Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hadi be Fatih hocam şimdi değil de ne zaman??

Kadromuz da kötü değil 2-3 takviye ile zirveye oynatabilir.
    Bu sene avrupada malesef yokuz, ligde de anca 4. Oluruz gibi. Belki GS kaos yaşarsa 3. olabiliriz. Bjk ve FB şampiyonluk yarışı verecek gibi. Bu sebeple net bir hedefimiz yok gibi .
    Bu sebepten ben de F.tekke gelsin istiyorum. En azından baskı az olur. Elimizdeki lerden iyi bir takım cikartalmaya çalışır. Ama en azından it bir golcü alınmalı. Bence bu isim Onuachu olmalı. Başka da şimdilik transfer yapılmamalı. Gidecek oyunculara da yeni gelen hoca karar vermeli.
    F. Tekke çok karakterli tam bir Trabzonlu ,tam bir Trabzonsporlu dur. Zaten yapamadigiini anlarsa kendisi bırakır. Asla klube zarari dokunsun istemez. Fazlasıyla içimizden birisidir. Futbolu da çok iyi bilir. Hırsı da futbol bilgisi de TS ye hoca olacak kadar vardır.
    Şenol Güneş akil adam olarak gelecekse sportif direktör olarak gelebilir. Çünkü klubun futbol aklına ihtiyacı var. Hoca olarak bu sene özelinde beklenti olmayacağı iicn bence gerek yok. Kendisi de riskli bulacaktir bu durumu.

Yorum

• içimden bir ses bu yönetim güneş'i getirecek diyor 2 milyon euroda ona tazminat bayılırlar

Yorum

• Son Dakika:Trabzonspor, Abdullah Avcı'ya ulaşamıyor.
        Avcı Trabzonspor'un telefonlarına yanıt vermiyor.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Şenol Güneş tertemiz tercih. Oyuncular da gerçek efsane hoca görsün. Oynadıkları stadın isminin sahibi geliyor...

Eğer Ünal Hoca gelemiyorsa, Şenol Güneş tek tercih. Fakat sözleşme kısa süreli olmalı, Fatih Tekke'ye de zemin hazırlanmalıdır. Bir sonraki hocamız da çok nettir...
          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
          Özkan Sümer

Yorum

• "Güneş doğar, dağları gölgeler bu renk... "

Yorum

• Fatih Hocam Avcı gibi karaktersiz olmadığı için alanya'yı yarı yolda bırakmaz sıkıntı burda ayrıca, yönetimdeki çoğu kesmin Fatih hocam ile araları iyi değil, bu aksam şikebahçe Alanya'yı yenerse, Ertuğrul Başkan da ben Fatih Tekke'yi getiriyorum derse anca o zaman olur, yanlışım varsa beni düzeltin.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol Güneş tertemiz tercih. Oyuncular da gerçek efsane hoca görsün. Oynadıkları stadın isminin sahibi geliyor...

Eğer Ünal Hoca gelemiyorsa, Şenol Güneş tek tercih. Fakat sözleşme kısa süreli olmalı, Fatih Tekke'ye de zemin hazırlanmalıdır. Bir sonraki hocamız da çok nettir...
                Ünal Karaman milletvekili yalnız

Yorum

• En son jpositve tarafından düzenlendi; 30.08.2024, 19:04.

Yorum

• Çok kararsızım. Editlerin kalitesine göre tercih yapacağım sanırım
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Fatih Tekke'yi çok seven biri olarak henüz erken olduğunu düşünüyorum. Daha da pişmesi lazım. İleride mutlaka ama bence şimdi doğru zaman değil.
                      Şenol Güneş konusunda ise yorum yok.
                      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Fatih Tekke gelirse sevinçten ağlarım Ş.G gelirse takip etmeyi düşünmüyorum

Yorum

• İnşallah Şenol Güneş olmaz.
                          .

Yorum

• En büyük eksigimiz bir sportif direktör. Kadro mühendisliginden anlayan, teknik kadro ile yönetim arasinda köprü olan, scouting ekibi ile kol kola calisan, gerektiginde yönetime veya teknik direktöre "sacma sapan transferler istemeyin, isleri bana birakin" diyebilecek birisi.

Hayalim Vitor Pereira, ama icimden bir ses, bunu Shota Arveladze yapabilir diyor.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Ünal Karaman'ı köpek barınağına alsınlar acayip hevesliydi en son...

Avcı kendi sonunu şu aşağıdaki çapsızla hazırladı...
                              onder-karaveli.jpg
                              En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 30.08.2024, 19:12.
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Güneş tertemiz tercih. Oyuncular da gerçek efsane hoca görsün. Oynadıkları stadın isminin sahibi geliyor...

72 yaşında,96 kadrosunu bile şampiyon yapamamış,motivasyon ve ekip yönetimi konusunda iyi ama transfer konusunda pasif bir hoca.Bu saatten sonra Trabzonspora ne verebilir.

Bize genç ve dinamik bir isim lazım.Hırslı ve heyecanlı olmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X