Makauta nasıl topçudur izleyen var mı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer Dosyası - 16 -
İyi mi eleman? Fiziksel iyi duruyor.
Fmye göre fizik ve hız iyi, zihinsel fena değil fakat teknik vasat.
Yanına pasör maestro lazım gibi duruyor. Onun açıklarını iyi kapatır herif gibi mücadele eder.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 11:47.
Yorum
-
Makouta haberi paylaşılmış...
6 no için yaşı da dikkate alınırsa Fm profili iyi, olumlu buldum bu haberi. Hayırlısı bakalım.
Gol/asist istatistikleri 6 için iyi, 8 için eh işte tabi oynadığı takımı da hesaba katmak lâzım.
Teknik özellikleri itibariyle 6 ve defansif orta sahaya daha yatkın gözüküyor. Bakalım bu defa Trabzonspor Atiba'sını bulabilecek mi...En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 12:03.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Daha çok 8 oynamış. Defanstan top çıkarabilir mi ayakları nasıl muamma. Kampl da alınır mı acaba
Şöyle bi flood varEn son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 11:51.Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
Keşke Al-Musrati gibi bir canavarı alabilsek 6 numara için.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi veya kötü olduklarına yorum yapmayacağım. İki kaleciyle de fotoğrafım var. (:
Petranovic'in saçlarına hayrandım. Bir de kalesine gelen top gol de olsa, dışarı da çıksa uçardı. Saçları dalgalanırdı. Tabii ben alaburus kestirdiğim için özeniyorum, yaz gelse ve ailem izin verse de Petranovic gibi saçlarımı uzatsam. (: Tercüman veya Günaydın'da bir demeci vardı, albümümde saklıyorum, başlığı "Görmüyorum". Çok dalga geçilmişti "Kör kaleci" diye. Ardından başka bir gazetede farklı bir hastalıkla ilgili haber çıkmıştı. O zamanki dedikodu hali, bugünden az değildi. Müsait zamanda buraya eklerim görüntüsünü. (:
Victor'u genellikle Lazio maçındaki "saçmalamsıyla" hatırlar taraftarlarımız ama Ankaragücü'nden beş yediğinde hayatımın en orjinal küfürlerini öğrenmiştim maçı seyrettiğim çay ocağında (Tavanlı Camisiyle Kız Meslek Lisesi'nin yanında, Halaoğlu Çay Ocağı, halen açıktır). Bir de Aston Villa maçındaki penaltı... Müthişti. Anılar Video'dan Doktorlar İşhanı'na dönünce Foto Fon vardı. Camında oyuncu fotoğrafları yer alırdı, o fotoğraflar satılırdı. Sahipleri annemlerin çocukluk-gençlik arkadaşıydı. Rica etmişlerdi, bir maçtan önce Viktor'la birlikte çekmişlerdi beni. (:
Asıl kaleci Pfaff'tı. Uzun Sokağın Meydan tarafından girişinde THY bürosu vardı, yanında da bir terzi. O terzinin vitrininde Pfaff'ın çerçeve içinde posteri asılıydı. Sapsarı kıvırcık saçlar, açık mavi bir kaleci kazağı... Karizmanın tarifi gibiydi herif. Gerçi çok oynamamış.
Trabzon gerçekten farklı bir yer. O duyguları tarif etmek zor. Otuz yıl sonra bunları yazarken bile heyecanlanıyorum.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Transfer Dosyası - 16 -
Geçen seneki performansı. Mücadeleci orta sahaya göre fena değil. Yine de geriden oyun kurabilecek bi profil gibi durmuyor. En büyük eksiğimiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 11:55.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.zerozero.pt/news.php?id=501541
dün akşam yazmışlar
Gaius Makouta, 28, Kongo ➤ Alanyaspor, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 2.10 mil. € ➤ * 25 Tem 1997, Beaumont, Fransa
https://fminside.net/players/3-fm-23...-gaius-makouta
--------makouta-------korbelis-------bakasetas---------
sert bir ortasaha
aslında maxi yi kanat forvet oynatma konusu bence çok cazip
-------maxi------petkovic------trezeguet
3 lü oynamaz mı?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu petkoviç işinden tiksinti geldi artık bana. Dünya üzerinde başka muhatap kalmamış gibi kulübünün mü kendinin mi keyfini bekliyoruzALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca merkeze oyun kurucu bakmıyor. Bu gelirse merkezde baka yedeğe düşer ya da ömür sağ tarafa geçer. Zaten kanat almayacaklar gibi duruyor.
--------makouta-------korbelis-------bakasetas---------
sert bir ortasaha
aslında maxi yi kanat forvet oynatma konusu bence çok cazip
-------maxi------petkovic------trezeguet
3 lü oynamaz mı?
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç forvet ismi çıkmıyor. Muhtemelen anlaştılar ve zamanı bekliyorlar.
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bu kadro güzel olur ama yerli için ya stopere Ali oturacak ya da sağ beke Mehmet.
Bu arada bana kalırsa sağ bek memo sol bek eren olacak. Yerli konusunda çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Yönetim 3 nokta atışı yapsa bu takım yarışır.
kourbelis,teklic,benkovic,orsic iyi transferler olduğunu düşünüyorum.
Yönetimin hatası oyuncu satamaması ve fernandez gibi masraflı adamlar alması.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Ali Şahini direk ilk onbire yazmak lazım 19 yaşında. Avrupada 16 17 yaşında çocuklar forma giyebiliyor. Oynatalım dediğiniz gibi Ahmetcan 2 olur 9-10 milyon euro bonservis kazandırır Avrupa yapar. Son yıllarda ligimize baktığınızda en çok stoper oyuncuları satılıyor ve iyi bonservis getiriyor zaten. Umarım ilk maçtan itibaren formayı alır bu çocuk.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
Yorum