Emir de çok ovmustu onu profesyonel scout eksik yönleri tabiki var fenerin aldığı crespo Portekiz ikinci liginden alinmisti 23 maçta 8 gol 10 asist yapsa zaten İngiliz klipleri sıraya girer bir gelsin oynasın sonra gomersin
Amacım gömmek değil hocam.Espri amaçlı yazdım.Gelsin görelim sıkıntı yok
Zinckernagel uluslararasi tecrübesi yüksek gole dönük bir oyuncu. Yunanistan macerasi disinda bir basarisizlik göremiyorum. Olympiakos teknik direktörüyle yildizinin uyusmadigi cok acik..Sadece hazirlik dönemi gecirmis sonra kiralanmis iki ay sonra..
Yunan ligi bizim lige göre daha defansif bir lig. Norvec ligi bizimkine daha yakin sanki. Orda 89 macta 35 gol, 36 asist yapan bir adamin bizimkinde basarisiz olma olasiligi yok bence..
Das sind die Leistungsdaten von Philip Zinckernagel vom Verein Chicago Fire FC. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
amiyane tabirle köy takımlarına karşı bol bol istatistik kasmış
uefa sıralamasında da norveç ilk 15 in dışında kalmıştır,yıllardır böyle,en yukarı çıktıkları yer 16. sıra , her zaman tek takımını cl elemesine yollar,
bizde 15 in dışına çıktık ama yıllar sonra olan bişey ve gene ilk 15 in içine attık kendimizi
UEFA European Cup Football - UEFA Country Ranking 2023
bizim öncelikli olarak belçika ligine bakmamız lazım,ve fransa ikinci ligine tabi, alt yapıları gayet sağlam ve fizik kaliteleri iyi oluyor genelde
norveç ve benzeri ülkelerin nüfusu düşük olduğu için amiyane tabirle köy takımları sayısı fazla oluyor, fiziksel olarakta köy takımı denilebilir
kaos yok, maç biter oyuncular tokalaşır ve evlerine dağılırlar,düzen vardır,asgari ücretle oynarlar,rekabet azdır, hal böyle olunca zincernagel tarzı oyuncular bol bol istatistik yapar
ha norveç liginden oyuncu alabilirim, ama şu şartlarda, en fazla 1 milyon avro bonservis, en fazla yıllık maaş 200 bin avro
zaten norveçte asgari ücrete 50-100 bin avro arası oynuyor oyuncular
norveç liginden aldığın oyuncu kumar olduğu için maliyetini çok düşük tutacaksın
Das sind die Leistungsdaten von Philip Zinckernagel vom Verein Chicago Fire FC. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
şu karne ile bonservis ve maaş ne olur ?
29 yaşında, 2024 de sözleşmesi bitiyor, tm değeri 4 milyon avro, norveçten sonra kısmen başarılı olmuş
Philip Zinckernagel profile in Football Manager 2023. Find out how good Philip Zinckernagel is in FM 23 including Ability & Potential ability.
günceli 63 , yani vasat oyuncu, bu tarz profili her zaman kamil ahmet e benzetebiliriz,oynadığında sırıtmaz ama seviyenide yükseltmez
seviye derken zirve yarışı yapan takım seviyesinden bahsediyoruz,yoksa zincernagel i koy istanbulspora takımın yıldızı olur,garibim fatih tekke 40-50 fm puanı olan oyuncular alabiliyor,seviye ve hedefler önemli
En son jairzinho tarafından düzenlendi; 27.07.2023, 19:06.
Zinckernagel vasat bir futbolcu şuan. Bu göz önüne alınarak sözleşme ve anlaşma yapılmalı. Ama yıldız transfer statüsünde bi sözleşme olacaksa asla gelmesin
Nevzat k. Yönetici mussporun da baskani
instada takip ediyorum trabzonsporla hic bir alakasi yok
Dogan baskan secildigi gün,nevzat k. Wakaemeyi istesinler bir dakikada getiririm gibi sacma seyler anlatmisti
bir büyük kulüpte yönetici olmak bu kadar kolaymi!!
bu arkadasimizin trabzonspora bir gram faydasinin olduguna inanmiyorum.
Nevzat kaya bildigim kadariyla forma, loca, vb.konularda bize cok ciddi maddi katkilari olan bir isim. Neye gore bu yorumu yazdiniz bilmiyorum. Nwakame ile de arasi oldukca iyiydi.
nenad ın fizik takımına hamsik tarzı oyuncular olmaz
hamsik yürüyerek oynuyordu bizde
hamsik in koşan versiyonu zaten süper lige gelmiyor
sosa da fazla koşmuyordu ama ünal hoca sistem ile sosa dan en çok verim alan teknik adam oldu,sosa parmak yazıcı orta saha üçlüsü ile oynadık aga,sıfır 6 no
nenad fiziksel takım yaratır, maç başı ortalama 250-300 pas yapar, takım çok şut atar vs
bu arada geçende umut bozok röportajını izledim,yoğun kamp temposundan bahsediyordu,ki bu oyuncu fransa alt yapısından çıkmış
nenad ın takımında kalmayı başarabilen oyuncu bence fiziksel olarak sınıfı geçmiş bir oyuncu olarak görebiliriz
İtalyanların makine gibi koşan ve basan takımında Pirlo regista gibi oynadı kariyerinin son döneminde.Kalite yoksa sabaha kadar koşsan da sonuca ulaşamazsın.
Yaşşa Hasan kardeşim. Bu taraftara Pele, Maradona, Messi, Ronaldo, İbrahimovic vb. ayarında bir futbolcu getir. Yine olumsuz anlamda eleştirecek bahane bulur.
oooo hemde neler bulurlar messi için vitaminsiz. ronaldo için kas yığını bunun beli bile dönmez, pele için teknik yok ancak koşuyor, maradona için bu göt göbekle futbolcumu olur, ibrahimoviç için boyu çok uzun çok savrulur dengesiz vücudu var der bizim forumun ful bol ulemaları, aslında her sene transfer dönemlerinde yazdığım bir mesaj vardı busene yazmayacaktım ama mesajınıza cuk oturuyor.
...
Arkadaşlar Allah adına siz hayatınızda hiçmi bir şey başarmadınız, kimse size aferin demedimi kimse başınızı okşamadı mı. Bu kadar negatif olmak çok zor Allah sevenlerinize sabır versin. Sizinle yaşamak zor. Valla üzülüyorum bir insan bukadarmı negatif olur hiç mi zevk almıyorsunuz hayattan. Hep örselendiniz hepmi dışlandınız siz ya. Yazık valla üzülüyorum hem size hem sizi sevenlere üzülüyorum. Yazık ya yazık.
...
İtalyanların makine gibi koşan ve basan takımında Pirlo regista gibi oynadı kariyerinin son döneminde.Kalite yoksa sabaha kadar koşsan da sonuca ulaşamazsın.
öylede koşmadığında da paranla rezil oluyorsun, bakınız zalgiris gs maçı, zalgiris 5 net pozisyona girdi,zalgiris nenad ın takımına karşı bu şekil posizyona giremez hocam
yetenek olarak süper lig ,cl elemeleri ,avrupa ligi elemeleri ve konferans ligi elemeleri üst seviye değil,karabağ şerif tiraspol takımları nasıl başarılı oluyor zannediyorsun ? koşarak ve belli savunma prensiblerini uygulayarak
ha cl gruplarında sadece koşmak bir fayda sağlamaz çünkü rakiplerde koşuyor ve yetenekli
ama iki yeteneksiz yada ortalama yetenekli takım karşı karşıya geldiğinde koşacaksın hocam
zalgiris yeteneksiz takım,gs yetenekli takım,yetenekli takım koşmadığında şartlar eşitleniyor ve kalende 5 net pozisyon veriyorsun,olay bu
zamanı geriye alma şansımız olsa ve kopenhag maçlarına nenad ın takımı ile çıkabilsek, eleme şansımız çok yüksek olurdu bence
En son jairzinho tarafından düzenlendi; 27.07.2023, 18:13.
Rakip kaleye gidebilmek için illaki mükemmel bir pasöre gerek yok. Sakatlanmayan ve ayağı çok temiz bi oyuncumuz olsa tabi ki çok iyi olur ama yoksa da kenar organizasyonlarıyla kaleye gidersin şu an yaptığımız gibi. Merkezde delici bi oyuncumuz olsa o da iyi olurdu. Rakibi merkezden de açabilirdik ama o da yok mesela. Birçok şey olmayacak kabul etmek lazım özetle
Aslinda Zinckernagel in Yunan liginde sans bulamamasi cok ilginc. Avrupa kupalarinda Sampiyonlar Ligi elemelerinde Yunanistan daki macta takiminin beraberlik golünü atmis ama deplasmanda farkli yenilip elenmisler. Avrupa Ligi ön elemelerinde 3.turda yine gol atip takiminin tur atlamasinda rol oynamis..Sonra kiralanmis..Yunan takimi Sampiyonlar Liginden elenince maas yükünü düsürmek istemis olabilir. Belki kadrolarinda en iyi maas alanlarin basinda geliyordu..
İsmi bilinmeyen yahut az bilinen, potansiyel vadeden yahut potansiyel vadeden ama istenileni verememiş oyuncuların peşine düşmemizde hiçbir beis yok. Bilakis kadronun ekseriyetle bu tip adamlarla dolması gerektiğini düşünüyorum. Bu açıdan yönetime zerre güvenmesem de transferlere tip açısından mantıklı buluyorum. Fakat verdiğimiz paraları anlamakta güçlük çekiyorum. Sanki oyuncunun bize hiç ihtiyacı yokmuş gibi bir tavrımız var. Sanki bütün herkes peşinde de biz yakalamışız gibi paralar veriyoruz ben bunu anlamıyorum bi türlü. Bu yüzden yaptığımız transferlere şüpheyle yaklaşıyorum. Pek çok futbolcumuzun söylenilen paraları alacağına ihtimal dahi vermiyorum. Bizden iyi bir takımdan yahut bizden iyi bir ligden gelen belirli şeylere başarmış yahut potansiyeli yüksek oyuncuları anlıyorum ama çoğu zaman böyle bir durum da olmuyor. Lig kötü oyuncu olamamış ama biz yine fazla para veriyoruz.
Hocanın kanat tiplemelerine bakarsak biz Petkovic'i bekliyoruz. Al veri olan golcüyle bu kanatlar çok skor üretir. Buna elimizdeki kanatlar dahil. Visca da sever o işleri. Trezeguet her ne kadar başına buyruk olsa da öyle bir santrafor bulursa Diagne ile yaptığı gibi coşturur. O zaman rakipler bizim santrafora önlem almaya çalışacaklar. İşte o zaman da orta sahadan dikine giden Ömür, şutör Baka ve bindiren bekler devreye girecek. Bunun için sağ bek transferi de önemli. Ve bu takım çok gol atar.
zalgiris şerif tiraspol karabağ takımlarının elemelerde başarılı olmasının nedeni sadece savunma prensiblerini uygulamak ve koşmak değil
yüksek motivasyon ,konsantrasyon ,oyuncuların maddi manevi hedefleri oluyor
zalgirisli oyuncu 90+2 de golü attı ve formasını çıkarıp 2. sarıdan kırmızı kart gördü, oyuncu için gs ye gol atmak büyük bir olay
adamlar genelde asgari ücretle oynuyorlar,adeta bu maçları iple çekiyorlar oynamak için,köy takımlarına karşı oynamak ile gs yada benzeri bol maaşlı ve kariyerli oyuncuya karşı oynamak aynı değil zalgirisli oyuncu için
gs li yada benzeri takımlarda oynayan bol maaşlı kariyerli oyuncu için zalgiris maçı keşke oynanmasa ruh halinde oluyorlar,maddi hedefleri bitik oyuncuları zalgiris maçında koşturmak zordur,zaten geneli süper lige az koşmak ve bol maaş almak için geliyor
bence başarının sırlarından biride bu, oyunculara düşük maaş vermek ve maddi manevi hedeflerini bitirmemek
geçen yazın eleme maçında kopenhaglı oyuncular bizden daha fazla konsantreydi ve daha fazla koşuyorlardı,neden ? oyuncuların maddi manevi hedefleri bitik değil aga
onun için bizdeki maaş üst sınırı 900 bin avroyu geçmemeli,bunuda hücum oyuncularına vermeliyiz
teclic ve benzeri birçok oyuncunun maddi hedefleri bitmiş durumda , verdiğimiz yüksek maaş nedeniyle,oyuncu euro milyoneri oldu,sıfır kariyerle
şimdi bu oyuncu mu daha fazla koşar misal rijeka maçında,yoksa rijeca da yılda 50 bin avroya oynayan oyuncu mu ? rijekadaki oyuncu daha fazla koşacaktır ve seni eleyecektir,genelde böyle oluyor,
tromse österşunds zalgiris kopenhag say say bitmez, bu tarz facialar bundan dolayı oluyor türk futbolunda,oyuncuyu çok kolay şekilde sıfır kariyerle euro milyoneri yapıyoruz,
nanad hocanın işi önceki takımlarına göre daha da zor, çünkü önceki takımlarında asgari ücretle oynayan oyuncuları koşturuyordu,şimdi euro milyonerlerini koşturacak,oyuncuların hocaya karşı arıza çıkarması işten bile olmaz
En son jairzinho tarafından düzenlendi; 27.07.2023, 19:02.
Yorum