Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=asilhamsi;1921875983]
    İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mevcut kadrodan ilk 11 de oynayabilecek isimler Uğurcan, Savic, Okay, Mendy, Visca, Trezeguet dir en fazla. Geri kalan oyuncuların bir kısmı eğer hedef şampiyonluğa oynamak ise en fazla yedek olabilir. Yedek olabilecek isimler ise Dragus, Cihan, Barisic, Eren, Orsic, Enis, Nwakame, Pedro, Denswill,Batagov. Bence kadro aşırı vasat. Ya enaz 3 net isim alıp Şenol güneşi getirtmeliyiz. Ya da transfer yapmayıp F.tekkeyi getirtmeliyiz.

Ben F.tekkeden yanayım. Gelsin adım adım gidelim. Mevcut kadrodan bir takım ve oyun çıkartmaya çalışşsın. Konfederasyonda ilerlesin biraz, ligde 4. yapsın, kupada birşeyler yapmaya çalışşsın, ama takımda birşeyler yapmaya çalışşsın, sahaya bir hırs koyalım. Devre arası ve sene sonu eksik kalan bölgelere net adamlar alarak yolumuza devam edelim.[/QUOTE

Sırf hocayı aklamak için bu çabayı göstermek taktire şayan
    Şu yazidan hoca akladigimi nasıl çıkardın. Ben başkan olsam dün akşam kovmustum hocayı. Ancak tek sorun hoca degil. Yönetim de hoca kadar suçlu.
    Elimizde enkaz bir kadro var. Bu kadro mevcut haliyle 4.olur bu ligde. Şimdi de manaj ismi geçmeye başladı. Yönetim ve hoca neyin eksik olduğunun gram farkında değiller.
    Bu kadroya epey para harcanmasına rağmen emin olun son yillarin en kotu kadrosu. Dusununki geçen seneki kadro bile bundan iyiydi. ( Onuachu ve munier etkisi).
    Bu kadronun kurulmasında emeği geçenleri kutlamak lazım.
    Dün akşam itibariyle AA ile tsnin bağı ruhen kopmuştur, dün akşam buna herkes kesin olarak ikna olmuş olması lazım .durduğu her saniye TS klubune zarardır. Daha nasıl ifade edeyim.
    Ancak elimizdeki kadronun 10 transfere rağmen oldukça vasat olduğu gerçeği de değişmeyecek. Hala daha bu kadro eğer şampiyonluğa oynanmak isteniyorsa 1 sağ bek, 1 hızlı stoper, oyun kurucu luder 8, gol ve asist yapabilen bir 10 numara , 1 çalım atabilen, hızlı ve dinamik bir kanat, gol yuzdesi yüksek 1 pivot santrofor alması lazım .Yani ilk 11 e 10 transfere rağmen 6 transfer lazim.
    Bu kadar transfer yapamiyacagimiza göre mevcut kadro ile şampiyonluk mücadelesi veremeyiz. O yüzden F.tekke gelip eldekilerle bir mucadele ortaya koymasını beklemeliyiz dedim . Devre arası ve sene sonu nokta transferlerle adım adım ilerlemeliyiz. Böyle saçma sapan transferlerle yol alamayiz.
    En son emre6117 tarafından düzenlendi; 16.08.2024, 19:52.

Yorum

• .
      En son emre6117 tarafından düzenlendi; 16.08.2024, 19:53.

Yorum

• Eğer bu dediğim yapılmazsa kadro aslında iyi ama hoca oynatamiyor mantığıyla yola çıkarsak daha önceki senelerde olduğu gibi gelecek hocaların hepsini kısa sürede yeriz.

Kadronun kalitesiz olduğuna ikna olmalıyız önce. Yeni gelecek hoca ile bu kadrodan en iyi nasıl verim alırız deyip, hiç iş yapmayacak bardhi, Gomez,umut, baniya gibi oyunculari en kısa sürede gonderme planlarına başlamalıyız.
        Kaybedecek zamanımız hiç yok. Hemen bir hoca ile anlasmaliyiz. Ayrıca onun isteyeceği enaz 2 oyuncu ( forvet ve orta saha ) ile anlaşma yapılmalıdır.
        Yoksa mevcut kadro hücum açısından bu sene çok sorun yaşar.
        Takımda adam gibi bir forvet yok. 8 ve 10 yok. Kanatlar bile uretkenlikten aşırı uzak. Visca ve nwakame yaşlı, trezeguet kafası karışık, orsic ne vereceği meçhul .Bu takım bu haliyle atak acisindan ne yapabilir .
        En son emre6117 tarafından düzenlendi; 16.08.2024, 19:54.

Yorum

• Manaj kim abi, bir de para verip alacaklar öyle mi, Manaj'ın Trabzonspora para vermesi lazım burda oynaması için.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avcı, Manaj için 7, 10, 15, 20 ne varsa verin derse asla şaşırmam. Bu saatten sonra tek amacı var Tekke Ya da Güneş'e daha da boktan kadro bırakmak!
            Manaj asla TS oyuncusu değil. Bize fizikli, boylu, hava topu indirebilecek,top saklayabilecek ve ceza sahasında gol vuruşları net bir isim lazım.
            Bu isim asla manaj değil. Manaj anca Maxi Gomez etkisi yapar. Ayrıca Enis de, umut da dragus da asla bizim forvetimiz değil. Dragus belki kanatta iş yapabilir. Enis de anca yedek forvet olur. Aslında bu özelliklere yakın elimizdeki en uygun isim Poyraz. Ancak daha hiç tecrübesi olmayan poyraz la da bir yere kadar oynayabilirsin.

Yorum

• sautemtın 23 lük forvete 17 milyon avro vermiş

bunun 10 milyon avrosunu enayi erdo dan çıkarırız diye düşünüyorlar muhtemelen

Cameron Archer, 23, aus England ➤ FC Southampton, seit 2024 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 12,00 Mio. € ➤ * 09.12.2001 in Walsall, England
              TEKKEBALL

Yorum

• Başarı isteyen adam hemen zaten şu skandal elenmeden sonra, forvet transferini yapardı ve diğer eksik bölgelerede hemen transfer yapmaya uğraşırdı.3 aydan beri halen daha forvet almaya çalışıyorlar.Yazık gerçekten galiba bunlar için Trabzonspor'un başarısı önemli değil...
                En son deepmavi tarafından düzenlendi; 16.08.2024, 20:21.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Manaj bizim maçta zaten oldukça hantal bir görüntü çizdi. Belli ki hazır değil. Şimdi bu adam Abdullah Avcı antrenmanları ile mi kendine gelecek? Akıl alır işler değil.
                  manaj ı pazarlamaya çalıştılar yurt dışına ama kimse enayi değil aga

oyuncu kilolu ve profesyonel değil

oyuncu sivassporun elinde patlayınca yurt içinde hangi enayiye satabiliriz diye düşündüler ve bize pazarlamaya çalışıyorlar

27 yaşında , kariyere bak çay demle, bu ne abi

Das sind die Leistungsdaten von Rey Manaj vom Verein Sharjah Cultural Sports Club. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

kötü bir kariyer, muhtemelen profesyonel olmadığı için bu durumda, barça ve italya alt yapılarında bulunmuş,kafa olarak kötü olunca hiçbir yerde dikiş tutturamamış

her zaman söylerim , rezalet süper ligde ne 3 puanlar ne şampiyonluklar ne de atılan golleri fazla ciddiye almamak lazım, seviye düşük aga
                  TEKKEBALL

Yorum

• Manaj'ın fazla kiloları var isteyen bizim maçın özetini açıp izleyebilir

Yorum

• Ya ne Manaj'ı onlar ancak kontra takımda iş yapar. Bize hava toplarında etkili adam lazım. Manaj alana kadar Maxi oynat. Elalemin tavuğu bize kaz.

Koreli Hong ismini sürdüler yine piyasaya, çok yetenekli adam da oyalama işleri can sıkıyor artık, alıyorsan adamı indir hemen, yalandan haber pompalama.
                      En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 16.08.2024, 20:46.

Yorum

• Abi manaj nedir bunlar delirdi mi??? Zaten alinan oyuncular yüzünden gelecek 3 yilimiz batti hala kimse akillanmadi mi??

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Şiraze kaymış

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar samimiyetle soruyorum Abdullah avcı kalmalı mı? . Beni şaşırtan takımın eski efsaneleri necmi iskender ali kemaller kalmalı diyor bu adamlar ne biliyorlar da kalsın diyor. Ben neyi kaçırıyorum. Allah şahid Bjelica kalsın istedim sırf Abdullah hoca gelmesin diye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            mamalanıyorlar başka bişey değil.. ihanet bu yaptıkları..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• maçımız ertelendiyse yarın şenol hocayı getirirsin takım 10 gün kamp yapar. lige bomba gibi başlamış oluruz..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• [QUOTE=emre6117;1921875995]
                                İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu yazidan hoca akladigimi nasıl çıkardın. Ben başkan olsam dün akşam kovmustum hocayı. Ancak tek sorun hoca degil. Yönetim de hoca kadar suçlu.
                                Elimizde enkaz bir kadro var. Bu kadro mevcut haliyle 4.olur bu ligde. Şimdi de manaj ismi geçmeye başladı. Yönetim ve hoca neyin eksik olduğunun gram farkında değiller.
                                Bu kadroya epey para harcanmasına rağmen emin olun son yillarin en kotu kadrosu. Dusununki geçen seneki kadro bile bundan iyiydi. ( Onuachu ve munier etkisi).
                                Bu kadronun kurulmasında emeği geçenleri kutlamak lazım.
                                Dün akşam itibariyle AA ile tsnin bağı ruhen kopmuştur, dün akşam buna herkes kesin olarak ikna olmuş olması lazım .durduğu her saniye TS klubune zarardır. Daha nasıl ifade edeyim.
                                Ancak elimizdeki kadronun 10 transfere rağmen oldukça vasat olduğu gerçeği de değişmeyecek. Hala daha bu kadro eğer şampiyonluğa oynanmak isteniyorsa 1 sağ bek, 1 hızlı stoper, oyun kurucu luder 8, gol ve asist yapabilen bir 10 numara , 1 çalım atabilen, hızlı ve dinamik bir kanat, gol yuzdesi yüksek 1 pivot santrofor alması lazım .Yani ilk 11 e 10 transfere rağmen 6 transfer lazim.
                                Bu kadar transfer yapamiyacagimiza göre mevcut kadro ile şampiyonluk mücadelesi veremeyiz. O yüzden F.tekke gelip eldekilerle bir mucadele ortaya koymasını beklemeliyiz dedim . Devre arası ve sene sonu nokta transferlerle adım adım ilerlemeliyiz. Böyle saçma sapan transferlerle yol alamayiz.
                                Bu kadroya enkaz diyen adam ya salaktır ya da geri zekalı 3. Bir seçenek yok. Eksik denilebilir o kadar.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X