Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nasıl başardılar daha sezon başlamadan bütün taraftarın umudunu kırmayı? bu taraftar ki en berbat kadrolarda bile acaba der, hayal kurardı.

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nasıl başardılar daha sezon başlamadan bütün taraftarın umudunu kırmayı? bu taraftar ki en berbat kadrolarda bile acaba der, hayal kurardı.
      Üç rakip de büyük transferler yaptı son zamanlarda olmadıkları kadar çok güçlü kadroları var. Yoksa dediğiniz gibi bu taraftar hyun jun suk zamanlarında bile sezona şampiyonluk hayaliyle girerdi
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Makouta ismi doğrudur umarım. Tam aranan oyuncu olabilir kendisi, fiziği harika orta sahaya dinamizm katar. Yaşı da genç oynatıp bir süre sonra iyi ücretlere satabilirsin.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Beyler transfer yapmışız.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Birhan bey uzun zamandır twitterdan takip ettiğim bir isimdi. Kendisini çok sever ve aklı başında biri olarak görürdüm yönetimde tek güvendiğim insandı ancak dün yayınını dinledikten sonra o uslup o tavırlar o tutarsız açıklamalar en güvendiğimiz adam buysa vah ki ne vah halimize

Yorum

• İlk olarak şenolköz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tarih geçmişi öğrenip ders alıp gelecekte aynı hataları yapmamak için okutulur derler. hadi gece gece biraz beyin jimnastiği yapalım. hatırlayabildiğim kadar en kötü transferlerimizden ilk 11 yapacağım. katkılarınızı bekliyorum. benim 11 im

petranoviç

Jabi oumar dieng zargo toure emerson

tjikuzu akakpo

andusiç misse misse plaza

koita
              İlk olarak şenolköz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu da bana göre en iyi yabancı transferlerimiz. düşünmek lazım hangi 11 in maliyeti ne kadar? gittiğimiz yol yol mu acaba?

viktor

Bosingwa glowacki hugo lee young

colman mbia

Yattara Marcelinho nwakaeme

sörloth
              En iyi veya kötü olduklarına yorum yapmayacağım. İki kaleciyle de fotoğrafım var. (:

Petranovic'in saçlarına hayrandım. Bir de kalesine gelen top gol de olsa, dışarı da çıksa uçardı. Saçları dalgalanırdı. Tabii ben alaburus kestirdiğim için özeniyorum, yaz gelse ve ailem izin verse de Petranovic gibi saçlarımı uzatsam. (: Tercüman veya Günaydın'da bir demeci vardı, albümümde saklıyorum, başlığı "Görmüyorum". Çok dalga geçilmişti "Kör kaleci" diye. Ardından başka bir gazetede farklı bir hastalıkla ilgili haber çıkmıştı. O zamanki dedikodu hali, bugünden az değildi. Müsait zamanda buraya eklerim görüntüsünü. (:

Victor'u genellikle Lazio maçındaki "saçmalamsıyla" hatırlar taraftarlarımız ama Ankaragücü'nden beş yediğinde hayatımın en orjinal küfürlerini öğrenmiştim maçı seyrettiğim çay ocağında (Tavanlı Camisiyle Kız Meslek Lisesi'nin yanında, Halaoğlu Çay Ocağı, halen açıktır). Bir de Aston Villa maçındaki penaltı... Müthişti. Anılar Video'dan Doktorlar İşhanı'na dönünce Foto Fon vardı. Camında oyuncu fotoğrafları yer alırdı, o fotoğraflar satılırdı. Sahipleri annemlerin çocukluk-gençlik arkadaşıydı. Rica etmişlerdi, bir maçtan önce Viktor'la birlikte çekmişlerdi beni. (:

Asıl kaleci Pfaff'tı. Uzun Sokağın Meydan tarafından girişinde THY bürosu vardı, yanında da bir terzi. O terzinin vitrininde Pfaff'ın çerçeve içinde posteri asılıydı. Sapsarı kıvırcık saçlar, açık mavi bir kaleci kazağı... Karizmanın tarifi gibiydi herif. Gerçi çok oynamamış.

Trabzon gerçekten farklı bir yer. O duyguları tarif etmek zor. Otuz yıl sonra bunları yazarken bile heyecanlanıyorum.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 10:25.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Lazer markovic mi visca mi tabiki markovic

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu yayını kaydeden bir yer yok mu? Merak ettim dinlemek isterdim.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://www.zerozero.pt/news.php?id=501541

dün akşam yazmışlar

Gaius Makouta, 28, Kongo ➤ Alanyaspor, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 2.10 mil. € ➤ * 25 Tem 1997, Beaumont, Fransa

https://fminside.net/players/3-fm-23...-gaius-makouta
                    Şimdi anlamadım. Braga bizim teklif ettiğimizin yarısını ödeyerek oyuncuyu alabiliyor mu? Yoksa bu yüzde 50 muhabbeti Gedson-BJK transferindeki gibi mi?
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kore ve Japon pazarina girmeliyiz.
                      Is ahlaki istioyrsak oralar bire bir.
                      Futbolcular da ortalamain üstünde.
                      Lee Young kulanabiliriz.
                      Ama biz capsiz ve egolu yöneticiler tenezül etmez.
                      Muhtemelen o adamlar cukkalı işlere girmiyordur. Bize uymaz.

Mis gibi Balkan pazarı var baştan aşağı bize uygun.

Yorum

• İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lazer markovic mi visca mi tabiki markovic

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Hoca öyle düşünmüyor demek ki. Geçtiğimiz yıl takıma adımını atar atmaz , markovici kesti .

Yorum

• Lig maçına bir hafta kaldı . Biz ne zaman futbolcu transfer edeceğiz ?

Bunların ağır hareket ettiğini görenler , geçtiğimiz senenin en iyi takımı biziz sanır .

Yönetim statüsünde olup , çapsız başarısız adamlar tarafından yönetilmekten usandım .

Yorum

• Gervinho, Bruno, Hamsik, Cornelius, Dorukhan, Siopis. Devre arasında da ligin en potansiyelli orta sahası Berat ve Bakasetas takviyeleri. Sonuç: Kar topu oynarken güle oynaya şampiyonluk.

Şimdi alınanlardan as kadroya yazacagimiz 1 tane oyuncu yok ama üstteki oyuncular kadar maliyetli isimler.

Gecen sene ligde rezil olan ve gelene geçene yenilen ezilen takima 1 tane hazır ve iyi oyuncu ekleyemediler.

Bunlar "TS 10. Siraya oynasın yeter ki biz yönetimde olup sömürelim" zihniyetinde insanlar. Tarihimizde hiç bu kadar zayıf yönetimimiz ve başkanımız olmamıştı.

Agaoglu geldikten sonra İstanbullulardan iyi yönetiliyorduk. Şimdi onlar iyi yönetiliyor, biz dibe vurduk. Bizim arsalarimiz zenginlerimiz falan da yok bu Ertuğrul Doğan yönetimi acilen kongreye gitmezse bizi uçuruma götürür Bursaspor gibi oluruz.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Tek temennim kötü gidişatın cezasını Nenad hocaya çıkartmamaları.

Marlon, afobe, baker li kadrodan bile daha kötü kadro verildi hocaya.

Yorum

• Kongolu oyuncu işi doğru gibi. Fizik olarak çok iyi alırsak Tochi yerine gelir gibi
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X