Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mendy yerine olur ama Mendy yanina olmaz. Takimi yonetecek adam lazim, asker oyuncu degil

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mendy yerine olur ama Mendy yanina olmaz. Takimi yonetecek adam lazim, asker oyuncu degil
      Hayır. Asker oyuncu lazım. Takımı waka ve visca yönetir.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tam ısı haritasındaki gibi adam. Sahada basmadık yer bırakmıyor, tekniği iyi, diline oynamaktan kaçınmıyor. Bunu alırsan kanatta ofansı güçlü adamlar oynatabilirsin. Yine de aradığımız adam mı emin değilim. Bizim kafadaki maestro değil. Hoca olur derse sıkıntı yok.
        Bizim kafadaki maestro türkiyeye 35 yaşından sonra geliyor. Sezonun yarısını sakat geçiriyor. Keyfi olursa oynuyor. Artık bu işlere asla girmeyelim. Takımı genç oyunculardan kuralım

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mendy yerine olur ama Mendy yanina olmaz. Takimi yonetecek adam lazim, asker oyuncu degil
          Ben tam öyle düşünmüyorum, koy Umut Güneş in yerine bu adami bak takim hangi seviyeye cikiyor. Waka, Cham, Visca o dedigini yapiyor zaten

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim kafadaki maestro türkiyeye 35 yaşından sonra geliyor. Sezonun yarısını sakat geçiriyor. Keyfi olursa oynuyor. Artık bu işlere asla girmeyelim. Takımı genç oyunculardan kuralım
            Bonservis vermezsen 35’te gelir, 8 numaraya para acımamak lazım. Gerekirse 10 milyon vereceksin en iyisini alacaksın. Kafamızdaki 8, derin oyun kurucu işini yapabilecek bir adam, bunun için illa çok büyük ligden gelmesi gerekmiyor.
            En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 26.01.2025, 20:35.

Yorum

• Üst üste 3-5 maç kazansak hemen avrupa potasına gireceğiz. Fikstür müsait hadi bakalım.

Yorum

• Bence ikisinden de kadroda lazım da işte...

Yorum

• Bizimkiler becerip iyi adam bulamıyor, sonra hazır oyunculara gidiyorlar. O adamları 22-23 yaşında sen bul, parasını ver al, elinden tutan mı var.

Yorum

Tam ısı haritasındaki gibi adam. Sahada basmadık yer bırakmıyor, tekniği iyi, diline oynamaktan kaçınmıyor. Bunu alırsan kanatta ofansı güçlü adamlar oynatabilirsin. Yine de aradığımız adam mı emin değilim. Bizim kafadaki maestro değil. Hoca olur derse sıkıntı yok.
                    Aradım bulamadım. 10-11'den meşhur bir maç başlangıç videosu vardı 2dklık arada x'te paylaşılıyor. Topu alan ileri dikiyordu O şekil tempo yapıp bıktırıcı derecede hücum + agresif pres yapacaksak ilaç olur.

Bu adam baya 8. Mendy yerine alınsın istemem. Hiç öyle kazma falan da değil.

( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aradım bulamadım. 10-11'den meşhur bir maç başlangıç videosu vardı 2dklık arada x'te paylaşılıyor. Topu alan ileri dikiyordu O şekil tempo yapıp bıktırıcı derecede hücum + agresif pres yapacaksak ilaç olur.

Bu adam baya 8. Mendy yerine alınsın istemem. Hiç öyle kazma falan da değil.

Tam aradığımız 8 profili.Tekniği,zekası ve pasörlüğü ile ortasahada takımı yönlendirebilecek ayrıca top çalma,ikili mücadele ve pas arası başarısı ile Mendye dolayısıyla takım savunmasına katkıda bulunabilecek bir oyuncu.

Zubkov falan hikaye.Para vereceksek direkt olarak buna gömmeliyiz parayı.Kanatlarda sezon sonuna kadar Waka,Visca ve Cihan ile idare ederiz.Haftada bir maç yapıyoruz zaten.Avrupada yokuz.Hedefimiz üçüncülük.Kanat oyuncusu acil değil.

Stopere Takai,ortasahaya Sangareyi alıp yolumuza bakalım.Sezon sonunda sol bek ve kanat-forvet bakarız.

Yorum

Bonservis vermezsen 35’te gelir, 8 numaraya para acımamak lazım. Gerekirse 10 milyon vereceksin en iyisini alacaksın. Kafamızdaki 8, derin oyun kurucu işini yapabilecek bir adam, bunun için illa çok büyük ligden gelmesi gerekmiyor.
                        Gerekirse 10 milyan verip en iyisini mi alacaksın? 10 milyona kasımpaşadan josep brokoli’yi getirirsin belki. Millet kapıyı 10’dan açıyor

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerekirse 10 milyan verip en iyisini mi alacaksın? 10 milyona kasımpaşadan josep brokoli’yi getirirsin belki. Millet kapıyı 10’dan açıyor
                          Ya şimdi 10 milyona gidip Avrupa’nın kalburüstü oyuncusunu alacak değilsin, bütçen dahilinde işini görecek adam hangisiyse onu keşfedip alacaksın. 6 milyona golcü aldık işte. Bir tane de 8 bulup çıkaracaksın. Adamı Arjantin’den sen bulup getireceksin. Hamsik’i sen bulup çıkaracaksın Slovakya’dan.

Yorum

• ne 8 den ne kanattan ses seda yok yine batırdı yönetim 3 senedir 8 bekliyoruz artık kartal tesisleri oynar ortada yapamayacaksanız bırakın daha vizyoner birine ey yönetim

Yorum

• İlk olarak charizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne 8 den ne kanattan ses seda yok yine batırdı yönetim 3 senedir 8 bekliyoruz artık kartal tesisleri oynar ortada yapamayacaksanız bırakın daha vizyoner birine ey yönetim
                              deme öyle, 6 milyona gol atamayan forvet aldilar ya.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Devre arasında aldıklarımızdan verim alma şansımız yüksek sikan dan umutluyum. Ama bizim forveti pozisyona sokmada sıkıntıya ilaç lazım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X