Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence hala cop.futbolcu dedigin adam az biraz beyni ile oynayacak. hizlanma top surme fena degil geri kalan hersey hala eksilerde.pas veremiyor,her tarafta ayni sekilde hizlanmaya calisiyor,nerede ne yapacagini bilmiyor.bir pozisyonda cikarken pas vermek yerine topu kaptirdi az kalsin yedirecekti.yusuf gibi adamlarin maksimum seviyesi adanadir.bir kisim taraftarimizin onu bile ariyor olmasi yonetimin ayibi.
    Eksikleri var haliyle ama suan Visca onun yapabildiklerini dahi yapamiyor..Dediklerinin bir kismini yapabilse herhalde suan Cengiz Ünder gibi bir kariyere sahip olurdu.

Beyniyle oynama kismina gelirsek bence o konuda biraz düzelme var gibi

Ülke genelinde ki yerli kalitesine bakarsan kesinlikle "cöp" degil..
    En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 00:08.
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Böyle bir canavar lazım orta sahaya. Rakibi yiyen. 21 yaşında ve bir yıl sözleşmesi kalmış. Fazla bonservisi olmaz. Ama böyle akıllı bir hamle bekleyemeyiz bizim yönetimden.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://youtube.com/watch?v=NxCq6oYKPw4&feature=share

Kızılyıldız’ın bedavaya aldığı adama bakın. Tam bizim aradığımız tip forvet. Aklınızda tutun onu, belki seneye bize gelir.

Menajeri 1 ay kapıda yattı kabul etmedi bizimkiler.

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Menajeri 1 ay kapıda yattı kabul etmedi bizimkiler.
          Neden kabul etmediler? Böyle bir oyuncunun neresini kabul etmiyorlar?.

En son Alika87 tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 01:01.

Yorum

• 3 aydır peşinde gezdiğimiz Petkovici indiremedik. Anlaştık dediğimiz Tochiyi indiremedik. Saçma sapan stoperler aldık. Orta sahayı güçlendiremedik. Berbat bi yönetimle karşı karşıyayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Yönetime kal geldi galiba isim.bile düşmüyor ortaliga bir Petkovic tutturdular Dünya da baska forvet kalmamis gibi
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://youtu.be/NJWzhpVR948

Böyle bir canavar lazım orta sahaya. Rakibi yiyen. 21 yaşında ve bir yıl sözleşmesi kalmış. Fazla bonservisi olmaz. Ama böyle akıllı bir hamle bekleyemeyiz bizim yönetimden.

Yada bunu:

Yorum

• İlk olarak şenolköz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tarih geçmişi öğrenip ders alıp gelecekte aynı hataları yapmamak için okutulur derler. hadi gece gece biraz beyin jimnastiği yapalım. hatırlayabildiğim kadar en kötü transferlerimizden ilk 11 yapacağım. katkılarınızı bekliyorum. benim 11 im

petranoviç

Jabi oumar dieng zargo toure emerson

tjikuzu akakpo

andusiç misse misse plaza

koita
                  Lange, Suk Hyun-jun ,Tomas jun, Brozek kardeşler
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

tarih geçmişi öğrenip ders alıp gelecekte aynı hataları yapmamak için okutulur derler. hadi gece gece biraz beyin jimnastiği yapalım. hatırlayabildiğim kadar en kötü transferlerimizden ilk 11 yapacağım. katkılarınızı bekliyorum. benim 11 im

petranoviç

tjikuzu akakpo

koita
                    Metin aktas- mehmet ipek- okan- macit- azeri lickin
                    Alexandir lobe (tövbe tövbe)- Hasan the third- semavi- misse misse
                    Seyit cem

Yorum

• Yettim yettim... Bensiz anca Benkoviç'i almışsınız Bu iş bende 10 gün içinde yıldız yağdıracağım alet tamam son bi vida kaldı...
                      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lange, Suk Hyun-jun ,Tomas jun, Brozek kardeşler
                        + Moawad, bushi, tetteh, Salazar, akakpo

Baktım yabancılar listesine ve utandım.

Yorum

• Hadi almayı geçtim satamıyoruz da. Millet ne adamlarını satıyor. Farklı birşeyler var bence 3. 5. hafta ertuş kaçacak gibime geliyor

Bu arada Pekoviç başka takıma gidiyor gibi eşşek yerine koydular bizi
                          En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 01:19.
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Larsen belki berbat bir futbolcu değil ama geçen seneki hezimetleri hatırlatıyor sırf bu yüzden bile gitmesini isterim hele Bardi aman Allah'ım...
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

petranoviç

tjikuzu akakpo

koita
                              bu da bana göre en iyi yabancı transferlerimiz. düşünmek lazım hangi 11 in maliyeti ne kadar? gittiğimiz yol yol mu acaba?

viktor

Bosingwa glowacki hugo lee young

colman mbia

Yattara Marcelinho nwakaeme

sörloth

Yorum

• E4817E92-E28A-42C8-B21A-C0B93B0DD4D2.jpg

Bu nasıl ortam ya yönetici olacaksın bir de
                                *Neden istifa edelim neler yaptık diyor bakalım
                                *Trabzonspor çok zor bi virajdan döndü bu güzel haberi vereyim diyor

*Stad sponsorluğu tamam çok şaşıracaksınız dedi çok uzadı ama değecek dedi bakalım
                                *Bazı oyuncular gitmek istemiyor paramızı alalım yatalım derdinler diyor onlar da gitmeden transfer yapamıyoruz diyor Siopis de içinde oyuncular içinde
                                *Kartal projesi için bir iki imza kaldı ama desteğimiz hiç yok olursa 1,5 milyar tl gelir hedefliyoruz dedi
                                *Stadı bize vermemek için çok uğraşıyolar ama alacağız dedi
                                *Transferleri hoca ve scout ekibi yapıyor dedi
                                Yaptığımız transferlerde bi hata mı var diyor
                                *Biraz sabredin çok iyi transferler gelecek para yok diye bişey yok dedi
                                *Şenol güneş spor kompleksi ismi Spor bakanlığı verdiği için değişemiyor Cimere şikayet edilmesi lazım dedi

Uslübu çok bozuldu lanlı lunlu konuşmaya başladı kulübün ne kadar amatörce yönetildiğinin göstergesi
                                Uyuyanlar hiç birşey kaçırmadı bizim zaman boşa gitti space odasının hepsi Erto taraftarıydı zaten
                                En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 03:16.
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X