İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BrtnPnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFesih mi kiralık mı? Kiralıksa daha çok veriyoruzdur. Fesihse tahmin etmek istemiyorum çünkü ruh sağlığımı korumam lazım
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim 1 e alıp 20 ye satmayı hayal etmek yerine 2-3 e alıp 8-10'a satmayı düşünmemiz gerekiyor. Her sene minimum 1 satışımız olmalı böyle.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın Pogba ile alakası yok, neyini benzetiyorlar. Bu adam olsa olsa Thomas Partey olur.
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor ' dan bir şeyler almayıp da , Trabzonspor ' a maddi ve manevi bir şeyler katanlar yalnızca taraftarlar .
Yorum
-
nevzat aydin guzel cevap vermis.sirf firmalarin adlarini gecirmek resmi hesaptan boyle tweet attirmak nedir?ali koc'un yaptigi gibi sirketlerini kulube sponsor yaparsin anlarim ama cekilen tanitim vidyosunun sponsoru nedir.ne kadar tuttu da onun icin sponsorlara ihtiyac duyduk.
veya tesekkur edeceksen isimlerine et firmalarin logolarina kadar herseyi koyup tesekkur edersen konu nevzat aydin'in dedigi yere cikar.bunu yaparken hic utanmamalari daha utanc verici.En son tristram tarafından düzenlendi; 27.07.2023, 14:15.
Yorum
-
Trabzonsporda kriz patladı 2 yıldızdan rest
Siopis rest çekti!
Bordo-Mavililer’in uzun süredir karosunda bulunan ve şampiyonluk yaşayan Siopis, ayrılık talebini yönetime bildirdi. Trabzonspor’un 550 bin Euro zam yaparak 1 milyon 250 bin Euro teklif ettiği Siopis’in bu kararı şok etkisi yarattı. Yunan orta saha oyuncusunun beklentisinin 2 milyon Euro olduğu ifade ediliyor. İsmi İtalya’nın yanı sıra ülkesinden de bazı takımlarla anılan Siopis için Arap ülkelerinden de teklifler olduğu gelen haberler arasında. Siopis’in bu konuda geri adım atmadığı ve Bordo-Mavililer’in gelecek olan teklifleri değerlendirme seçeneğine gideceği kaydedildi.
Djaniny krizi büyüyor
Trabzonspor’da transfer görüşmesi yapması için izin verilen ancak daha sonra izinsiz bir şekilde kampa katılmayan Djaniny kadro dışı bırakılmıştı. Bjelica’nın disiplinsiz davranışları nedeniyle kadroda düşünmediği Djaniny yine sorun çıkardı. Gelen bilgilere göre Djaniny 3-4 gündür Trabzon’daki bireysel çalışmalara katılmıyor. Trabzonspor Djaniny için noter tespiti tutarken oyuncunun bir an önce Trabzon’a gelmesi talep edildi. Kariyerine Arap ülkelerinde devam etmek isteyen ancak hâlâ beklediği teklifleri alamayan yıldız oyuncunun durumu can sıkmaya devam ediyor. Yönetim, oyuncunun menajeriyle görüşerek en kısa sürede bu problemi çözmek istiyor.
YAHU ÖNÜNE GELEN KULÜBE POSTA KOYUYOR.
BU NE REZİLLİKTİR.
SİOPİS 2 M EURO'LUK ADAM MISIN SEN?
DJANINY DE LAHTİMİ GİBİ ANTRENMANA GELMİYOR.
BU KULÜP HİÇ BİR ZAMAN BU KADAR ALÇALTILMAMIŞTI.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Nevzat k. Yönetici mussporun da baskani
instada takip ediyorum trabzonsporla hic bir alakasi yok
Dogan baskan secildigi gün,nevzat k. Wakaemeyi istesinler bir dakikada getiririm gibi sacma seyler anlatmisti
bir büyük kulüpte yönetici olmak bu kadar kolaymi!!
bu arkadasimizin trabzonspora bir gram faydasinin olduguna inanmiyorum.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Zinckernagel'i sırf çok pozisyonda oynayabilir diye istedik sanırım. Zaten elimizde olan bi kanat tipi. Bize skor bizdeyken oyuna girip savunma arkasındaki boşlukları kullanacak genç ve hızlı bi kanat lazım. Ayağı da fark etmez birebirde köşelere bırakabilsin yeter. Genk ve Gent'te böyle tonla oyuncu oluyo sürekli bi yerlere kiralayıp sonra satıyorlar. Aklıma direkt gelenler Bukari, Bongonda, Paintsil. Şuanda da vardır kesin bütçemize uygun oyuncuları bakmak lazım.En son BrtnPnk tarafından düzenlendi; 27.07.2023, 14:22.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
1461 trabzon, akçaabat sebatspor da yönetici olacak kişiler trabzonspor'da kulüp yönetiyor.
İHO ve USTA dönemini bile mumla arar olduk.
Yorum
-
İlk olarak charizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehamsik tarzı adam istiyoruz ama bize colman tarzı bir mastero oyuncu lazım yönelsek arjantin pazarına yok mudur böyle oyuncuKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum