Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haberde ne diyor translate çevirmedi bende.
    Ben yardimci olayim: Milyonluk yap bozun ilk kurbani Leipzig 2-3 transfer yapacak ve bunun icin mevcut kadroda yer acilmasi gerekiyor ve ilk kurban belli oldu.
    Saygilarimla

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gerek yok orda çok yanlış yapıyorlar, kiralık Sörloth mu satın almalı Cornelius mu deseler? Cornelius derim yani Sörlothu kirala seneye tekrar forvet ara ki Sörlothu biz patlattık piyasasını yükselttik ona rağmen bize karşı bir aidiyet duygusu yok, aynı gs olsa hemen gelirdi.
      Anladığım kadarı ile asıl çekince, biz santrafor işini hallettikten sonra Sörloth-Leipzig ayrılığı kesinleşirse İstanbul'a gitme durumu...
      Yani bize gelmemesi değil de İstanbul'a gitmesi.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Faruk Can > Umut Meraş

Faruk Can'ın profesyonel kariyerindeki maç sayısı iki (2).
        Sonrada Faruk Cana Serkan muamelesi yaparız ne güzel kendi çocuklarımızı daha pişmeden arenaya çıkarıp ölümlerini seyretmekten zevk alan bir kitlemiz var maalesef kıskançlık mıdır bilemedim ama bu var emin olun takımlar kenarda Parmakla Hüseyini kapmak için ellerini ovuşturuyorlardır
        @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3-4 milyonu Umut'a vereceğine Gökdeniz'e ver , eğer tutarsa 5 katına Avrupa'ya satma şansın olur.
          Gökdeniz tutmaz. Lambur lumbur oynayan adamı hiçbir yere iteleyemezsin.
          Naber?

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Koitayı hiç izlemedim bize bir golü vardı galiba, nasıl topçu sizce var mı tanıyan? Baktım da adam 5 senedir Türkiyedeymiş , gerçekten çok iz bırakmış
            Yedek için ideal bir adam. topa vurmayı biliyor pozisyon alıyor ve de topu takip ediyor. sakat değilse yedek olarak özellikle 70ten sonra çok iş yapar. semih şentürk gibi olur bizim için. yedekten gelip yorulmuş defans arasından gol atar. ama ilk 11 için uzun süreli düşünülemez. sadece senede 5 maç ilk 11 başlatırsın.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rezillik ya, Azerbaycan'ı seçiyorsun yabancı sayılıyorsun... saçma sapan şeyler
              Neyse ha
              Habu Şorlot'u kampta görmeden laktak testi yaptırmadan göndermek de neyin nesi eeyy laybzig ? Hiç yakıştıramadım...
              Bielefed loading Şorlot, bize gelmezsen gideceğin yerler oralar işte, ha işine daha çok gelirse sıkıntı yok yeter ki geri dönmeyeyim diyorsan...

Bu arada hocayla muhabbeti olan ekrebamdan aldığım bilgilere göre
              Hoca Meling'i çok istiyor
              Mert'i başak başkanına sormuş istemiş, kötsel zorluk çıkarmayacağını söylemiş hocaya...
              (Bizim eskiden bi ara kalecimiz olan babası da hocanın teknik ekibinde kaleci antrenörüymüş yıllaaar önce)

Sorloth için pek umudu yokmuş hocanın, istemesine istiyor ama olma olasılığını düşük görüyormuş (niyesini bilmiyorum, ayrıntı yok)
              Ben ümitliyim dedim, o ise "ben değilim o ışığı almadım" dedi
              Vişça Efecan sordum, adları geçmemiş konuşmalarında...
              Hamşik'i çok istiyordu hoca, onu da belirteyim

Sol bek ve forvet öncelik gibi duruyor, haberler de o yöndeydi ztn
              Tabi bence yine de kimi önce çözersek alırız, yedek stoper sağ kanat falan fırsat olursa onları bekleteceğimizi sanmam...
              Yâni öncelik belli ama transfer sıralamamız farklı olabilir duruma göre (bilgi değil kendi tahminim)

Bilgi kısımlarının vatsap yazışmalarını atarım belki bi ara gerekirse

Ayrıca Meling'i istiyorsa, e bu çok da dengeli bek sayılmaz, demek ki hoca 2 bekin de haldır haldır bindirmesini saldırmasını istiyor...
              Adı geçen yabancıların çoğu öyle sol bek olarak, yerli alırsak belki işte Meraş falan gibi dengeli alırız... iki tarz da olur da, Meraş olmasın hele o paralara hiiiç gerek yok
              Videolardan, maç özetlerinden izlediğim kadarıyla hocanın oyununa en çok uyan Meling zaten. Çıkışları olsun, sürekli ceza sahasına girmesi ve çevresinde dolaşması olsun başakta yapmaya çalıştığı şeylerdi. Visca içeri girerken Çaiçara çizgiyi kullanıyordu, solda Ellia çizgiyi kullanırken Clichy merkeze doğru oynuyordu. Bizde de şimdi Gervinho içeri girecek Peres çizgiyi kullanacak. Nwakaeme çizgiyi kullanacak bek içeri koridoru. Nwakaeme'nin arkasına çizgiyi kullanan bek gitmiyor.

Meling dışında Mojica'yı beğendim ben. Uruguaylı bek çok düz geldi bana. Mojica atlet, bir skill öğrenmiş onu yapıyor en azından. (Atalanta yatırım yapmaya değer görmüş bu da bir gösterge) (yabancı sınırı gelirse İsmail Köybaşı h.o)
              ( ゚д゚)

Yorum

• Bugün alman gazeteleri sörloth ile ilgili olarak oyuncunun takimdan ayrilmasi durumunda kulübün ona kolaylik gösterecegini yaziyor ancak oyuncunun trabzonspor´a dönmesinin ise sözkonusu olmadigi beliritiliyor. leipzig önceikle oyuncuya yaptigi yatirimi kurtarmak icin oyuncuyu satma yönünde egilim gösteriyor. yani getir yirmi milyonu al sörloth´u diyorlar. anladigim kadariyla da oyuncunun türkiyeye dönmek gibi bir düsüncesi yok.

Anlasilan o ki yeni teknik direktör sörloth ile calismak istemiyor, Sörloth takimda kalip kendisini yeniden kanitlamak istiyor ancak bu da zor görünüyor.

Bakalim bizim baskan Sörloth´u ikna edebilecek mi!

Yorum

• Alman BİLD gazetesi, Leipzig Teknik Direktörünün Sörloth'u gelecek sezon takımda düşünmediğini ve kiralanacağını yazmış haberleri var.

Doğruysa AA derhal devreye girmeli
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gerek yok orda çok yanlış yapıyorlar, kiralık Sörloth mu satın almalı Cornelius mu deseler? Cornelius derim yani Sörlothu kirala seneye tekrar forvet ara ki Sörlothu biz patlattık piyasasını yükselttik ona rağmen bize karşı bir aidiyet duygusu yok, aynı gs olsa hemen gelirdi.
                    Cornelius için 4 milyonu kabul etmemiş kulübü. Kendisi de yüksek maaşa ek olarak imza parası istemiş. Koca sezonu boşa geçirmiş adama bu yatırımı yapmak da risk. Seneliği 3 milyona geliyor konuşulan rakamlara göre. Sörloth'u alırım paşa paşa 1 sene ne vereceği belli adam. Sonraki sene de serie b de çürümeye yüz tutan Cornelius'u 1 milyona alırım. Cornelius EURO2020de dikkat çekici bir performans sergilemezse kimse o adama 4-5 bonservis, 2 maaş gömmez. İnsanda az farkındalık olur, bu sene ne oynadım, ne istiyorum der.

Sörloth aidiyetiyle alakalı haksızlık yapıyorsun bence. Lille Yusuf'u azad etse buraya mı gelir? Sörloth şansını daha önemli liglerde daha önemli takımlarla denemek istiyor. Şansımıza kötü sezon geçirdi. As forvet olacağım diyorsa gideceği lig, takım bizden yukarıda olmayacak muhtemelen.

İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün alman gazeteleri sörloth ile ilgili olarak oyuncunun takimdan ayrilmasi durumunda kulübün ona kolaylik gösterecegini yaziyor ancak oyuncunun trabzonspor´a dönmesinin ise sözkonusu olmadigi beliritiliyor. leipzig önceikle oyuncuya yaptigi yatirimi kurtarmak icin oyuncuyu satma yönünde egilim gösteriyor. yani getir yirmi milyonu al sörloth´u diyorlar. anladigim kadariyla da oyuncunun türkiyeye dönmek gibi bir düsüncesi yok.

Anlasilan o ki yeni teknik direktör sörloth ile calismak istemiyor, Sörloth takimda kalip kendisini yeniden kanitlamak istiyor ancak bu da zor görünüyor.

Bakalim bizim baskan Sörloth´u ikna edebilecek mi!
                    Sezonu boş geçiren, "elde patlayan" adama 20 bonservis verecek enayi varsa bize de haber versinler. Büyük liglerde yarışmacı takımların değil bonservis vermek, kiralık olarak bile as forvet olarak Sörloth'a güvenmelerinin imkanı yok bence.
                    En son Ufuk tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 11:53.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana göre Gökdeniz olur size göre bir başkası olur. Her halukarda sol bekte kaliteyi düşürmektense, orta ve ön alanda daha fazla seçenek var. O kadar büyük paralar harcanacaksa eğer, mutlaka genç ve potansiyeli yüksek bir isim olması gerek ki dönüşü olsun. Benim temel çıkış noktam -sol bek dışında-, özellikle ön alanda ortalama 2500 dakika süre alabilecek bir opsiyon daha kazanabilirsek, esneme olmasa bile 3 yerli kuralını bu sezon için atlatabileceğimiz üzerinedir.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sonrada Faruk Cana Serkan muamelesi yaparız ne güzel kendi çocuklarımızı daha pişmeden arenaya çıkarıp ölümlerini seyretmekten zevk alan bir kitlemiz var maalesef kıskançlık mıdır bilemedim ama bu var emin olun takımlar kenarda Parmakla Hüseyini kapmak için ellerini ovuşturuyorlardır
                        Faruk Can'ı Trabzon'da Adana DS'ye penaltılarda elendiğimiz maçta izlemiş ve çok beğenmiştim.

9/10'luk performans sergilemişti.

Yabancılara gösterdiğimiz hoşgörü ve zamanın birazını kendi evlatlarımıza göstersek ne kaybederiz?
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Bayadır okuyor takip ediyorum özellikle bu sörloth hakkında birkaç birşey yazayım.
                          Arkadaşlar sörloth geldi geçti ve bitti. hem bizim için hem oyuncu için.
                          öncelikle bu adam milli takıma gitti ve bir daha gelmedi. telefonlara cevap vermedi. bildiğin Trabzonsporu transfer edilmesi konusunda çok zor durumda bıraktı. kimse bunu neden görmek istemiyor anlamıyorum. bu tavrı başka futbolcu yapsa linç edilir.
                          Ayrıca günümüze gelirsek para kısmını bir kenara bırakıyorum. sörloth trabzona gelmek istemiyor bunu görmüyor musunuz, ben anlamıyorum. ne söylemlerinde nede hal ve hareketlerinde, şartlar oluşursa trabzonda oynarım edası hiçbir zaman olmadı. zoraki gelmesindense bence hiç gelmesin. çünkü futbolcu türkiyeyi veya trabzonu kafasında bitirmiş.
                          gelsede başarılı olacağı açıkçası muamma çünkü ilk geldiği zaman birşeyleri başarmak kanıtlamak zorundaydı ama artık değil. bu saatten sonra ben kimyaların uyuşacağını açıkçası düşünmüyorum. işin özeti zorla nikah masasına oturtulan bir kişide olsa o evlilikte mutluluk olmaz.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sorloth gelse o mental çöküşle bize ne vereceği belli değil. Cornelius yeni heyecan taze kan en önemliside bonservisi bizde olur.
                            Çöküşte olan ve asıl riskli transfer Sörloth değil, bu yazdığınızın pek tutar tarafı yok.

Cornelius 30 maç 1 gol (1950 dakika)
                            Sorloth 37 maç 6 gol (1700 dakika)

Biri Serie-A'da küme düşen takımın birinci santraforu. Diğer Bundesliga'da ikinci olan takımın yedek santraforu.

İki oyuncunun oynadığı takımların seviyesi arasında dağlar var. Değerlendirmeyi şöyle yapmalısınız: Sörloth Parma'da oynasa ne olurdu? Cornelius ise Leipzig seviyesinde bir kulübün gündemine bile girebilecek bir futbolcu değil.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haland

Fizik kalitesi iyi, koşucu oyuncu, biraz törpülediğin an alıcısı olur. Bu tip oyuncuları kullanmak isteyen çok baş altı takım var.

Yorum

• Gs başkan adayı Hamamcıoğlu Trabzonspor modelini örnek alacaklarını söyledi: "Biz değer katmıyoruz. Galatasaray’ın altyapısından yetişmiş futbolcuların geçen sene takımda aldıkları süre yüzde 4,25. Beşiktaş 16,5, Trabzon 22,5. Ajax’ta şu anda yüzde 25’i altyapıdan yetişen futbolcular. Ama bunun içinde sıkı durmak lazım, dirayetli durmak lazım ve bunu anlatmak lazım bütün camiaya. Galatasaray’ın kurtuluşu yüzde yüz burada" https://www.trtspor.com.tr/haber/fut...iz-234533.html

Yorum

Çalışıyor...
                                X