Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İki tane fizikli ve topla kat edebilen orta sahamız olsa şamarlayabilirdik gsyi. Hiç hazır değiller.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamamıyla hocanın arayabileceği tarz profil oluşu ve sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması dolayısıyla mantıkî duyumculuk yetilerimi kullanarak Rominigue Kouamé ismini yazıyorum. Bakalım tutar mı.

Sahiden duyum değildi.

Soualiho Meïté ismini de öngörmüştüm ama yazmamıştım.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]22123[/ATTACH]
        Kouame duydun mu hocam ?
        Rossi diyorsa doğrudur

Yorum

• Baksınlar ya acelesi yok nasıl olsa

Yorum

• Bizim maçta dahil oynanan tüm karşılamaları hemen hemen izledim.pendikle bizden kötü oynayan takım yok içlerinde,ivedilikle radikal birşeyler yapılıp takım kalitesi yükseltilmeli yoksa çok başka yerlere gider iş..

Hocada beni çok yanılttı,aek maçı ve antalya maçında hiçbir oyun planı göremedim sahada ben.Forma adaleti olduğunada inanmıyorum.Benkoviç,umut 90 dakka bardi 45 oynamayı hakedecek hiçbirşey göstermediler hazırlık maçlarında ayrıca bakasetas’ı böyle 6-8 gibi kullanmaya devam ederse 3-5 haftaya kafa olarak biter baka..

En büyük sorun ortasaha-defansın sağ stoperi ve santraforda, yapılacak ilk şey abduş’u kesip baka’yı 10 a kaydırmak kourbelis’in yanına ileri geri oynayabilen bir 6-8 arası adam transfer edip yerleştirmek.Böylece daha dirençli bir takım oluruz.Bir sağ stoperle 15-20 gol arası atabilecek bir atletik hızlı forvette kesin net şart.

Ha birde alabilirseler sağ açık çünkü visca ile sezon bitmez ya çok formsuz yada pili bitmiş futbolu bırakma zamanı gelmiş ne ilerde iş yapıyor ne geriye yardım ediyor tam veteran olmuş.Oly’den masourası alsak bence iyi olurdu burada söylenenlere bakmayın çok iyi topçu o uşak…
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Takımda bitane şöyle hatayın aldığı bashiru, joelson gibi adam yok. Ligin bugı böyle adamlar işte la çok mu zor bedava almışlar ayıptır ya

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baksınlar ya acelesi yok nasıl olsa

Yorum

• Bu takima hucuma calim atabilen bireysel yetenekli 2 topcu alinmali hucumda cok fena gol sorunu yasariz eger bu olmazsa
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Paramız yoksa veya iyi oyuncu bulamıyorsak , Korbelis ve Siopis bu iki adam aynı anda birlikte oynamalıdır. Bunların önünde de bakasetas oynamalı abduş sonradan bakasetas yorulunca oyuna girmelidir .Trabzonspor'un başka türlü bu ligde tutunma şansı yok. Efendim Siopis gitmek istiyormuş bu adam sensin sözleşmeli oyuncun oynayacakkkkk hemde ş...kkkkk...ee hoca diye bir jöleli kafa var kulübede ikna edecek atacak sahaya biz orta sahada rakip takımı durdurmadığımız sürece komik durumlara düşmeye devam ederiz.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim maçta dahil oynanan tüm karşılamaları hemen hemen izledim.pendikle bizden kötü oynayan takım yok içlerinde,ivedilikle radikal birşeyler yapılıp takım kalitesi yükseltilmeli yoksa çok başka yerlere gider iş..

Hocada beni çok yanılttı,aek maçı ve antalya maçında hiçbir oyun planı göremedim sahada ben.Forma adaleti olduğunada inanmıyorum.Benkoviç,umut 90 dakka bardi 45 oynamayı hakedecek hiçbirşey göstermediler hazırlık maçlarında ayrıca bakasetas’ı böyle 6-8 gibi kullanmaya devam ederse 3-5 haftaya kafa olarak biter baka..

En büyük sorun ortasaha-defansın sağ stoperi ve santraforda, yapılacak ilk şey abduş’u kesip baka’yı 10 a kaydırmak kourbelis’in yanına ileri geri oynayabilen bir 6-8 arası adam transfer edip yerleştirmek.Böylece daha dirençli bir takım oluruz.Bir sağ stoperle 15-20 gol arası atabilecek bir atletik hızlı forvette kesin net şart.

Ha birde alabilirseler sağ açık çünkü visca ile sezon bitmez ya çok formsuz yada pili bitmiş futbolu bırakma zamanı gelmiş ne ilerde iş yapıyor ne geriye yardım ediyor tam veteran olmuş.Oly’den masourası alsak bence iyi olurdu burada söylenenlere bakmayın çok iyi topçu o uşak…
                      Kasımpaşada kötü Ankaragücü de kötü İstanbul'da kötü Konya'da kötü bütün maçların belli bölümlerine baktım bugünkü maçlarda bakacam birbirlerine karşı gol atmaları önemli değil çok kalitesiz PTT ligi seviyesinde takımlar kurmuşlar bu sene istanbul takımları rekor puan alırlar.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Paramız yoksa veya iyi oyuncu bulamıyorsak , Korbelis ve Siopis bu iki adam aynı anda birlikte oynamalıdır. Bunların önünde de bakasetas oynamalı abduş sonradan bakasetas yorulunca oyuna girmelidir .Trabzonspor'un başka türlü bu ligde tutunma şansı yok. Efendim Siopis gitmek istiyormuş bu adam sensin sözleşmeli oyuncun oynayacakkkkk hemde ş...kkkkk...ee hoca diye bir jöleli kafa var kulübede ikna edecek atacak sahaya biz orta sahada rakip takımı durdurmadığımız sürece komik durumlara düşmeye devam ederiz.
                        Nasıl paramız yok ya ..daha geçen yönetici Birhan emre yazıcı trabz9nspor un parası var demedimi .. Ne güzel iş ya param yok transfer yapamıyorum ee ben yöneticiyim bunu bmn den bir heyet oluştursak bizde yaparız bizim de paramız yok kimse yıldız oyuncu almak demiyor İsrail danimarka Norveç İsveç bu liglerde 1 milyon euro ya iki orta saha bulursun 1 ide verirsin heralde öle param yok diye birsey yok siopis bana göre de oynamalı o ayrı ama o transferide yapacaksın 8htiyqcin var çünkü ekuban colman szymkowiak yattara nwakaeme bu adamlarda 1 milyon euro civarına geldiler yıldız oldular bir zahmet araştır bul trabzonspor takımı Küme düşmemek için siopis in nazını çekmek zorunda değil kusura bakmasınlar paraları yoktuysa biz bu işi duzelticez diye gelmes4lerdi

Yorum

• Takımda ne oyun kuracak adam var, ne koşu atacak kanat var, ne de gol atacak santrafor var, stoper bekleri söylemiyorum bile, takımın bişeye benzemesi için 11'e 5 net adam lazım..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Koita ve djaniny den cikamiyiruz ee bu yüzden transfer yapamıyoruz koita ya mal gibi 3 senelik imzala diyen benmiyim.. djanini gelecek yıl da bizde gelecek yıl damı transfer yapamayacaz.. hiç bir Arap takımına bu djanini yi kiralama bedeli olmadan kiralayamiyir muyuz koita ya sabah akşam idman koyacaksın yeter artık hep mazeret hep mazeret

Yorum

• Bu adamlar Gedson tarzı mı çünkü sanırım bize öyle bir şey lazım. Oyuncuların affedilmesine karşıyım Djaniny Siopis Gomez mutlaka gönderilmeli. En kötü ihtimalle maaşlarını ödeyecek takımlara gönderilmeliler.
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 13.08.2023, 11:26.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu adamlar Gedson tarzı mı çünkü sanırım bize öyle bir şey lazım. Oyuncuların affedilmesine karşıyım Djaniny Siopis Gomez mutlaka gönderilmeli.
                                Bende ona ayar oluyorum gomez avrupa piyasası olan adam en kötü 4 e satarsın djqniniyi kiralarsin siopis i de 1 milyon euro ya satarsın ya milli takım oyuncusu ama bir menajer yada sportif direktör yokki sirket ceo su futboldan anlamayan adami oyuncu getir diye dolaştıriyor lar çünkü maksatlari almak değil hep mazeret

Yorum

Yükleniyor...
                                X