Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yunus Emre Sel kendi imzasıyla yayımladığı haberde Alfonso Espino transferinin bitme aşamasına geldiğini yazmış.

Haber içinde Uruguay basını filân demiş ama adamlar 2 gün önce yazdı, kulübe "Bak ben bilgiyi yazmadım ha, adamlar yazmış onu yazıyorum" işgüzarlığı o

Kural kesinleşene kadar bekletilecektir muhtemelen. Daha genç birinin transfer edilmesini beklerdim ama gelirse inşallah başarılı olur "Pacha" (Bunun "Paşa" diye çevrildiğini zannetmiyorum, İnka mitolojisine atıftır [https://en.wikipedia.org/wiki/Pacha_(Inca_mythology)] muhtemelen - uzayzaman gibi bir mânâsı varmış) kardeşimiz.

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol...espino-geliyor
    İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlgilisine 4 yıl evvel yazılmış bir Alfonso Espino yazısı da bırakayım:

https://trscouts.com/alfonso-espino/
    İspanya'da laliga ve laliga2'de toplam 73 maça çıkmış onun dışında kariyeri ülkesinde geçmiş, rapor olumlu görünüyor, tek soru işareti adaptasyon meselesi buraya. Hoca izleyip aldırıyorsa zaten iş yapacaktır.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yalnız Başkan da bu konuda ondan aşağı değil. Kendisi de aynı şekilde can siperane savunuyordu yerli kuralını.
      Göya aklı sıra o dönem siyasetin arkasına eklendi. Ben de buradayım diye.

İleri görüşlülükten uzak, bana göre başkanlığı döneminde idari olarak yaptığı en büyük hatadır.

Hata da değil, tam anlamı ile halt etmektir.

Yorum

• Bugün başlayacak Avrupa Şampiyonasında Türkiye Milli Takımı haricinde tüm takımlara başarılar diliyorum.

Şikeyi sahaya yansıtmayan, en sonunda da Fetö nün kumpası olarak aklayan
        Ülkenin Milli Takımını desteklemem. Desteklemem desteklemem.

Yaptıysam Fenevbahçe için yaptım. Aziz Yıldırım.

Yemişim Türk Milli Takımını.
        En son Şahin Yılmaz tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 08:18.
        TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          taraftarın tek ses olması sanıldığı kadar iyi bir şey olmaz, hatta korkunç bir durum olur.
          ultaslan örneği varken böyle bi ütopyanın peşinde koşmak saçmalık. başkan, yönetim, takım vee hoca üzerinde baskı kurabilecek her unsur un ufak edilmeli. bırakalım kalsınlar böyle.
          Kusura bakma da okuduğum en sıra dışı yorumdu

Bu kulübün statta taraftarını çoğu zaman itici güç olarak kullanamamasi altında yatan ana neden 50 tane (abartisiz 50) taraftar grubu olmasi

Bursa'nın bile bir tane Teksasi var bizim ise var oğlu var saymakla adede sığmıyor mubarek
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon tribünü Ultraslan gibi bir kesime tribünü bırakacak kadar 'bebe' değildir. Fakat.. TG'ye dikkat edilmeli, sebebi de malum. Dış güçler
            TG den bir Sedat Peker pankartı daha beklemiyor değilim ))
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün başlayacak Avrupa Şampiyonasında Türkiye Milli Takımı haricinde tüm takımlara başarılar diliyorum.

Şikeyi sahaya yansıtmayan, en sonunda da Fetö nün kumpası olarak aklayan
              Ülkenin Milli Takımını desteklemem. Desteklemem desteklemem.

Yaptıysam Fenevbahçe için yaptım. Aziz Yıldırım.

Yemişim Türk Milli Takımını.
              Bu konuda destekliyorum abi seni.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kesinlikle katılıyorum kardeşim tutki sörloth u bu yıl kiraladık geldi oynadı sezon bitti sonrası leipzig e geri gitti gelecek sezon gene golcü arayacağız
                Bir senelik kiralamaya veririz 2 milyon euro. Artı 15 milyon euroyada satın alma hakkı. 17 milyona bırakır işte
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Büyük kulüpler içinde şuan en doğru ilerleyen biziz.bjk hala tatil modunda,gs nin ne yönetimi ne hocası belli değil yine benzer şekilde fb nin de hocası yok.Bizde ise herşey planli programli şekilde ilerliyor.Erkenden yol almanın avantajını mutlaka göreceğiz.

Büyük kulüplerde en önemli şey saha sonuçlarıdır.Kazandiğın sürece herşey tozpempe kaybettiğin sürece ise herşey tozdumandir.Bu durumla ilgili yakın geçmis zamandan örnek verirsem mesela bjk sezon başinda kötü ilerliyodu başkan hocaya hocada başkana sallıyordu ne zaman seri galibiyetler başladı can ciğer oldular.Yine ayni şekilde vida gibi kumaşı iyi olan ama oynama hevesi kacmış oyuncular vardi bütün bunları kenetleyen ve herkesten yüksek performans alinmasına sebep olan tek birşey vardı o da maç kazanmak.

Transfer konumuza tekrar dönersek açıkcası solbek pozisyonunda piyasa da iyi yerli oyuncu yok zaten milli takıma baktığımızda en zayif bölgemizin sol bek pozisyonu olduğunu görebiliyoruz.Koskaca ülkede abdullah ercan gibi bir solbek daha yetiştirememek tüm ülke futbolunun ayıbı.

Bu alfonso ismini yunus emre sel haberi olduğu icin ciddiye aldim ve videosuna baktım fenâ oyuncuya benzemiyor kendine has bir sitili var.Özgüveni yüksek bir oyuncuya benziyor.Teknik olarak iş görür mü 90 dakika izlemeden birşey diyemem.

Net santraforumuzu bulduğumuzda önümüzü çok daha net bir şekilde görebiliriz.Bu önemli parçayı tamamlayamazsak hep birşeyler eksik kalır.

Son olarak milli takımımiza başarılar dilerim.Ugurcan ve abdulkadire ekstradan başarilar dilerim.

Yorum

• Bild'den Sörloth müjdesi gelmiş galiba, yolun yarısı demektir bu, bakalım transfer gerçekleşecek mi...
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yabanci konusu açıklığa kavuşmadan kimse transfer beklemesin, hatta Sörloth işi netlesmeden transfer işi zor.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yabanci konusu açıklığa kavuşmadan kimse transfer beklemesin, hatta Sörloth işi netlesmeden transfer işi zor.
                        Gelir mi? Hissiyatın ne kardeşim.
                        TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O konuşuldu ama hiç uygulanmadı diye biliyorum. Sadece 1. Ligde 2 tane oynatabiliyordun. Bir ara çok geldi ülkeye Kazak vs. Ama süper ligde yok o hatta Deniz Yılmaz Azerbaycan milli takımında oynadigi için yabancı sayılmıştı da yabancı sınırı mi ne asilmisti problem olmuştu takımında. Bizim Murat Cem falan u19da takılıp üst seviyeye çıkmamıştı.

Ianis ilk maçı 2018 de oynamış a milli. O yüzden yabanci. Zaten yabanci sayılsın daha iyi gs varken bize düşmez
                          Rezillik ya, Azerbaycan'ı seçiyorsun yabancı sayılıyorsun... saçma sapan şeyler
                          Neyse ha
                          Habu Şorlot'u kampta görmeden laktak testi yaptırmadan göndermek de neyin nesi eeyy laybzig ? Hiç yakıştıramadım...
                          Bielefed loading Şorlot, bize gelmezsen gideceğin yerler oralar işte, ha işine daha çok gelirse sıkıntı yok yeter ki geri dönmeyeyim diyorsan...

Bu arada hocayla muhabbeti olan ekrebamdan aldığım bilgilere göre
                          Hoca Meling'i çok istiyor
                          Mert'i başak başkanına sormuş istemiş, kötsel zorluk çıkarmayacağını söylemiş hocaya...
                          (Bizim eskiden bi ara kalecimiz olan babası da hocanın teknik ekibinde kaleci antrenörüymüş yıllaaar önce)

Sorloth için pek umudu yokmuş hocanın, istemesine istiyor ama olma olasılığını düşük görüyormuş (niyesini bilmiyorum, ayrıntı yok)
                          Ben ümitliyim dedim, o ise "ben değilim o ışığı almadım" dedi
                          Vişça Efecan sordum, adları geçmemiş konuşmalarında...
                          Hamşik'i çok istiyordu hoca, onu da belirteyim

Sol bek ve forvet öncelik gibi duruyor, haberler de o yöndeydi ztn
                          Tabi bence yine de kimi önce çözersek alırız, yedek stoper sağ kanat falan fırsat olursa onları bekleteceğimizi sanmam...
                          Yâni öncelik belli ama transfer sıralamamız farklı olabilir duruma göre (bilgi değil kendi tahminim)

Bilgi kısımlarının vatsap yazışmalarını atarım belki bi ara gerekirse

Ayrıca Meling'i istiyorsa, e bu çok da dengeli bek sayılmaz, demek ki hoca 2 bekin de haldır haldır bindirmesini saldırmasını istiyor...
                          Adı geçen yabancıların çoğu öyle sol bek olarak, yerli alırsak belki işte Meraş falan gibi dengeli alırız... iki tarz da olur da, Meraş olmasın hele o paralara hiiiç gerek yok
                          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 10:00.
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu Koitayı hiç izlemedim bize bir golü vardı galiba, nasıl topçu sizce var mı tanıyan? Baktım da adam 5 senedir Türkiyedeymiş , gerçekten çok iz bırakmış
                            En son 7can61 tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 10:10.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gelir mi? Hissiyatın ne kardeşim.
                              Gerek yok orda çok yanlış yapıyorlar, kiralık Sörloth mu satın almalı Cornelius mu deseler? Cornelius derim yani Sörlothu kirala seneye tekrar forvet ara ki Sörlothu biz patlattık piyasasını yükselttik ona rağmen bize karşı bir aidiyet duygusu yok, aynı gs olsa hemen gelirdi.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• sörloth eğer ihtimaller dahilindeyse sörloth alınır başka isim falan bakmaya gerek yok
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X