Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk 11'de yabancı sınırlamasının kalktığı bir ortamda yapacakları tek bir şey var yönetimin,Avrupa'da özellikle Belçika veya Portekiz'de yabancı pörtföyü güçlü ve daha önce sistemli bir şekilde yeni oyuncuları keşfeden sportif direktör bulmak.
    Yapamıyoruz biz bu işi,kabul edelim bırakın yabancıyı yerli de bile adam gibi tercihler yapamıyoruz,onu da geçtim Trabzonlu veya Karadenizli olan ailelerle bile doğru düzgün iletişim kurup,çocuklarını takip edemiyoz ve bu çocukları rakiplerimizde izliyoruz.

Transfer sezonu gelince kişisel olarak inanılmaz bir korku alıyour beni,çünkü yapacakları işlerden hiç verim alamadık.
    • Memento mori

Yorum

• Biri çıkarıp para verse, kulübün bütün borçlarını kapatsa üzerine de transfer için 100 milyon Euro bağışlasa biz 2 senede yine borç batağına gireriz. O kadar kötü bir yönetim ve teknik ekibimiz var.

Yorum

• Baniya ve Umut Güneş'in bonservis maliyeti 4.4 milyon euro Baniya'nın maaşı 750 bin euro. 500 bin euro versek oynamaz mıydı? Bu paraları veriyorsan para yok diye ağlamayacaksın

Yorum

• Darbeci baskan, ikinci dönem avci ve kulübe para indirip ve yikamak icin doldurduklari cöp topculari göndermeden düzelemeyiz

Tarihin en kötü yönetimi ile karsi karsiyayiz, iho dahil
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Baniya ve Umut Güneş'in bonservis maliyeti 4.4 milyon euro Baniya'nın maaşı 750 bin euro. 500 bin euro versek oynamaz mıydı? Bu paraları veriyorsan para yok diye ağlamayacaksın
            Hepsinden iyisi Ali Şahin Yılmaz muhtemelen 100 bin euro bile alıyordur almıyordur taş gibi stoper oynat sezon sonu 10 milyon euroya okutursun Ahmetcan gibi ama yok şöyle bir zamanda bile altyapıdan oyuncu çıkaramıyoruz
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• transfer böyle olur. bu çocuğu sene başından beri takip ediyorum kendisini geliştirmeye devam ederse çok büyük paralar kazandırır. adana demirspor psg'den gelecek vaat eden oyuncu alıyorken bizimkiler de 40 yaşındaki nwakaeme yi getirme peşinde.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bizim ultrasüper yıldızımız Abdülkadirciğin hayalindeki takım Pendikspor. Umarım uykudan uyanmışsındır Trabzonspor taraftarı.

Yorum

• Bundan sonra gereksiz bölgelere transfer yapılmasın artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Lütfen ihtiyaç olan bölgelere transfer yapılsın.Ertuğrul Başkan burada hata yapıyorsun hemde çok büyük hata yapıyorsun.Lütfen artık Trabzonspor'un çok ihtiyacı olan bölgelere transfer yapılsın.8 ve 10 numara transferler gibi acil olan transferler yapılsın boş verin artık diğer bölgeleri yeter...

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Baniya ve Umut Güneş'in bonservis maliyeti 4.4 milyon euro Baniya'nın maaşı 750 bin euro. 500 bin euro versek oynamaz mıydı? Bu paraları veriyorsan para yok diye ağlamayacaksın
                    Pepe'ye de 1 yıllığına 3.3 milyon Euro verildi, imza parasıyla birlikte.Avrupa'da transfer bitmiş kulüp bulamamıştı, 1.5-2 versen de uçarak gelecekti.Mesela önümüzdeki sezon alıp alabileceği Fransa'nın vasat altı bir takımından maksimum 1 M.Euro'dur.

Örnek çok.

Bunun gibi, geçmişte ismi olan ama futbolu bitmiş,yüksek paralarla bir yere kapağı atmaya çalışan futbolcuları her sezon Türkiye'deki 4 büyük takımdan birisine tabiri caizse çakmak istiyor menajerler.Hangi takım olursa.Pepe'de kazığı maalesef biz yedik,bjk ile de adı geçiyordu onlar kurtuldu.Yine Maxi Gomez'de de kurban biz olduk,fb kurtuldu.Bizim direkten döndüğümüz onların avlandığı da çok transfer var.
                    En son Larking tarafından düzenlendi; 24.01.2024, 14:40.
                    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Transfer dedikodularında ismi geçenlerden biri de Okay Yokuşlu.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

transfer böyle olur. bu çocuğu sene başından beri takip ediyorum kendisini geliştirmeye devam ederse çok büyük paralar kazandırır. adana demirspor psg'den gelecek vaat eden oyuncu alıyorken bizimkiler de 40 yaşındaki nwakaeme yi getirme peşinde.
                        yaw sen futboldan ne anlarsan, birak darbeci Baskan ve anti futbol oynatan hocamis transferler yapsin. Nerde kalmisdik, 10 numara 10 numara ve 2 yil önce gönderdimiz Wakayeme alalim. Gönderirkene yasli dedik, simdi genclesmis.

coluk cocuk yönetiyor Trabzonsporu.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

transfer böyle olur. bu çocuğu sene başından beri takip ediyorum kendisini geliştirmeye devam ederse çok büyük paralar kazandırır. adana demirspor psg'den gelecek vaat eden oyuncu alıyorken bizimkiler de 40 yaşındaki nwakaeme yi getirme peşinde.
                          Istanbuldaki maclarini izledim
                          ilk önce hikmet karaman icin bir iki söz etmeden gecmeyelim
                          daha evelki yorumlarimda belirtmistim saha kenarinda otorite ne demek oldugunu
                          hikmet hocada gösteriyor yeri geliyor sahanin icine girer gibi sinir gösteriyor
                          yeri geliyor oyuncusuna sariliyor seviyor birazda tribünlere taraftarlara medyalara da show yapiyor
                          basarilimi? Basarili .. hikmet bize gelsin demiyorum otoritet anlaminda diyorum bunlar abdullah avcida yok
                          olmayincada oyuncu seni takmiyor.
                          benim Adana demirde stoperleri dikkatimi cekti
                          gravillon az evel baktim 25 yasindaymis tek basina savasti resmen
                          25 olduguna inanmasamda çok çok iyi bir stoper.
                          adana demirin scoutlari gercekten iyi calisiyorlar
                          arada birde dorukhan veya yusuflar gibi oyuncularida alarak çok güzel bir team yaratiyorlar yerli yabanci
                          adana demirspor bizim ömürü son dakika transfer edeceklerini düsünüyorum tahminim.
                          adana demir kadrosu bizde olaydi dün gece birde kirmizi kart göreydik les gargalari bizi duman ederdi suanki hocamizla! Tekrar edeyim avci düsmani degilim sadece trabzon hocasi yeri gelince masaya vurabilmeli
                          cincon 5 gol atmis direkler kacirdiklari ve sayilmayan gollerede bakarsak tarihi çok büyük bir felaketen kurtulmus sayiliriz.ve maç sonucu avcinin aciklamalarini tekrar dinleyin?
                          gayet memnun bir hocamiz var baska sözede gerek yok.
                          ayrica yardimcilari egemen o hirs savasci ruhu nerede egemeni durdurmuslar kuzu gibi maci izledi.
                          gravillonu yazacaktim aslinda derinlere girdik yine umarim rizeye patlar bu kara bulutlari dagitiriz.
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Emre akbabayi beğenmeyenler olmuş arkadaşlar adam 8 ve 10 oynuyor oyun kuruyor takimi yonlendiriyor serbest vurus kullaniyor uzaktan sutlari golleri var yerli statusunde bakasetas gitti omur bitti bosluk olustu paramız yok borcumuz çok 31 yasinda 2 yıl net oynar pardon kimi bekliyordunuz ? Lampard ballac gerard falan mı

Yorum

• Okay ve akbaba
                                Tam bunlarin capina uyacak oyuncular
                                Reziller hic sasirmadim
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Yükleniyor...
                                X