"Birhan Emre Yazıcı: Ey Trabzonspor taraftarı Sörloth sizi sevmiyor bunu anlayın artık" adam space odasında baya sörloth kötülüyor şuan. Sörloth trabzonspor'dan nefret ediyormuş gibi konuşuyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Birhan Emre Yazıcı: Ey Trabzonspor taraftarı Sörloth sizi sevmiyor bunu anlayın artık" adam space odasında baya sörloth kötülüyor şuan. Sörloth trabzonspor'dan nefret ediyormuş gibi konuşuyor
Ahmet Ağaoğlu o dönem ben konuşuyorum her gün diyordu yalan söylüyor netYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenajeri 1 ay kapıda yattı kabul etmedi bizimkiler.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]22099[/ATTACH]
Bu nasıl ortam ya yönetici olacaksın bir de
*Neden istifa edelim neler yaptık diyor bakalım
*Trabzonspor çok zor bi virajdan döndü bu güzel haberi vereyim diyor
*Stad sponsorluğu tamam çok şaşıracaksınız dedi çok uzadı ama değecek dedi bakalım
*Bazı oyuncular gitmek istemiyor paramızı alalım yatalım derdinler diyor onlar da gitmeden transfer yapamıyoruz diyor Siopis de içinde oyuncular içinde
*Kartal projesi için bir iki imza kaldı ama desteğimiz hiç yok olursa 1,5 milyar tl gelir hedefliyoruz dedi
*Stadı bize vermemek için çok uğraşıyolar ama alacağız dedi
*Transferleri hoca ve scout ekibi yapıyor dedi
Yaptığımız transferlerde bi hata mı var diyor
*Biraz sabredin çok iyi transferler gelecek para yok diye bişey yok dedi
*Şenol güneş spor kompleksi ismi Spor bakanlığı verdiği için değişemiyor Cimere şikayet edilmesi lazım dedi
Uslübu çok bozuldu lanlı lunlu konuşmaya başladı kulübün ne kadar amatörce yönetildiğinin göstergesi
Uyuyanlar hiç birşey kaçırmadı bizim zaman boşa gitti space odasının hepsi Erto taraftarıydı zaten
Gerçekten bu adamların yönetici olduğu takımdan afedersiniz ama hiçbir b.k olmaz. Boşuna burda kendimizi yiyoruz. Kalite o kadar yerlerde ki, o kadar vasıfsız bir ortam ki.
Soru soranları ayrı, cevap vereni ayrı topyekün uzaklaşmak istedim camiadan 10 dakikalık kısa bir sürede. Akıl yok, fikir yok, üslüp yok, kalite yok, umut yok.#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi on dakka dinledim. Utandım. Kulübüm adına üzüldüm.
Gerçekten bu adamların yönetici olduğu takımdan afedersiniz ama hiçbir b.k olmaz. Boşuna burda kendimizi yiyoruz. Kalite o kadar yerlerde ki, o kadar vasıfsız bir ortam ki.
Soru soranları ayrı, cevap vereni ayrı topyekün uzaklaşmak istedim camiadan 10 dakikalık kısa bir sürede. Akıl yok, fikir yok, üslüp yok, kalite yok, umut yok.
Bu sene gerçekten eğlenceli olacak.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]22099[/ATTACH]
Bu nasıl ortam ya yönetici olacaksın bir de
*Neden istifa edelim neler yaptık diyor bakalım
*Trabzonspor çok zor bi virajdan döndü bu güzel haberi vereyim diyor
*Stad sponsorluğu tamam çok şaşıracaksınız dedi çok uzadı ama değecek dedi bakalım
*Bazı oyuncular gitmek istemiyor paramızı alalım yatalım derdinler diyor onlar da gitmeden transfer yapamıyoruz diyor Siopis de içinde oyuncular içinde
*Kartal projesi için bir iki imza kaldı ama desteğimiz hiç yok olursa 1,5 milyar tl gelir hedefliyoruz dedi
*Stadı bize vermemek için çok uğraşıyolar ama alacağız dedi
*Transferleri hoca ve scout ekibi yapıyor dedi
Yaptığımız transferlerde bi hata mı var diyor
*Biraz sabredin çok iyi transferler gelecek para yok diye bişey yok dedi
*Şenol güneş spor kompleksi ismi Spor bakanlığı verdiği için değişemiyor Cimere şikayet edilmesi lazım dedi
Uslübu çok bozuldu lanlı lunlu konuşmaya başladı kulübün ne kadar amatörce yönetildiğinin göstergesi
Uyuyanlar hiç birşey kaçırmadı bizim zaman boşa gitti space odasının hepsi Erto taraftarıydı zaten
..
Yorum
-
İlk olarak şenolköz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu da bana göre en iyi yabancı transferlerimiz. düşünmek lazım hangi 11 in maliyeti ne kadar? gittiğimiz yol yol mu acaba?
viktor
Bosingwa glowacki hugo lee young
colman mbia
Yattara Marcelinho nwakaeme
sörlothALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yöneticisi Twitter yayınına girip "La, siktir et" filân diyor.
Canım TS'miz...ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi yönetici? Sanırım Ağaoğlunu çok arıyacağız.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak şenolköz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu da bana göre en iyi yabancı transferlerimiz. düşünmek lazım hangi 11 in maliyeti ne kadar? gittiğimiz yol yol mu acaba?
viktor
Bosingwa glowacki hugo lee young
colman mbia
Yattara Marcelinho nwakaeme
sörlothistanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
Kore ve Japon pazarina girmeliyiz.
Is ahlaki istioyrsak oralar bire bir.
Futbolcular da ortalamain üstünde.
Lee Young kulanabiliriz.
Ama biz capsiz ve egolu yöneticiler tenezül etmez.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum