İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
.İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Bartra için kullandık evet ama 2 senelik maliyeti 9 milyon euroydu dedi başkan. O yüzden gönderdik. Sio'nun öyle bir durumu yok. Sadece 700 bin euro. Yunan milli takımında düzenli oynuyor. Ülkesinden bir takım bir milyon euro bile veremiyor mu siopis için. Yoksa kalacak fesih diye bir şansı yok
Biz neden başka bir takımdan bedavaya oyuncu alamıyoruz ki.Alsaydılar ya zinkernageli bedavaya,kadroda da düşünülmeyen adamdı.Onlar ücret ödemiyolar mıydı ona bizden başka kimse bilmiyor mu bu hesap kitap işini
Bizim yönetimin en iyi bildiği şey bahane üretmek,bu konuda cidden rakipsizlerEn son Macellan tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 13:54.
Yorum
-
İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.
Minareyi çalan kılıfını her zaman hazırlar.Madem öyle vermeseydiniz o ücretleri kardeşim.Veren onlar,bahane üreten yine onlar.Dorukhan için de başka bir bahane üretmişlerdi.
Biz neden başka bir takımdan bedavaya oyuncu alamıyoruz ki.Alsaydılar ya zinkernageli bedavaya,kadroda da düşünülmeyen adamdı.Onlar ücret ödemiyolar mıydı ona bizden başka kimse bilmiyor mu bu hesap kitap işini
Bizim yönetimin en iyi bildiği şey bahane üretmek,bu konuda cidden rakipsizler
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam sonuç olarak oynadı mı oynadı. ben ona bakarım.
bizden giderken bir dünya kavga kıyamet oluştu.
ha bana sorarsan ben de takımda kalmasını dilerdim ücreti makuldü ve ekstra eforla form tutabilirdi belki fakat üstüne kendisinin de takımdan ayrılmak gibi bi talebi olmuş
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekavga kıyameti biz oluşturuyoruz o da bence performans gösterip göstermeyeceğinden çok neden bedava gittiği üzerineydi. form tutup tam maç performans göstermesi zaman alacak gibi
ha bana sorarsan ben de takımda kalmasını dilerdim ücreti makuldü ve ekstra eforla form tutabilirdi belki fakat üstüne kendisinin de takımdan ayrılmak gibi bi talebi olmuş
belki de hocanın oyun sistemine uymuyor olabilir. niye takımdan ayrıldığını ilerleyen zamanlarda elbet bir yönetici yada başkan açıklar.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale petkovic 10 numara jaja stoperde de edgar derim. Diğer isimlere katılıyorum. Sağ bek pareira bence bosingwa nın önündeydi.
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yayını kaydeden bir yer yok mu? Merak ettim dinlemek isterdim.
Yorum
-
3 transfer tamammış
sponsorun eli kulağındaymış
duyunca bizim de ağzımız açık kalacakmışhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 14:26.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 transfer tamammış
duyunca bizim de ağzımız açık kalacakmışGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 transfer tamammış
duyunca bizim de ağzımız açık kalacakmışKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
Yorum