Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ağaoğlundan vizyon vardı ama para yoktu.Doğanda para var ama kafa yok.
    İnsanların malvarlığını konuşmayı sevmesem de, sormadan edemiyorum.

Uluslararası deniz taşımacılığı yapan Ağaoğlu'nda nasıl para yok? Bazen böyle mesajlara denk geliyorum.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ozanı, Gallen maçında takım sahaya çıkarken performans yeleğini çekiştirirken gördünüz mü. Dar gelen sutyen gibi çekiştiriyor bu adamdan ne bekliyoruz tam olarak.
      Bolulu Hasan ustaya aşçı mı aldık, kimse demiyor mu kardeşim bu ne hal
      Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Aynısını Trezegue için yazmıştım; Eren ile oyun kurulmaz. Adam kanada inip orta açamaz, sağdan içeri kat edip pas veremez. Ancak 100 metre koşucusu gibi sprint atsın. Kimse Eren'i tutmuyor zaten maç içinde.
        Orsici de bitirdi bu maç. Barisici biran önce ilk onbire monte etmeli.
        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Elimizde ne var ne yok hele bir hoca gelsin de anlaşılır. O kötü bu hımbıl demek için daha erken.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Yalnız Şenol Güneş’in Ozan aşkı malum. Gelince muhtemelen sürekli sahada göreceğiz kendisini.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Draguş için erken karar veriliyor.Bu orta sahayla Mbappe bile sırıtır.Hatlar çok kopuk,öndeki oyuncular ancak bireysel olarak bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Ama Lundstram bu kadar.Çok gereksiz bir transfer olmuş.Alt ligden 10 tane Lundstram bulursun 3 kuruşa oynayacak.Umarım onun için de erken konuşuyoruz ve bizi utandıracak.Ama zor.
                En son Larking tarafından düzenlendi; 02.09.2024, 12:26.
                DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• 8jk aşığı şenol geliyormuş bu seneyi de takip etmeye gerek kalmadı dinazor hocadan bi halt olmaz

Yorum

• 8jk için canımı veririm diyen bir hocayı Trabzonspor başında görmek istemiyoruz!

Yorum

• Biraz Kucka havası var bu Lundstram’da. İki ayağını da kullanabiliyor ancak seri değil hatta hantal bir görüntü veriyor. İkili mücadeleye girerse sağlam duruyor ve garanti pas oynuyor.

Farklı bir dizilimde daha hareketli kanatlarla pas opsiyonları daha iyi olunca tekrar değerlendirmek lazım fakat ben kreatif olmadığı için eleştirdiğimizi düşünüyorum. Görev adamı olarak sadece sürat ekleyebilsek iyi derdim.

Belki aynı pozisyona birden fazla oyuncu almış olmak gibi bir eleştiri doğru olur. Belki bize uymuyordur. Kucka’yı Milan’dan almıştık ve pek faydasını göremedik ama kötü oyuncu diyebilir miyiz?

Lundstram şu anda bizim için çok faydalı değil, iki maçlık performans bunu söyletiyor bize ama belki hızlanır belki kanatlar daha hareketli olunca faydalı olur, bekleyeceğiz.

Sahanın korner bölgelerine kadar hemen her yerinde gördüm adamı ben. Gayretsiz gamsız diyemem, zamanla iyi olacağını umalım.
                      En son stichus tarafından düzenlendi; 02.09.2024, 12:45.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor’a hoca olacak kişi ile Trabzon’da değil de İstanbul’da görüşme yapılması zaten saçma ama halihazırda Trabzon’da olan adamı birde tutup İstanbul’a çağırmak daha da saçma.

Diğer taraftan 28 yaşında oyuncu kiralıyoruz sene sonu 29 yaşında ve 25 milyon € opsiyon. O yaşta adama 30 gol atsa dahi 25 milyon € mu verilecek. Tabiki hayır. Heralde Sorloth transferi tarzı bir mantıkla düşünüldü de bu adam zaten ultra performans verse ve burdan transfer yapsa max 25m € teklif alır. Bizim burdan kazanabileceğimiz tek kuruş olmaz. Saçma sapan işler.

Trabzonspor amatörce yönetiliyor.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnsanların malvarlığını konuşmayı sevmesem de, sormadan edemiyorum.

Uluslararası deniz taşımacılığı yapan Ağaoğlu'nda nasıl para yok? Bazen böyle mesajlara denk geliyorum.
                          Ağaoğlu gerekli transferleri yapsaydı eğer Trabzonsporda 2019 da şampiyon olurdu.Yedek kadrosu,alternatifleri çok yetersizdi Trabzonsporun.Bunun adı ya parasızlık,ya cimrilik ya da futbol bilgisi anlamında cahil olmaktır.

Ben şahsen ne Ağaoğlunu ne de Doğanı tanımıyorum.Ağaoğlunu cimriliğinden dolayı takımı şampiyon yapamayan başkan olarak görüyorum.Doğanı ise bir şekilde parayı bulup çöpe atan başkan olarak görüyorum.

Hepsine sorsan ben futboldan anlarım derler ama tipik kahvehanede çay içen memleketi kurtaran Trabzonlulardan daha fazla futbolu bilmiyorlar.Bu yüzden birisi cimrilik yaparken,diğeri parayı çöpe atıyor.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yalnız Şenol Güneş’in Ozan aşkı malum. Gelince muhtemelen sürekli sahada göreceğiz kendisini.
                            Sevenleri kavuştururuz bizde
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor’a hoca olacak kişi ile Trabzon’da değil de İstanbul’da görüşme yapılması zaten saçma ama halihazırda Trabzon’da olan adamı birde tutup İstanbul’a çağırmak daha da saçma.

Diğer taraftan 28 yaşında oyuncu kiralıyoruz sene sonu 29 yaşında ve 25 milyon € opsiyon. O yaşta adama 30 gol atsa dahi 25 milyon € mu verilecek. Tabiki hayır. Heralde Sorloth transferi tarzı bir mantıkla düşünüldü de bu adam zaten ultra performans verse ve burdan transfer yapsa max 25m € teklif alır. Bizim burdan kazanabileceğimiz tek kuruş olmaz. Saçma sapan işler.

Trabzonspor amatörce yönetiliyor.
                              Lukaku daha yeni 30 m Euro ya transfer oldu, kim buna 25 m Euro verecek, birde 2 m Euro yıllık kiralık ücreti, bunun ederi en fazla 8-9 m Euro, adamlar Sofian Amrabata 13 m Euro opsiyon koydurmuş, buna değil 2 kimse 15 vermez.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ş.G gelirse ozan banko oynar yanınada ofansif bi oyuncu koyar tahminim bardhi'yi oynatır yada cham 2 ön libero ile oynamaz yusuf yazıcı'yı aldırır birde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X