulüpte direzege nin yanına orsiç alınmaz, direzege nin yanına genç ve düşük maaşlı oyuncu alınır ve 1000 dakika süre verilir,misal
bardi ye yapılan yatırım ilk 11 oyuncusu yatırımı,haliyle bu oyuncuyu alıp yedek oturtursan olmaz, bonservis 3 milyon avro, maaş 1.3 milyon avro
yedeğin 1.3 alıyorsa mandık olarak ilk 11 oyuncun 2,5 milyon avro falan almalı aga,, buda ekonomik iflas demek
şuraya bak, adam 5 yıl la ligada oynamış, sonra oyuncuyu süper lige alıp yedek oturtuyorsun,bunlar saçma hareketler
Das sind die Leistungsdaten von Enis Bardhi vom Verein Konyaspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
eğer üst maaş sınırını 900 bin avro yaparsan yedeğinde 300-400 bin avrolara oynayacak demektir,doğru olan buTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer sezonu acildi..llk takviyeler: Stoperler ve sol acik..Sezon acildi ve transfer döneminin sonlarina yaklastik..Son transferler: Stoper (yerli) ve sol acik..Bi gelemedik orta saha ve forvete..Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz
Yorum
-
Mendy bencede tam bizim orta sahayı kapatacak adam ama çok para istiyorlar olurmu zor ama olursa yol geçen hanı olmaktan kurtarır bizi.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy ve Makouta ikisini de alsinlar anca toparlariz orta sahayi.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam bizde değil işte. Bizde nedense adamlar top oynamayı unutuyor. Ben milli takım ve villareal performansını diyorum. Bizde bi bok yapmadı, o da ayrı bir rezillik.
Gesendet von iPhone mit TapatalkHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum