Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gökdeniz cincon ile imzalamadı sanırım. Onu almaya mı çalışıyorlar?
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gurbetçi Eyüp Aydınmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        bende baktım en mantıklı bu gelmişti. Cinconda istedi bunu ama sanırım vazgeçti.

gökdeniz işi ne oldu cinconun? Eğer almadıysa kardeşi bizde direk çökelim.

Yorum

• kenan cincon istiyormuş bizde araya girelim direk.

Yorum

• transfersiz ilk 11 yapalım

uğurcan

mehmet aydın---mendy---denswil----eren

pepe--------berat----bardi---direzege

-------------------ömür-------------------

------------------onaşo--------------------

bakasetas ile sözleşme uzatılmayacaksa satmaya bakarım,yada az süre veririm, bakasetas an itibariyle kiralık oyuncu konumuna düştü,projesi olan bir kulüp elindeki değerine daha fazla süre verir, haliyle bardi ve ömür daha fazla süre almalılar

mendy 3. lig stoperlerine göre daha fazla faydalı olur stoperde, ayağı fena değil, mendy ve denswil ile oyun kurmakta zorluk çekmeyiz

gönül isterdiki berat dan daha atlet bir 6 no alınsın,alınmadı,haliyle berat idare edecek artık

8 no transferi olursa kadro fazla şişiyor, 1 mevki(10 no) için 4 oyuncu oluyor, bardi bakasetas ömür fuantas, kaynak israfı buda

pepe onaşo ve direzegenin yerleri garanti
            En son jairzinho tarafından düzenlendi; 14.09.2023, 00:42.
            TEKKEBALL

Yorum

• yunus emre sel haber yaptığına göre doğruymuş bu olay.

bakalım ne çıkacak.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• çok ciddi övülüyor yalnız hem bunu hem gökdeniz gürpüz alalım.
                En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 14.09.2023, 00:45.

Yorum

• Bizim aradigimiz oyunu yönlendirecek orta saha değil mi ? Bu çocuk doğrudan ön libero görünüyor, gelirse 8 numaraya Mendy mi geçecek ? Peki Mendy bu işi basarabilir mi ki ?

Öte yandan bu çocuk da Mehmet gibi bir sıçrama yapsa elimizi yerli oyuncu anlamında çok rahatlatır.

Yorum

• [MENTION=35855]jairzinho[/MENTION] fizik kalite dediğin bailly 6 senedir doğru dürüst forma giymedi.. ve bu oyuncunun maaşı 3.5 m euro
                    Şu oyuncuyu biz almış olsaydık yine de fizik,kalite der miydin ?

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @jairzinho fizik kalite dediğin bailly 6 senedir doğru dürüst forma giymedi.. ve bu oyuncunun maaşı 3.5 m euro
                      Şu oyuncuyu biz almış olsaydık yine de fizik,kalite der miydin ?
                      Éric Bailly profile in Football Manager 2023. Find out how good Éric Bailly is in FM 23 including Ability & Potential ability.

fm söylüyor , aynı şekilde derdim tabi

oyuncu sakatlık yaşayabilir, ama bu fizik kalitesinin düşeceği manasına gelmez

profil olarak fizik kalite bir oyuncu

ha belki müzmin sakat derdim, aynı şey değil, ayrıca oyuncu sakat olduğu için mi süre almadı yoksa önünde daha iyi oyuncu olduğu için mi yedek kaldı,onu bilemiyorum

bizim stoperlerimiz, özellikle baniya ve benkoviç, fizik kalite mi ? değil, teknik mi ? değil, yanlış transfer haliyle
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezon başından beri ara ara bazı şeyleri yazıyoruz, takımın pozisyon itibariyle eksikleri var diyoruz.
                        Forvet, Defansif Orta Saha, Oyun Kurucu, Kenar Forvet ve Savunma Lideri lazım diyoruz.
                        Geç de olsa yapılan transferlerle üç bölgenin eksiğini giderdik ancak hala iki bölgede eksik var.
                        Takımda oyun kurucu hala yok. Savunmaya liderlik yapacak bir stoperimiz yok.

Bakın bu yazdığım bölgeler öyle oyuncu devşirilerek veya kaydırılarak halledilecek işler değil.
                        Bardhi ve Bakasetas'ı sekize çekince olmuyor, Ömür zaten hiçbir yerde ciddi performans veremiyor.
                        Gitsinler mevkisinin gereğini yapan oyun kurucu alsınlar. Genç olsun, fark etmez. Yeter ki işi bilsin.
                        Stoper işine gelirsek alınan stoperler tabiri caizse fos çıkınca gittiler Baniya'yı aldılar. O da fiyasko oldu.
                        İyi stoper alacaksan 2.5 değil, 4 vereceksin ama gidip iyisini alacaksın. Şu an takımda şef stoper yok!
                        aynen
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://fminside.net/players/3-fm-23...10-eric-bailly

fm söylüyor , aynı şekilde derdim tabi

oyuncu sakatlık yaşayabilir, ama bu fizik kalitesinin düşeceği manasına gelmez

profil olarak fizik kalite bir oyuncu

ha belki müzmin sakat derdim, aynı şey değil, ayrıca oyuncu sakat olduğu için mi süre almadı yoksa önünde daha iyi oyuncu olduğu için mi yedek kaldı,onu bilemiyorum

bizim stoperlerimiz, özellikle baniya ve benkoviç, fizik kalite mi ? değil, teknik mi ? değil, yanlış transfer haliyle
                          Son 7 sezon sakatlıklardan dolayı 137 maç kaçırmış. Bu 7 sezonda oynadığı maç sayısı ise 136
                          Yaş ilerliyor,sakatlıklar yaşıyorsun ama fizik kalite aynı kalıyor..
                          Ayrıca karagümrük ile oynadıkları hazırlık maçında sakatlık yaşadığı için ilk yarı oyundan çıkmış.. ve bjk taraftarlarının bu oyuncunun transferine karşı çıkan yorumları da vardı ama tabi sana göre ya da fm ne göre fizik,kalite..

Yorum

• Tam olarak bu.

En son My tarafından düzenlendi; 14.09.2023, 01:29.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Menajerler dört büyüklere dadanmış, taraftarlar da Ali Cabbar muhabbeti yapıyor. Kim kimi koparırsa..

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımda oyun kurucu yok, Orta sahada ve stoper mevkisi bu kadar kötü bir takımın başarılı olması mümkün değil, başarı derken şampiyonluk kast etmiyorum bile, kaliteli oyun oynamasını kast ediyorum, bu kötü diziliş mevcut iyilerimizi de demoralize edecektir
                                Hocanin aradigi adam bir oyun kurucu degil. Bu isi Mendy üstlenecek zaten. Bjelica box to box oynayacak bir oyuncunun alinmasini istiyor. Yani topu kaptigi gibi hücuma atak edecek ve top kaybedildiginde de aynı hızla geri dönebilecek oyunu iki tarafli oynayip oyunun akiciligini saglayan bir oyuncu..Bayern Münih den Goretzka harika olurdu
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X