Faruk Can > Umut Meraş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCristian Ansaldi.. getir 35 yaşında..haziranda sözleşmesi bitiyor..daha iyisini bulamazsın..
ama getiremiyeceksen ve bonservis verip umut meraş alacaksak..
ben İsmail köybaşıyı isterim..tabiii kronik sakatlığı yoksa..
hatta alternatif olarak şu isimlerin iyi kötü bir düzeyde olduğunu ve bizde ve altyapıdaki oyunculardan faydalı olacağını düşünüyorum..
tabii tüm bunları fayda maliyet olarak hesaplamalıyız..çok maaş vereceksek hepsi kalabilir..
İsmail Köybaşı
Robin Yalçın
Ömer Bayram
Efecan Karaca
Güray Vural
Emirhan
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun yanal modunu açayım tazminat falan kaldırmadı mı bu işten barça
barça takip ediyordu ama psg araya girmiş daha çok maaş vermiş
psg başkanı bu kafa ile şampiyonlar ligi finalini daha çok bekler!!En son Sacit tarafından düzenlendi; 10.06.2021, 22:48.
Yorum
-
Yabancı kuralından geri adım atılmazsa bu sezon işin kolay kısmı uygulanacak. Asıl sancı önümüzdeki sezonlarda yaşanacak. Sözleşmeli yabancı sayısı önce 12'ye sonra 10'a düşecek ve bunlardan biri genç olmak zorunda. Aynı anda oynayacak yabancı sayısı da önce 7'ye sonra 6'ya inecek. Esas sıkıntı ise gelecek yıl 2001 ve sonrasında doğmuş, bir sonraki sezon ise 2003 ve sonrasında doğmuş alt yapıdan 1 yerli oyuncuyu 11'de başlatma zorunluluğunun olması. Zamanında ceza yememek için yedek kulübesine iki kaleci koymak zorunda olduğu için tepki gösteren ve bu şekilde yerli futbolcu yetişmez diyen Şenol Güneş'in, 5 yabancı olayını desteklemesi akıl alır gibi değil...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı kuralından geri adım atılmazsa bu sezon işin kolay kısmı uygulanacak. Asıl sancı önümüzdeki sezonlarda yaşanacak. Sözleşmeli yabancı sayısı önce 12'ye sonra 10'a düşecek ve bunlardan biri genç olmak zorunda. Aynı anda oynayacak yabancı sayısı da önce 7'ye sonra 6'ya inecek. Esas sıkıntı ise gelecek yıl 2001 ve sonrasında doğmuş, bir sonraki sezon ise 2003 ve sonrasında doğmuş alt yapıdan 1 yerli oyuncuyu 11'de başlatma zorunluluğunun olması. Zamanında ceza yememek için yedek kulübesine iki kaleci koymak zorunda olduğu için tepki gösteren ve bu şekilde yerli futbolcu yetişmez diyen Şenol Güneş'in, 5 yabancı olayını desteklemesi akıl alır gibi değil...
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftarın tek ses olması sanıldığı kadar iyi bir şey olmaz, hatta korkunç bir durum olur.
ultaslan örneği varken böyle bi ütopyanın peşinde koşmak saçmalık. başkan, yönetim, takım vee hoca üzerinde baskı kurabilecek her unsur un ufak edilmeli. bırakalım kalsınlar böyle.
Yorum
-
İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBild Gazetesi yazmis, Sörloth‘ü gönderceklermis
Gesendet von iPhone mit Tapatalk( ゚д゚)
Yorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı kuralından geri adım atılmazsa bu sezon işin kolay kısmı uygulanacak. Asıl sancı önümüzdeki sezonlarda yaşanacak. Sözleşmeli yabancı sayısı önce 12'ye sonra 10'a düşecek ve bunlardan biri genç olmak zorunda. Aynı anda oynayacak yabancı sayısı da önce 7'ye sonra 6'ya inecek. Esas sıkıntı ise gelecek yıl 2001 ve sonrasında doğmuş, bir sonraki sezon ise 2003 ve sonrasında doğmuş alt yapıdan 1 yerli oyuncuyu 11'de başlatma zorunluluğunun olması. Zamanında ceza yememek için yedek kulübesine iki kaleci koymak zorunda olduğu için tepki gösteren ve bu şekilde yerli futbolcu yetişmez diyen Şenol Güneş'in, 5 yabancı olayını desteklemesi akıl alır gibi değil...#Dik oyna
Yorum
-
Elin adami bize hep kiymetli gelir huseyin turkmen gitsin yerine robin yalcin gelsin konyanin stoperi abdulkerim gelsin g.birliginden arda gelsin turkmenden tek bir artisi olmayan bu vasat alti adamlara birde bonservis verelim ne guzel memleket vizyona gel..Allahdan baskan ve yonetim akilli adimlar atiyorlar1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk Can > Umut Meraş( ゚д゚)
Yorum
Yorum