İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas'ı 3 milyona alabilmişken Umut'u 2.3 milyon euroya almak pek futbol bilgisiyle izah edilebilecek bir durum değil. Taraftarın komplo teorilerinde bulunması gayet normal...
anlamadigim nokta sen fırsat transferi diye diye premier ligin transfer sürecinin bitmesini bekle sezonun en yüksek bonservisini ligimizden ustelik daha kendisini ispat edememiş oyuncuya ver
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstediğim futbolcu gelsin, erken gelsin kampa yetişsin, istediğim fiyata gelsin.
Bakın ben anlayabiliyorum ülkesinde 200-300 e oynayan adamı buraya o paraya getirme demenizi.
Peki siz niye gelsin kardeşim bu adam senin ilkel ligindeki en problemli takımlardan birine sorusuna cevap berebiliyor musunuz?
Trabzonspor taraftarı ağırlıklı olarak tanınmamış oyuncu istemiyor. Alınan oyuncuların çoğunu küçümsüyoruz. Hayır nasıl bir çözüm üretiyoruz ki uymalarını bekliyoruz ben anlamadım.
Max maaş 700-800 bin euro
23-24 yaş ortalama
Avrupa kupalarına sürekli katılacak takım benim hayalim. Bunu isteseniz böyle bir başkan gelirdi.
Taraftarın istediği Mendy yi 2.5 e al 500 maaş ver, Thiago 1.2'ye oynasın, Umut'u mu alacaksın 700 ver al.
Hayat bu açıdan bakınca aşırı ideal geliyordur.
Aynı kişiler Nwakaeme'ye 3 verip tutacaktın diyor fakat Nicolas Pepe için 3 çok diyor. 3 ise harikaymış, 3 değildir o kardeş. Adam 7-8 milyon pound kazanıyordu yıllık vergisiz.
Onuachu Premier Lig yapmış daha bu sene kariyerinde sıçramış adam. 18 milyon euro vermiş takımı sen babasının uşağı mısın sana bedavaya niye kiralasın?
Bir çok saçmalık dönüp duruyor ben de farkındayım. Fakat siz takımınızın kalibresinin farkında mısınız?
Mendy ' i alıyorsun . 2 sezon önce Nantes ' tan Anger kulübüne bedelsiz gitmiş olan ve üstüne üstelik takımı da ikinci ligde mücadele edecek . Buna ek olarak , Avrupada da transfer sezonu kapanmışken alıyorsun . Dolayısı ile ütopya işler beklemiyoruz . Aldığımız adam Fransa Ligue 1 de oynayan bir isim değil . Seneye ikinci lig de oynayacak ? Zengine vergi cenneti olan ülkemde , fransada aldığı net ücretin 3 4 katını versen de bu adam zaten gelecek sana . Gelmiyorsa da kendisi bilir . Adamın önündeki en iyi seçenek de sensin .
Pepe ' nin futbolculuğuna kimsenin laf ettiği yok . Geçtiğimiz sezon sakatlık yaşamış , adamın form durumu belli değil . Sakatlığı tekrardan nüksedecek mi belli değil . Üstüne üstelik PARAM YOK diye her yerde açıklama yapıyorken , opsiyonsuz bir Pepe ' den ise opsiyonlu bir Dennis ' i tercih ederim . Zira bizim , seneye takımdan gitme ihtimali kesin olan hiç bir futbolcuya 100 milyon tl bağlama gibi bir durumumuz da yok . Gelir ortada , gider ortada . Buna ek olarak bu futbolcu şuana kadar 4 maç kaçırmış . Ortalama olarak 5 - 7 maç arası da afrika kupası için kaçırma ihtimali var . Form tutma vs derken ligde toplam 36 - 37 maçın 15 ini kaçıracak bir adama 3.3 milyon euro bağlanmasını tabiiki eleştireceğim . Ben kimse gibi yıldız transferi beklemiyorum ki ? Takımın durumu belli , şuan için kalibresi belli .
Aynı şey Onauchu için de geçerli . Onauchu ' ya 3.3 milyon euro ' yu bir yıl için bağlayabiliyorsan Petkoviç ' in bonservisine de 5 milyon euro bandında parayı verebilirsin demektir . Üstelik bu adam senin futbolcun olacak ve hırvatistan milli takımında banko oynayan bir futbolcuyu en önemlisi de hocanın istediği adamı takıma katmış olacaktın . Belki ileride bonservis de kazanacaktın bu futbolcudan . Akıl var mantık var , dünya üzerindeki tek adam petkoviç değil diye eleştirmiştim , bu minvalde bizde bir sene oynayacak Onauchu ' nun da dünyadaki 2 forvetten birisi olduğunu da düşünmüyorum.
Bakınız alınan adamları ve alacakları parayı eleştirirken adamların sözleşme sürelerine göre eleştiriyoruz . Çünkü bu adama bağladığın toplam 6.6 milyon euro havaya ödenmiş para . Evet takıma hava katar eder ama seneye bize kazandıracakları para da en fazla bu kadar olacak . Zira uefa ' ya katılım ücreti toplam 4 milyon euro dahi değil . Şampiyonluğa da oynayamayacağına göre ? Bu yatırımı yapmanın manası var mı ?
Üstelik seneye bu adamların yerine de adam bakmak durumunda kalacaksın .
Nwakaeme konusu ise , elinde senelik olarak ne vereceği ve sakatlık durumunu tahmin edebildiğin bir isim var . Minimum 20 gole katkısı olacak bir adama 500 bin euro vermeyip , yerini doldurmak için 4 küsür milyon euro ' ya trezegeyi alıp bir de bu adama 2.5 milyon euro maaş verdin. Hadi neyse bu adam futbolcun oldu da . 500 bin euro ' dan kaçarken bunun 2 katına yakın para verdin ? Taraftarın bir çoğu hala Nwakaeme diyor . Nasıl olacak bu iş ?
Ne alacağını bildiğin ve senin 2 3 sene futbolcun olacak adama 3 milyon euro bağlamak ile , ne alacağını kestiremediğin sakatlıktan çıkmış ve ortalama 10 - 15 maç kaçıracak 1 yıllık bir oyuncuya bağladığın 3.3 milyon euro arasında dağlar kadar fark var .En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 15.09.2023, 16:18.
Yorum
-
Kale: Uğurcan/Onuralp
Solak stoper: Fernandez/Denswill
Stoper: Baniya/Benkovic (Hüseyin)
Sol kanat beki: Eren/Arif (Denswill?)
Sağ kanat beki: Mehmet/Larsen (Umut?)
Orta saha libero: Mendy/Berat/Kourbelis
Orta saha merkez: Berat/Umut G./Kerem (Bekic?) Bakasetas*-hoca tercihi
Ofansif orta saha: Bakasetas/Teklic/Bardhi/Ömür/Göktan
Sol kenar: Trezeguet/Fountas (Göktan) Bardhi*-hoca tercihi
Sağ kenar: Pepe/Visca/Teklic
Hareketli/sahte-9 forvet: Fountas/Pepe/Teklic
Merkez forvet: Onuachu/Enis/Umut B.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.09.2023, 18:51.
Yorum
-
Koita’ya verdiğin 1,5 M€ olayından hiçbir farkı yok bunun gözümde. Kardeşime de afiyet olsun , aldığı para helal olsun. Veren enayiler düşünsün. Kimse paramız yok diye de ağlamasın yönetim kanadından bundan sonra. Her sezon transfer istiyorum mümkünse de pahalı adı kariyeriyle de ilgilenmiyorum. Rezil herfiler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Umut'tan Dorukhan çıkarsa öpüp başımıza koyalım.. En azından yıllık ücreti makul..
Kourbelis ise Siopis'ten kötü oyuncu..
Geçen seneye göre stoperler de daha kötü..
Mehmet, Pepe, Onauchu ve Mendy takıma seviye atlatabilirler ancak ikisi seneye yok zaten.. inanılmaz bir yükün altına girildi..
Takımın form tutması da vakit alacak tek şansımız rakiplerin Avrupa'da yorulmaları olur.. 3.'ü olup Avrupa'ya kalamazsak işimiz zor.. Avrupa Ligine katılıp 10-12 milyon euro cebe koymamız gerekiyor..Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak EkremOcal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoita’ya verdiğin 1,5 M€ olayından hiçbir farkı yok bunun gözümde. Kardeşime de afiyet olsun , aldığı para helal olsun. Veren enayiler düşünsün. Kimse paramız yok diye de ağlamasın yönetim kanadından bundan sonra. Her sezon transfer istiyorum mümkünse de pahalı adı kariyeriyle de ilgilenmiyorum. Rezil herfiler.
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoçuğun birşey kazandığı yok 8 milyon TL alacak senede
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum