İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ben Colman vari defansif yönü de olan 6-8 karışımk bir merkez orta saha bulursak merkezde işlerin düzeleceğini düşünüyorum. Çünkü Korbelius da Selçuk var 6-8 bir oyuncu, aynı Selçuk gibi ikili mücadele ve topsuz oyunda zayıf, ama topları iyi dağıtan, geriden iyi oyun kuran bir oyuncu, işte Korbelis tamamlayacak ve aynı zamanda ayağı temiz Colman vari bir adam bulursak, Korbelius - X-Abduş üçlüsü yapabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas’ı satarsan aynı mesajı tıpkı hugo için yazdığın gibi ona da yazarsın
Hugo defansin bel kemigiydi liderdi annesi icin gitti ben olsam yarin getiriim
Bakasetas iyi hos ancak gununuz futbolu icin hele hele necad hocanın eforlu gitgelli sisteminde falso veriyor agir oyuncu etrafinda donerken rakip yerini aliyor para ediyorken satmadigimiz her futbolcu bizi geriye goturdu
Biraz futbol oynamis olan biraz futboldan anlayan bakasetasin agir cekim kaldigini gorur sadece uzaktan sut atmakla keske hersey hallolsa bunun presi var calimi driplingi bos koşusu var var oglu var ...
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu abartmaya, enseyi karartmaya gerek yok. Tartışmasız 1 forvet, 1 orta saha, 1 stoper ile mücadeleye gireriz. Sağ bekin iyi çıkacağını düşünerek söylüyorum.
Yoksa hugo petkovic bir de lider 8 no kafaya oynariz ama para var mi vizyon var mi ?
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarko pjaca kovalıyor yönetim adam tepeden tırnağa sakat muharrem usta tekrar aday olmaz mı ya dursun Özbek tekrar aday oldu Ertuğrul doğan in harcı değil başkanlık bu kesin
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmür
Visca
Gomez
İle direkt fesih edilmesi gerekir.En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 02.08.2023, 14:30.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNapsın AEK'dan 4 yedi, başkasından 5 mi yesin. Dişine göre rakip bulmuş.
Yorum
-
vakayeme transferi bana göre şerif tiraspol karabağ zalgiris projesi transferidir, ajax benfica değil
Das sind die Leistungsdaten von Anthony Nwakaeme vom Verein Trabzonspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
kariyer romanya ligi israil ligi, bize geldiğinde yaş 29
bize gelinceye kadar tm değerleri 1 milyon avro nun altındaydı
tm değeri 1,5 milyon avro iken 1.1 milyon avroya aldık
900 bin avro maaş verdik ki bu üst sınır idi o dönemde 2018 de, tahminim israilde 200-300 bin avroya oynuyordu, katar arabistan gibi olduğumuz algısı nedeniyle maaşı yüksek oldu denilebilir, bu algı da yıkılırsa misal vakayeme tarzı oyuncuları süper ligde 200 bin avrolara oynatabiliriz (algının değişmesi için külüplerin satılması şart tabi)
fiyat performans ve başarı yolunun anahtarı burada ,doğu avrupada bu işler böyle oluyor, zimbru olmayacaksın,zimbru olursan(serkan asanlar türkmenler tahalar vs) iki maçta 9 yersin
ama zalgiris olursan yani belli seviyede oynamış oyuncuları transfer edersen o zaman çok rahat şekilde milyon avro maaş alan çok bütçeli takımlara kafa tutman işten bile olmaz, 2018 de yaptık, gene yapabilirizTEKKEBALL
Yorum
-
Eveet geleneksel Celta Vigo Trabzonspor'un ilgilendiği oyuncuya salça olma şenlikleri başlamıştır. Petkovic'le ilgileniyorlarmış. Guidetti'den beri kimle ilgilensek adamlar salça olup elimizden alıyor nerden baksan 10 yıldır bu durum böyle. Demek ki aynı menajerlerle çalışıyoruz
Yorum
-
İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElma ile armutu karistirmayalim renktas
Hugo defansin bel kemigiydi liderdi annesi icin gitti ben olsam yarin getiriim
Bakasetas iyi hos ancak gununuz futbolu icin hele hele necad hocanın eforlu gitgelli sisteminde falso veriyor agir oyuncu etrafinda donerken rakip yerini aliyor para ediyorken satmadigimiz her futbolcu bizi geriye goturdu
Biraz futbol oynamis olan biraz futboldan anlayan bakasetasin agir cekim kaldigini gorur sadece uzaktan sut atmakla keske hersey hallolsa bunun presi var calimi driplingi bos koşusu var var oglu var ...En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 02.08.2023, 14:39.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevakayeme transferi bana göre şerif tiraspol karabağ zalgiris projesi transferidir, ajax benfica değil
Das sind die Leistungsdaten von Anthony Nwakaeme vom Verein Trabzonspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
kariyer romanya ligi israil ligi, bize geldiğinde yaş 29
bize gelinceye kadar tm değerleri 1 milyon avro nun altındaydı
tm değeri 1,5 milyon avro iken 1.1 milyon avroya aldık
900 bin avro maaş verdik ki bu üst sınır idi o dönemde 2018 de, tahminim israilde 200-300 bin avroya oynuyordu, katar arabistan gibi olduğumuz algısı nedeniyle maaşı yüksek oldu denilebilir, bu algı da yıkılırsa misal vakayeme tarzı oyuncuları süper ligde 200 bin avrolara oynatabiliriz (algının değişmesi için külüplerin satılması şart tabi)
fiyat performans ve başarı yolunun anahtarı burada ,doğu avrupada bu işler böyle oluyor, zimbru olmayacaksın,zimbru olursan(serkan asanlar türkmenler tahalar vs) iki maçta 9 yersin
ama zalgiris olursan yani belli seviyede oynamış oyuncuları transfer edersen o zaman çok rahat şekilde milyon avro maaş alan çok bütçeli takımlara kafa tutman işten bile olmaz, 2018 de yaptık, gene yapabiliriz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum