Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zaten o risk var diye bekliyorlar.
    Yoksa Sörloth'un bize gelme ihtimali bence yok da, hadi gene çok düşük diyelim.
    Asıl mesele ş.ligi bahanesi ile Beşiktaş'a falan gitmesin.

Yani gerçekten gitmesin.
    Sıkıntı olur.
    Sørloth, Türkiye ligi ile +33 dan önce isi olmaz. Takiminda kalirsa bu sezon basarili olacagini düsünüyorum. 2-3 sene sürekli düsüs yasarsa tabi Türkiye onun icin bir secenek haline gelebilir. Bjk ye gitmesin tabi..Günün birinde giderse ayni basariyi gösterebilecegini sanmiyorum ama özellikle bu sene olacagi varsada engellenmeli..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Espino, videolarda bayağı iyi görünüyordu.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://images.app.goo.gl/5hW8npHkqcjqoLe7A

Eşit: foto olarak niye çıkmadı ? Yapamadım

21 profili. Markajı düşüp, top kapma arttırmış. Hızlanmış bir tık.

Teknik yok, top sürme yok, pas yok. Videosunu izledim Allaha emanet top sürüyor zaten. Hiç beğenmedim kendisini.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TG den bir Sedat Peker pankartı daha beklemiyor değilim ))
          Gelir mi bir BAE’nin maşası PEKER pankartı?

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şunu da tekrar hatırlatırım, Sörloth yedek santrafor olarak 1700 dakikada 6 gol attı. Eğer başarı kıstası skor üretmek ise , Bundesliga'daki diğer yedek santraforların gol/dakika oranlarını yazın da görelim...

Anlayamıyorum gerçekten Leipzig gözünüzde nasıl bir kulüp? Adamlar Bundesliga'nın Atletico'su, Arsenal'i gibi bir şey... Tek kelimeyle inanılmaz bir futbol organizasyonları var ve 3 kıtada 4-5 futbol kulübünden oluşan bir organizasyona sahipler. Devasa bir sponsor destekleri var. Muhtemelen 10 sene sonra dünya klasmanının zirvesinde olmanın hesaplarını yapıyorlar.
            hocam konu sörloth'un kalitesi değil. konu sörloth'un kafa yapısı. benim anlatmak istediğim bu.
            adam kafa olarak trabzonu kafasında bitirmiş. gelmek istemiyor. çokta sallamıyor. inş. gitmem oraya diye çırpınıyor. siz bunu göremiyormusunuz ?

attan inip eşeğe binme tabiri vardırya hah adam tam o kafada şuan. bundesligadan tr'ye gelmek istemiyor adam veya trabzona. kalite olarak düşmek istemiyor.
            üsttede dediğim gibi ilk geldiği zaman birşeyleri başarmak ve kanıtlamak için çabalamak zorundaydı ama şimdi değil. o kafayla gelmeyecek trabzona . demorilize bir şekilde gelicek.
            ah ulan gene düştük buraya hesabı. benim demek istediğim bu. ha geldi ard arda gelen puanlarla havaya girdi birşeylere inanmaya başladı o ayrı mesele.

Yorum

• arkadaşlar shorlot trabzonspor a gelmeyecek gelmek istemiyor bunu neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar shorlot trabzonspor a gelmeyecek gelmek istemiyor bunu neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz
                Shorlot hangisiydi?
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haland

Fizik kalitesi iyi, koşucu oyuncu, biraz törpülediğin an alıcısı olur. Bu tip oyuncuları kullanmak isteyen çok baş altı takım var.
                  Fizik kalite Avrupa'da en üstünde tutulan bir vasıf değil asgari gereklilik maalesef. Gökdeniz'in 40 fırın ekmek yemişi var bizde, yıllardır satamıyoruz.
                  Naber?

Yorum

arkadaşlar shorlot trabzonspor a gelmeyecek gelmek istemiyor bunu neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz
                    Su cornelius iyi adam bu adam için uğraşılsa tapusu bizde olacak baya kuvvetli adam iş yapar.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Buna itiraz eden tek bir Trabzonsporlu olmaz. Adamı alan %50 şampiyonluğu almış olur. O kadar etkili.

Ama başka bir oyuncu, mesela Cornielus'u alır uçar geçer gibi yaklaşım... Epeyce farazi..
                      Bu arada sörloth'un değeri 16 milyona düştü.
                      Yani böyle devam etmemesi lazım.

Trabzonspor'dan böyle sükseli ayrılan bir oyuncu başarısız olursa bu Trabzonspor'un ilerde yapacağı ihracatlarda kötü rol oynar.

O yüzden Sörloth'un başarısızlığını isteyen kimse olamaz.

Lakin tekrar edeyim, İtalya'da ham yaparlar adamı.
                      Muriç'e tenekeyi çoktan bağladılar.
                      Terlikle bile savunurum, o kadar kötü diyor savunmacılar.
                      Leipzig 15'e veriyorsa 1 saniye düşünmeyip alalım. Aldım-verdinden sonra kalan 5 milyon Euro'ya bu kadar dominant bir forvet bulmamız imkansız.
                      Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Leipzig 15'e veriyorsa 1 saniye düşünmeyip alalım. Aldım-verdinden sonra kalan 5 milyon Euro'ya bu kadar dominant bir forvet bulmamız imkansız.
                        Azami 25 milyon euro bütçesi olan bir takımın 15 milyon euro bonservis ücretini nasıl ödemesini planlıyorsun?
                        Mümkün değil öyle birşey.

Sadece biz değil, diğerleri de alamazlar.

Yorum

Azami 25 milyon euro bütçesi olan bir takımın 15 milyon euro bonservis ücretini nasıl ödemesini planlıyorsun?
                          Mümkün değil öyle birşey.

Sadece biz değil, diğerleri de alamazlar.
                          Uğurcan'ı bu sene de saklıyor muyuz?
                          Naber?

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim paraya ihtiyacimiz var Enes..Ne takasi? 20 milyon € + Sørloth 1 sene kiralik olabilir Ugurcan in Bundesliga ya gelecegini sanmiyorum Sørloth isine zaten basindan bari ihtimal vermiyorum olacagi varsa da ben taze kandan yanayim. Cornelius u bonservisiyle alabileceksek kesinlikle o olsun. Bence bizimkiler Cornelius icin büyük ugras veriyorlar..Sørloth gelirse de üzülecek degiliz
                            Ben ugurcan ile sorloth kafa kafaya takasa hemen olsun derim.
                            Keşke biz veya leipzig böyle bir öneriyle gelse.
                            Çünkü biizm bu sene paraya ihtiyacımız yok gibi.
                            (Zaten bocumuzda öyle ödemeyle filan bitecek gibi degil, diğer 3 istambul takimi gibi, boyuna öteleme gelip duracak., yeterki ekonomi sürdürülebilir olsun).
                            Uğurcan büyük olasılıkla gidecek zaten. Sorlothu yerine alabilsen en buyuk sampiyonluk adayi olursun biranda.
                            Sonra sorlothu satma şansın olabilir, yani zarar etme ihtimalin cok düşük böyle bir takastan.
                            Ayrıca bana bir seçenek şansı olarak sunulsa takımında ugurcan mi olsun, sorloth mu. Ben açık ara sorloth derim.
                            Çünkü bir takımdaki en önemli mevki santrfordur.
                            En son emre6117 tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 15:43.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uğurcan'ı bu sene de saklıyor muyuz?
                              Satsan da farketmez. Satıştan gelen paraların en fazla 3 te biri bütçeye ekleniyor.
                              15 milyon euro diye bir rakamı Türk kulüplerinin satış yapsalar dahi şu anda finanse etme şansı yok.
                              Hatta Uğurcan, Ekuban, Djanini üçlüsünü 35 milyona okutsak bile olmaz.

Tapusu ile o maliyetlerde oyuncuyu alma şansımız henüz yok.

Yorum

Mesajlarınıza özellikle bakıyorum, bütünüyle negatif yüklüsünüz. Sorloth'un akrabasıysanız ve herhangi bir bilgiye sâhipseniz tamam, yoksa ara ara çıplak ayakla toprağa basmanızı tavsiye ederim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X