Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tobol da 8 numara dikkatimi çekti

baktım 34 yaşına gelmiş

Das sind die Leistungsdaten von Serges Deblé vom Verein US Sainte-Anne de Vertou. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

fransa 2. liginde kariyerine başlamış
    Jairzinho,

Fransa ikinci liginde önceki sezon Rassoul Ndiaye'yi, geçen sezon Mohammed Kaba'yı uzun süre takip ettim. Burada da kısaca bahsetmiştim. Sana bir oyuncu söyleyeyim, bu sezon fırsat buldukça onun maçlarına bakacağım:

Baptiste Mouazan.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.08.2023, 22:46.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yedi Adana..Turuda zora soktular..
      En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 03.08.2023, 22:33.
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Beni aslında iyi transfer ya da kötü transfer de sinirlendirmiyor. Her anlamda amatör yönetiliyor kulüp. Transferi yapamayıp ekonomi yüzünden böyle yaptık ya durumuna getireceklerini bilmeyen yok sanırım...

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yedi Adana..Turuda zora soktular..
          tam yeni aldıkları stoper iyi bi şeye benziyor diye içimden geçirdim gitti penaltı yaptırdı kırmızı yedi
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tam yeni aldıkları stoper iyi bi şeye benziyor diye içimden geçirdim gitti penaltı yaptırdı kırmızı yedi
            Banada iyi bir izlenim verdi ama o kadar ahmakca bir hareketti ki..Fisi cekecekken adamlari ortak ettiler tura..Uzar herhalde..

Yorum

• A.Demirspor da Yusuf Sari diye bir oyuncu var..Keske bizde olsaydi..Ama bizde olsaydi kesin taraftar "cöp" muamelesi yapardi..

Yorum

• Helal Yusuf..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• dorukhan hani kiloluydu antrenman eksiği vardı bizden gider gitmeez adana demirspor ile 2 avrupa maçına çıktı. çok sağlam şerefsizlik var bu sene camiada.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

A.Demirspor da Yusuf Sari diye bir oyuncu var..Keske bizde olsaydi..Ama bizde olsaydi kesin taraftar "cöp" muamelesi yapardi..
                    İşin garibi Yusuf Erdoğan da orada ama Yusuf Sarı oynuyor Biz birini gönderip yerine ötekini almıştık.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dorukhan hani kiloluydu antrenman eksiği vardı bizden gider gitmeez adana demirspor ile 2 avrupa maçına çıktı. çok sağlam şerefsizlik var bu sene camiada.
                      toplasan 10 dakika oynamadı yahu

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dorukhan hani kiloluydu antrenman eksiği vardı bizden gider gitmeez adana demirspor ile 2 avrupa maçına çıktı. çok sağlam şerefsizlik var bu sene camiada.
                        20211013_140944.jpg

Yorum

A.Demirspor da Yusuf Sari diye bir oyuncu var..Keske bizde olsaydi..Ama bizde olsaydi kesin taraftar "cöp" muamelesi yapardi..
                          bence hala cop.futbolcu dedigin adam az biraz beyni ile oynayacak. hizlanma top surme fena degil geri kalan hersey hala eksilerde.pas veremiyor,her tarafta ayni sekilde hizlanmaya calisiyor,nerede ne yapacagini bilmiyor.bir pozisyonda cikarken pas vermek yerine topu kaptirdi az kalsin yedirecekti.yusuf gibi adamlarin maksimum seviyesi adanadir.bir kisim taraftarimizin onu bile ariyor olmasi yonetimin ayibi.

Yorum

• tm de bizimle söylentisi çıkmış

Das sind die Leistungsdaten von Marco Grüll vom Verein SV Werder Bremen. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
                            TEKKEBALL

Yorum

• tarih geçmişi öğrenip ders alıp gelecekte aynı hataları yapmamak için okutulur derler. hadi gece gece biraz beyin jimnastiği yapalım. hatırlayabildiğim kadar en kötü transferlerimizden ilk 11 yapacağım. katkılarınızı bekliyorum. benim 11 im

petranoviç

Jabi oumar dieng zargo toure emerson

tjikuzu akakpo

andusiç misse misse plaza

koita

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İşin garibi Yusuf Erdoğan da orada ama Yusuf Sarı oynuyor Biz birini gönderip yerine ötekini almıştık.
                                olayın daha da enteresan yanı yusuf sarıyı beleşe yollayıp lahtimiye 600 bin avro bonservis verdik

lahtimi demişken arap şampiyonlar kupasında 1 asist yapmış

yusuf sarı maçta gene kendini yere atıp üzerine bide rakibe sarı kart göstertti, kendini yere atış şekli ise hep aynı ve artistik
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X