Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Makauta nasıl topçudur izleyen var mı

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

İyi mi eleman? Fiziksel iyi duruyor.

Fmye göre fizik ve hız iyi, zihinsel fena değil fakat teknik vasat.

Yanına pasör maestro lazım gibi duruyor. Onun açıklarını iyi kapatır herif gibi mücadele eder.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 11:47.

Yorum

• Makouta haberi paylaşılmış...

6 no için yaşı da dikkate alınırsa Fm profili iyi, olumlu buldum bu haberi. Hayırlısı bakalım.

Gol/asist istatistikleri 6 için iyi, 8 için eh işte tabi oynadığı takımı da hesaba katmak lâzım.

Teknik özellikleri itibariyle 6 ve defansif orta sahaya daha yatkın gözüküyor. Bakalım bu defa Trabzonspor Atiba'sını bulabilecek mi...
        En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 12:03.
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Daha çok 8 oynamış. Defanstan top çıkarabilir mi ayakları nasıl muamma. Kampl da alınır mı acaba

Şöyle bi flood var
          En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 11:51.
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Keşke Al-Musrati gibi bir canavarı alabilsek 6 numara için.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              En iyi veya kötü olduklarına yorum yapmayacağım. İki kaleciyle de fotoğrafım var. (:

Petranovic'in saçlarına hayrandım. Bir de kalesine gelen top gol de olsa, dışarı da çıksa uçardı. Saçları dalgalanırdı. Tabii ben alaburus kestirdiğim için özeniyorum, yaz gelse ve ailem izin verse de Petranovic gibi saçlarımı uzatsam. (: Tercüman veya Günaydın'da bir demeci vardı, albümümde saklıyorum, başlığı "Görmüyorum". Çok dalga geçilmişti "Kör kaleci" diye. Ardından başka bir gazetede farklı bir hastalıkla ilgili haber çıkmıştı. O zamanki dedikodu hali, bugünden az değildi. Müsait zamanda buraya eklerim görüntüsünü. (:

Victor'u genellikle Lazio maçındaki "saçmalamsıyla" hatırlar taraftarlarımız ama Ankaragücü'nden beş yediğinde hayatımın en orjinal küfürlerini öğrenmiştim maçı seyrettiğim çay ocağında (Tavanlı Camisiyle Kız Meslek Lisesi'nin yanında, Halaoğlu Çay Ocağı, halen açıktır). Bir de Aston Villa maçındaki penaltı... Müthişti. Anılar Video'dan Doktorlar İşhanı'na dönünce Foto Fon vardı. Camında oyuncu fotoğrafları yer alırdı, o fotoğraflar satılırdı. Sahipleri annemlerin çocukluk-gençlik arkadaşıydı. Rica etmişlerdi, bir maçtan önce Viktor'la birlikte çekmişlerdi beni. (:

Asıl kaleci Pfaff'tı. Uzun Sokağın Meydan tarafından girişinde THY bürosu vardı, yanında da bir terzi. O terzinin vitrininde Pfaff'ın çerçeve içinde posteri asılıydı. Sapsarı kıvırcık saçlar, açık mavi bir kaleci kazağı... Karizmanın tarifi gibiydi herif. Gerçi çok oynamamış.

Trabzon gerçekten farklı bir yer. O duyguları tarif etmek zor. Otuz yıl sonra bunları yazarken bile heyecanlanıyorum.
              Sinan Engin’in şov yaptığı maç 5-2 bitmişti açık kanaldaydı. O maç ve 7-1 bjk maçı bende travmaya neden olmuştu bu iki maç çocukluğumdan beri beynimde yer etmiş asla unutamıyorum
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Geçen seneki performansı. Mücadeleci orta sahaya göre fena değil. Yine de geriden oyun kurabilecek bi profil gibi durmuyor. En büyük eksiğimiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 04.08.2023, 11:55.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  https://www.zerozero.pt/news.php?id=501541

dün akşam yazmışlar

Gaius Makouta, 28, Kongo ➤ Alanyaspor, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 2.10 mil. € ➤ * 25 Tem 1997, Beaumont, Fransa

https://fminside.net/players/3-fm-23...-gaius-makouta
                  hoca merkeze oyun kurucu bakmıyor. Bu gelirse merkezde baka yedeğe düşer ya da ömür sağ tarafa geçer. Zaten kanat almayacaklar gibi duruyor.

--------makouta-------korbelis-------bakasetas---------

sert bir ortasaha

aslında maxi yi kanat forvet oynatma konusu bence çok cazip

-------maxi------petkovic------trezeguet

3 lü oynamaz mı?
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Şu petkoviç işinden tiksinti geldi artık bana. Dünya üzerinde başka muhatap kalmamış gibi kulübünün mü kendinin mi keyfini bekliyoruz

Yorum

• sio gidiyorsa bir 6 bir 8 almaları gerekmez mi?

Yorum

• İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu petkoviç işinden tiksinti geldi artık bana. Dünya üzerinde başka muhatap kalmamış gibi kulübünün mü kendinin mi keyfini bekliyoruz
                        hiç forvet ismi çıkmıyor. Muhtemelen anlaştılar ve zamanı bekliyorlar.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hoca merkeze oyun kurucu bakmıyor. Bu gelirse merkezde baka yedeğe düşer ya da ömür sağ tarafa geçer. Zaten kanat almayacaklar gibi duruyor.

--------makouta-------korbelis-------bakasetas---------

sert bir ortasaha

aslında maxi yi kanat forvet oynatma konusu bence çok cazip

-------maxi------petkovic------trezeguet

3 lü oynamaz mı?
                          Bence bu kadro güzel olur ama yerli için ya stopere Ali oturacak ya da sağ beke Mehmet.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hiç forvet ismi çıkmıyor. Muhtemelen anlaştılar ve zamanı bekliyorlar.
                            Ömür sağ kanat olmuyor kanka ... anlıyorum Trabzonlu yetenekli ama fiziksel zayıf sut tehdidi yok .. visca olmazsa teklic olur .. Bu makouta da 8 yedeği olur oraya zaten iyi bir orta saha alacaklar.. sol kanat mecbur alınacak trez4ge Afrika kupasına gidecek ve o kanatta oynucak oyuncumuz yok.. petkovic gelmez adamlar oyalıyor cl elemelerinde bekliyor lar

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence bu kadro güzel olur ama yerli için ya stopere Ali oturacak ya da sağ beke Mehmet.
                              ali şahin yeni ahmetcan olacak gibi hissediyorum. İlk maçlarda sakatlıklar nedeniyle zorunlu oynayacak. Eğer iyi maçlar çıkartırsa hocanın onu keseceğini düşünmüyorum.

Bu arada bana kalırsa sağ bek memo sol bek eren olacak. Yerli konusunda çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Yönetim 3 nokta atışı yapsa bu takım yarışır.

kourbelis,teklic,benkovic,orsic iyi transferler olduğunu düşünüyorum.

Yönetimin hatası oyuncu satamaması ve fernandez gibi masraflı adamlar alması.

Yorum

• Ali Şahini direk ilk onbire yazmak lazım 19 yaşında. Avrupada 16 17 yaşında çocuklar forma giyebiliyor. Oynatalım dediğiniz gibi Ahmetcan 2 olur 9-10 milyon euro bonservis kazandırır Avrupa yapar. Son yıllarda ligimize baktığınızda en çok stoper oyuncuları satılıyor ve iyi bonservis getiriyor zaten. Umarım ilk maçtan itibaren formayı alır bu çocuk.
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Yükleniyor...
                                X