İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
21 profili. Markajı düşüp, top kapma arttırmış. Hızlanmış bir tık.
Teknik yok, top sürme yok, pas yok. Videosunu izledim Allaha emanet top sürüyor zaten. Hiç beğenmedim kendisini.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTG den bir Sedat Peker pankartı daha beklemiyor değilim))
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu da tekrar hatırlatırım, Sörloth yedek santrafor olarak 1700 dakikada 6 gol attı. Eğer başarı kıstası skor üretmek ise , Bundesliga'daki diğer yedek santraforların gol/dakika oranlarını yazın da görelim...
Anlayamıyorum gerçekten Leipzig gözünüzde nasıl bir kulüp? Adamlar Bundesliga'nın Atletico'su, Arsenal'i gibi bir şey... Tek kelimeyle inanılmaz bir futbol organizasyonları var ve 3 kıtada 4-5 futbol kulübünden oluşan bir organizasyona sahipler. Devasa bir sponsor destekleri var. Muhtemelen 10 sene sonra dünya klasmanının zirvesinde olmanın hesaplarını yapıyorlar.
adam kafa olarak trabzonu kafasında bitirmiş. gelmek istemiyor. çokta sallamıyor. inş. gitmem oraya diye çırpınıyor. siz bunu göremiyormusunuz ?
attan inip eşeğe binme tabiri vardırya hah adam tam o kafada şuan. bundesligadan tr'ye gelmek istemiyor adam veya trabzona. kalite olarak düşmek istemiyor.
üsttede dediğim gibi ilk geldiği zaman birşeyleri başarmak ve kanıtlamak için çabalamak zorundaydı ama şimdi değil. o kafayla gelmeyecek trabzona . demorilize bir şekilde gelicek.
ah ulan gene düştük buraya hesabı. benim demek istediğim bu. ha geldi ard arda gelen puanlarla havaya girdi birşeylere inanmaya başladı o ayrı mesele.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar shorlot trabzonspor a gelmeyecek gelmek istemiyor bunu neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaland
Fizik kalitesi iyi, koşucu oyuncu, biraz törpülediğin an alıcısı olur. Bu tip oyuncuları kullanmak isteyen çok baş altı takım var.Naber?
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar shorlot trabzonspor a gelmeyecek gelmek istemiyor bunu neden ısrarla anlamak istemiyorsunuzhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna itiraz eden tek bir Trabzonsporlu olmaz. Adamı alan %50 şampiyonluğu almış olur. O kadar etkili.
Ama başka bir oyuncu, mesela Cornielus'u alır uçar geçer gibi yaklaşım... Epeyce farazi..
Bu arada sörloth'un değeri 16 milyona düştü.
Yani böyle devam etmemesi lazım.
Trabzonspor'dan böyle sükseli ayrılan bir oyuncu başarısız olursa bu Trabzonspor'un ilerde yapacağı ihracatlarda kötü rol oynar.
O yüzden Sörloth'un başarısızlığını isteyen kimse olamaz.
Lakin tekrar edeyim, İtalya'da ham yaparlar adamı.
Muriç'e tenekeyi çoktan bağladılar.
Terlikle bile savunurum, o kadar kötü diyor savunmacılar.Naber?
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeipzig 15'e veriyorsa 1 saniye düşünmeyip alalım. Aldım-verdinden sonra kalan 5 milyon Euro'ya bu kadar dominant bir forvet bulmamız imkansız.
Mümkün değil öyle birşey.
Sadece biz değil, diğerleri de alamazlar.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAzami 25 milyon euro bütçesi olan bir takımın 15 milyon euro bonservis ücretini nasıl ödemesini planlıyorsun?
Mümkün değil öyle birşey.
Sadece biz değil, diğerleri de alamazlar.Naber?
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim paraya ihtiyacimiz var Enes..Ne takasi? 20 milyon € + Sørloth 1 sene kiralik olabilirUgurcan in Bundesliga ya gelecegini sanmiyorum Sørloth isine zaten basindan bari ihtimal vermiyorum olacagi varsa da ben taze kandan yanayim. Cornelius u bonservisiyle alabileceksek kesinlikle o olsun. Bence bizimkiler Cornelius icin büyük ugras veriyorlar..Sørloth gelirse de üzülecek degiliz
Keşke biz veya leipzig böyle bir öneriyle gelse.
Çünkü biizm bu sene paraya ihtiyacımız yok gibi.
(Zaten bocumuzda öyle ödemeyle filan bitecek gibi degil, diğer 3 istambul takimi gibi, boyuna öteleme gelip duracak., yeterki ekonomi sürdürülebilir olsun).
Uğurcan büyük olasılıkla gidecek zaten. Sorlothu yerine alabilsen en buyuk sampiyonluk adayi olursun biranda.
Sonra sorlothu satma şansın olabilir, yani zarar etme ihtimalin cok düşük böyle bir takastan.
Ayrıca bana bir seçenek şansı olarak sunulsa takımında ugurcan mi olsun, sorloth mu. Ben açık ara sorloth derim.
Çünkü bir takımdaki en önemli mevki santrfordur.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 15:43.
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan'ı bu sene de saklıyor muyuz?
15 milyon euro diye bir rakamı Türk kulüplerinin satış yapsalar dahi şu anda finanse etme şansı yok.
Hatta Uğurcan, Ekuban, Djanini üçlüsünü 35 milyona okutsak bile olmaz.
Tapusu ile o maliyetlerde oyuncuyu alma şansımız henüz yok.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar shorlot trabzonspor a gelmeyecek gelmek istemiyor bunu neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz
Yorum
Yorum