gökdeniz cincon ile imzalamadı sanırım. Onu almaya mı çalışıyorlar?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbetçi Eyüp Aydınmış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gökdeniz işi ne oldu cinconun? Eğer almadıysa kardeşi bizde direk çökelim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
transfersiz ilk 11 yapalım
uğurcan
mehmet aydın---mendy---denswil----eren
pepe--------berat----bardi---direzege
-------------------ömür-------------------
------------------onaşo--------------------
bakasetas ile sözleşme uzatılmayacaksa satmaya bakarım,yada az süre veririm, bakasetas an itibariyle kiralık oyuncu konumuna düştü,projesi olan bir kulüp elindeki değerine daha fazla süre verir, haliyle bardi ve ömür daha fazla süre almalılar
mendy 3. lig stoperlerine göre daha fazla faydalı olur stoperde, ayağı fena değil, mendy ve denswil ile oyun kurmakta zorluk çekmeyiz
gönül isterdiki berat dan daha atlet bir 6 no alınsın,alınmadı,haliyle berat idare edecek artık
8 no transferi olursa kadro fazla şişiyor, 1 mevki(10 no) için 4 oyuncu oluyor, bardi bakasetas ömür fuantas, kaynak israfı buda
pepe onaşo ve direzegenin yerleri garantiEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 14.09.2023, 00:42.TEKKEBALL
Yorum
-
çok ciddi övülüyor yalnız hem bunu hem gökdeniz gürpüz alalım.En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 14.09.2023, 00:45.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@jairzinho fizik kalite dediğin bailly 6 senedir doğru dürüst forma giymedi.. ve bu oyuncunun maaşı 3.5 m euro
Şu oyuncuyu biz almış olsaydık yine de fizik,kalite der miydin ?Éric Bailly profile in Football Manager 2023. Find out how good Éric Bailly is in FM 23 including Ability & Potential ability.
fm söylüyor , aynı şekilde derdim tabi
oyuncu sakatlık yaşayabilir, ama bu fizik kalitesinin düşeceği manasına gelmez
profil olarak fizik kalite bir oyuncu
ha belki müzmin sakat derdim, aynı şey değil, ayrıca oyuncu sakat olduğu için mi süre almadı yoksa önünde daha iyi oyuncu olduğu için mi yedek kaldı,onu bilemiyorum
bizim stoperlerimiz, özellikle baniya ve benkoviç, fizik kalite mi ? değil, teknik mi ? değil, yanlış transfer haliyleTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon başından beri ara ara bazı şeyleri yazıyoruz, takımın pozisyon itibariyle eksikleri var diyoruz.
Forvet, Defansif Orta Saha, Oyun Kurucu, Kenar Forvet ve Savunma Lideri lazım diyoruz.
Geç de olsa yapılan transferlerle üç bölgenin eksiğini giderdik ancak hala iki bölgede eksik var.
Takımda oyun kurucu hala yok. Savunmaya liderlik yapacak bir stoperimiz yok.
Bakın bu yazdığım bölgeler öyle oyuncu devşirilerek veya kaydırılarak halledilecek işler değil.
Bardhi ve Bakasetas'ı sekize çekince olmuyor, Ömür zaten hiçbir yerde ciddi performans veremiyor.
Gitsinler mevkisinin gereğini yapan oyun kurucu alsınlar. Genç olsun, fark etmez. Yeter ki işi bilsin.
Stoper işine gelirsek alınan stoperler tabiri caizse fos çıkınca gittiler Baniya'yı aldılar. O da fiyasko oldu.
İyi stoper alacaksan 2.5 değil, 4 vereceksin ama gidip iyisini alacaksın. Şu an takımda şef stoper yok!Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://fminside.net/players/3-fm-23...10-eric-bailly
fm söylüyor , aynı şekilde derdim tabi
oyuncu sakatlık yaşayabilir, ama bu fizik kalitesinin düşeceği manasına gelmez
profil olarak fizik kalite bir oyuncu
ha belki müzmin sakat derdim, aynı şey değil, ayrıca oyuncu sakat olduğu için mi süre almadı yoksa önünde daha iyi oyuncu olduğu için mi yedek kaldı,onu bilemiyorum
bizim stoperlerimiz, özellikle baniya ve benkoviç, fizik kalite mi ? değil, teknik mi ? değil, yanlış transfer haliyle
Yaş ilerliyor,sakatlıklar yaşıyorsun ama fizik kalite aynı kalıyor..
Ayrıca karagümrük ile oynadıkları hazırlık maçında sakatlık yaşadığı için ilk yarı oyundan çıkmış.. ve bjk taraftarlarının bu oyuncunun transferine karşı çıkan yorumları da vardı ama tabi sana göre ya da fm ne göre fizik,kalite..
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımda oyun kurucu yok, Orta sahada ve stoper mevkisi bu kadar kötü bir takımın başarılı olması mümkün değil, başarı derken şampiyonluk kast etmiyorum bile, kaliteli oyun oynamasını kast ediyorum, bu kötü diziliş mevcut iyilerimizi de demoralize edecektirKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
Yorum