Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam Bartra için kullandık evet ama 2 senelik maliyeti 9 milyon euroydu dedi başkan. O yüzden gönderdik. Sio'nun öyle bir durumu yok. Sadece 700 bin euro. Yunan milli takımında düzenli oynuyor. Ülkesinden bir takım bir milyon euro bile veremiyor mu siopis için. Yoksa kalacak fesih diye bir şansı yok
    inanmayin su Bartranin 2 senelik maliyeti 9 Milyon € olduna. Tepki cekmemek icin saladi Baskan.

Yorum

• .
      İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam Bartra için kullandık evet ama 2 senelik maliyeti 9 milyon euroydu dedi başkan. O yüzden gönderdik. Sio'nun öyle bir durumu yok. Sadece 700 bin euro. Yunan milli takımında düzenli oynuyor. Ülkesinden bir takım bir milyon euro bile veremiyor mu siopis için. Yoksa kalacak fesih diye bir şansı yok
      Minareyi çalan kılıfını her zaman hazırlar.Madem öyle vermeseydiniz o ücretleri kardeşim.Veren onlar,bahane üreten yine onlar.Dorukhan için de başka bir bahane üretmişlerdi.

Biz neden başka bir takımdan bedavaya oyuncu alamıyoruz ki.Alsaydılar ya zinkernageli bedavaya,kadroda da düşünülmeyen adamdı.Onlar ücret ödemiyolar mıydı ona bizden başka kimse bilmiyor mu bu hesap kitap işini

Bizim yönetimin en iyi bildiği şey bahane üretmek,bu konuda cidden rakipsizler
      En son Macellan tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 13:54.

Yorum

• Siopis hem 2 senedir banko bizde ve milli takimda, üstelik avrupa kupalarinda oynadi. Böyle bi oyuncunun degeri en az 2 Milyon €.
        Bizim isi bilmez Yönetim ve baskan OYUNCU SATAMIYOR !

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          .

Minareyi çalan kılıfını her zaman hazırlar.Madem öyle vermeseydiniz o ücretleri kardeşim.Veren onlar,bahane üreten yine onlar.Dorukhan için de başka bir bahane üretmişlerdi.

Biz neden başka bir takımdan bedavaya oyuncu alamıyoruz ki.Alsaydılar ya zinkernageli bedavaya,kadroda da düşünülmeyen adamdı.Onlar ücret ödemiyolar mıydı ona bizden başka kimse bilmiyor mu bu hesap kitap işini

Bizim yönetimin en iyi bildiği şey bahane üretmek,bu konuda cidden rakipsizler
          düsünsene Dorukhan gibi oyuncuyu bedavaya gönder, Milli oyuncu üstüne hem defans hemde orta sahda oyniybilir. Sen gidip kontrati 6 ay kalana YT32 600 bin € bonservis öde. BÖYLE BI TAKIMIZ.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocam sonuç olarak oynadı mı oynadı. ben ona bakarım.

bizden giderken bir dünya kavga kıyamet oluştu.
            kavga kıyameti biz oluşturuyoruz o da bence performans gösterip göstermeyeceğinden çok neden bedava gittiği üzerineydi. form tutup tam maç performans göstermesi zaman alacak gibi

ha bana sorarsan ben de takımda kalmasını dilerdim ücreti makuldü ve ekstra eforla form tutabilirdi belki fakat üstüne kendisinin de takımdan ayrılmak gibi bi talebi olmuş

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kavga kıyameti biz oluşturuyoruz o da bence performans gösterip göstermeyeceğinden çok neden bedava gittiği üzerineydi. form tutup tam maç performans göstermesi zaman alacak gibi

ha bana sorarsan ben de takımda kalmasını dilerdim ücreti makuldü ve ekstra eforla form tutabilirdi belki fakat üstüne kendisinin de takımdan ayrılmak gibi bi talebi olmuş
              herkes sevgilisi var trabzon'da yaşamak istemiyor gibi algı oluşturmuştu. iyi de sanki adana dediğin yer trabzon'dan çok mu farklı. demek ki konu o değilmiş.

belki de hocanın oyun sistemine uymuyor olabilir. niye takımdan ayrıldığını ilerleyen zamanlarda elbet bir yönetici yada başkan açıklar.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Fredrik Gulbrandsen, 32, Norveç ➤ Molde FK, 2023'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 600 bin € ➤ * 10 Eyl 1992, Lillestrøm, Norveç

Gulbrandsen boşa çıkmış

Yorum

• Yunun milli takımında oynayan adamı kadro dışı bırak aşırı bir antreman uygula ver 700 bini gitsin sezon sonu ben razıyım
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kale petkovic 10 numara jaja stoperde de edgar derim. Diğer isimlere katılıyorum. Sağ bek pareira bence bosingwa nın önündeydi.
                    Petkovic mi? Ahahha.Saçma sapan yediği goller ve yaptırdığı penaltılar gözümün önünde.Sürekli gözünü kısıp bakması vs. Gözünden problemi olduğunu bile söylemişlerdi. Jean Marie Pfaff en iyi yabancı kalecimizdi

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu yayını kaydeden bir yer yok mu? Merak ettim dinlemek isterdim.
                      Acı çekmekten hoşlanıyorsun demek ki

Yorum

• 3 transfer tamammış
                        sponsorun eli kulağındaymış
                        duyunca bizim de ağzımız açık kalacakmış
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• kaynak:https://www.haber61.net/trabzonspor/...r-h543099.html
                          En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 14:26.
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3 transfer tamammış
                            Olumsuz anlamda kalır inanırım.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Doğruysa ne güzel memleket ya. Verin sözleşmemi gideyim he boyu 1 m yok ama hareketlere bak. Sözleşme süresinin sonuna kadar süründürmeyene yazıklar olsun

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 transfer tamammış
                                Bi anda diger "yöneticilerde" konusmaya baslamis..Neyse günü kurtarma cabalariysa zaten fazla zaman kalmadi..Görecegiz..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X