Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağ stoper alınacak deniyor, solak adam peşinde koşuyorlar. Ayrıca bunların biri sağ ayaklı öteki sol ayaklı bunlar birbirine nasıl alternatif oluyor? O isim Nuraly değil de Tormena olabilir.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sağ stoper alınacak deniyor, solak adam peşinde koşuyorlar. Ayrıca bunların biri sağ ayaklı öteki sol ayaklı bunlar birbirine nasıl alternatif oluyor? O isim Nuraly değil de Tormena olabilir.
      şimdi sağını solunu karıştıranlar olabilir klüpte, çok şaşırmamak lazım.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        (Doğruysa)

1) Sakatlığı ciddiyse niçin bilgilendirme yapılmadı?

2) Hoca beğenmediyse niçin aldırdı?
        Askerde ve Trabzonspor'da mantık aranmaz

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Durup durup sonunda gidip ırkçı birini alıyoruz öyle mi? Muazzam başarı. Bjelica'yı kovun emreyi hoca yapın yarın takıma. Hoca-oyuncu uyumu olur.

Alma kardeşim. Eksik kalsın bir oyuncun. Bir duruşun, gururun, prensibin olsun (Eskisi gibi).
          Adam gelince açıklaması olur, ben pek ihtimal vermiyorum öyle birşeye.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben olsam alırdım o çocuğu
            Oyewusi bu ligin bug'u, Ağaoğlu başkan olsaydı bir ihtimal alırdı, ama bunlar almaz para yiyecek yok arada.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Taxi yerine oyewusiyi alsalardı. Mls den gelecek topcudan hayir gelmez

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Taxi yerine oyewusiyi alsalardı. Mls den gelecek topcudan hayir gelmez

MLS’den Avrupa’da başarılı olan oyuncu sayısı o kadar az da değil. Beklediğimden çok oyuncu var. Taxi iyi kötü demiyorum, sadece MLS’den iyi oyuncular da gelebiliyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taxi yerine oyewusiyi alsalardı. Mls den gelecek topcudan hayir gelmez
                  MLS'den en son aldigimiz topcu Fabian Castillo'ydu herhalde. Cok kötü bir topcu degildi yani ama cok büyük beklentiye girmemek lazim.

Bu Fountas'in irkci oldugu dogruysa büyük sikinti.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Durup durup sonunda gidip ırkçı birini alıyoruz öyle mi? Muazzam başarı. Bjelica'yı kovun emreyi hoca yapın yarın takıma. Hoca-oyuncu uyumu olur.

Alma kardeşim. Eksik kalsın bir oyuncun. Bir duruşun, gururun, prensibin olsun (Eskisi gibi).
                      Hay Allah razı olsun ya.
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://www.mlssoccer.com/news/mls-a...2022-23-season

MLS’den Avrupa’da başarılı olan oyuncu sayısı o kadar az da değil. Beklediğimden çok oyuncu var. Taxi iyi kötü demiyorum, sadece MLS’den iyi oyuncular da gelebiliyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        Genç yaşta gidenler sorun olmuyor da belli bir yaştan sonra ve belli liglerde iyi performans sergilemisken mls'ye gidiyorsa parayı seçmiş oluyor bu tarz futbolcular o yüzden dedim

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kampa felan yetiştirirler herhalde.

Baya bir hızlıyız.

Sizin transfer edeceğiniz adam batsın.

Dalga geçiyorlar millet ile transfer yapmayı beceremeyip, fesih yapmayı iyi biliyorlar tek anladıkları şey bu.
                            En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 15.08.2023, 19:34.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Bu kadar kaostan sonra bu sene başarı gelirse tadından yenmez
                              Ümit fakirin ekmeği ne de olsa

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kadar kaostan sonra bu sene başarı gelirse tadından yenmez
                                Ümit fakirin ekmeği ne de olsa
                                İlk 4 e girersek benim için başarı gelmiş demektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X