nasıl başardılar daha sezon başlamadan bütün taraftarın umudunu kırmayı? bu taraftar ki en berbat kadrolarda bile acaba der, hayal kurardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl başardılar daha sezon başlamadan bütün taraftarın umudunu kırmayı? bu taraftar ki en berbat kadrolarda bile acaba der, hayal kurardı.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak şenolköz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületarih geçmişi öğrenip ders alıp gelecekte aynı hataları yapmamak için okutulur derler. hadi gece gece biraz beyin jimnastiği yapalım. hatırlayabildiğim kadar en kötü transferlerimizden ilk 11 yapacağım. katkılarınızı bekliyorum. benim 11 im
petranoviç
Jabi oumar dieng zargo toure emerson
tjikuzu akakpo
andusiç misse misse plaza
koitaİlk olarak şenolköz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu da bana göre en iyi yabancı transferlerimiz. düşünmek lazım hangi 11 in maliyeti ne kadar? gittiğimiz yol yol mu acaba?
viktor
Bosingwa glowacki hugo lee young
colman mbia
Yattara Marcelinho nwakaeme
sörloth
Petranovic'in saçlarına hayrandım. Bir de kalesine gelen top gol de olsa, dışarı da çıksa uçardı. Saçları dalgalanırdı. Tabii ben alaburus kestirdiğim için özeniyorum, yaz gelse ve ailem izin verse de Petranovic gibi saçlarımı uzatsam. (: Tercüman veya Günaydın'da bir demeci vardı, albümümde saklıyorum, başlığı "Görmüyorum". Çok dalga geçilmişti "Kör kaleci" diye. Ardından başka bir gazetede farklı bir hastalıkla ilgili haber çıkmıştı. O zamanki dedikodu hali, bugünden az değildi. Müsait zamanda buraya eklerim görüntüsünü. (:
Victor'u genellikle Lazio maçındaki "saçmalamsıyla" hatırlar taraftarlarımız ama Ankaragücü'nden beş yediğinde hayatımın en orjinal küfürlerini öğrenmiştim maçı seyrettiğim çay ocağında (Tavanlı Camisiyle Kız Meslek Lisesi'nin yanında, Halaoğlu Çay Ocağı, halen açıktır). Bir de Aston Villa maçındaki penaltı... Müthişti. Anılar Video'dan Doktorlar İşhanı'na dönünce Foto Fon vardı. Camında oyuncu fotoğrafları yer alırdı, o fotoğraflar satılırdı. Sahipleri annemlerin çocukluk-gençlik arkadaşıydı. Rica etmişlerdi, bir maçtan önce Viktor'la birlikte çekmişlerdi beni. (:
Asıl kaleci Pfaff'tı. Uzun Sokağın Meydan tarafından girişinde THY bürosu vardı, yanında da bir terzi. O terzinin vitrininde Pfaff'ın çerçeve içinde posteri asılıydı. Sapsarı kıvırcık saçlar, açık mavi bir kaleci kazağı... Karizmanın tarifi gibiydi herif. Gerçi çok oynamamış.
Trabzon gerçekten farklı bir yer. O duyguları tarif etmek zor. Otuz yıl sonra bunları yazarken bile heyecanlanıyorum.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 10:25.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.zerozero.pt/news.php?id=501541
dün akşam yazmışlar
Gaius Makouta, 28, Kongo ➤ Alanyaspor, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 2.10 mil. € ➤ * 25 Tem 1997, Beaumont, Fransa
https://fminside.net/players/3-fm-23...-gaius-makoutaİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKore ve Japon pazarina girmeliyiz.
Is ahlaki istioyrsak oralar bire bir.
Futbolcular da ortalamain üstünde.
Lee Young kulanabiliriz.
Ama biz capsiz ve egolu yöneticiler tenezül etmez.
Mis gibi Balkan pazarı var baştan aşağı bize uygun.
Yorum
-
İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazer markovic mi visca mi tabiki markovic
V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Gervinho, Bruno, Hamsik, Cornelius, Dorukhan, Siopis. Devre arasında da ligin en potansiyelli orta sahası Berat ve Bakasetas takviyeleri. Sonuç: Kar topu oynarken güle oynaya şampiyonluk.
Şimdi alınanlardan as kadroya yazacagimiz 1 tane oyuncu yok ama üstteki oyuncular kadar maliyetli isimler.
Gecen sene ligde rezil olan ve gelene geçene yenilen ezilen takima 1 tane hazır ve iyi oyuncu ekleyemediler.
Bunlar "TS 10. Siraya oynasın yeter ki biz yönetimde olup sömürelim" zihniyetinde insanlar. Tarihimizde hiç bu kadar zayıf yönetimimiz ve başkanımız olmamıştı.
Agaoglu geldikten sonra İstanbullulardan iyi yönetiliyorduk. Şimdi onlar iyi yönetiliyor, biz dibe vurduk. Bizim arsalarimiz zenginlerimiz falan da yok bu Ertuğrul Doğan yönetimi acilen kongreye gitmezse bizi uçuruma götürür Bursaspor gibi oluruz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum