İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
taraftarın tek ses olması sanıldığı kadar iyi bir şey olmaz, hatta korkunç bir durum olur.
ultaslan örneği varken böyle bi ütopyanın peşinde koşmak saçmalık. başkan, yönetim, takım vee hoca üzerinde baskı kurabilecek her unsur un ufak edilmeli. bırakalım kalsınlar böyle.
Yorum
-
2010-2011 sezonu dahil olmak üzere toplamda 4-5 sene iç sahada nerdeyse tüm grupların içinde maç izleyen biri olarak söylemek isterim ki
bu gruplar rakipten ziyade birbirini boğar
20 yıllık bir hayal bu
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok degil yarim sezon soyle bir birliktelik yapsinlar, bu takim bu stadda rakibi bogar.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüray Vural 10 numara karakter, kendisiyle ayaküstü tanışmışlığım da vardır; alçakgönüllü ve naif bir insan. Bu transfer başlıkları altında adını ilk yazanlardan biri olduğumu da iddia edebilirim. Denizli'de ayağı kırılmasaydı, muhtemelen şu an bambaşka bir kariyeri olacaktı, ümit milli seviyedeyken bir futbolcunun başına gelebilecek en kötü şeyi yaşadı. Yine de yılmadı çalıştı çabaladı, Trabzonspor seviyesine kadar çıktı ama devamını getiremedi, her neyse herkesin yakından bildiği futbolcuyu burada anlatacak değilim. Karakter olarak bu gün gelse Trabzonspor'a takım kimyası aile ortamı ve mental açıdan çok şey katabilecek bir insandır. Ancak 21-22 sezonu için kurmayı istediğimiz hayalini kurduğumuz takımın sol kanadını yüklenecek kapasitede değildir.
Diğer adı geçen isimler zaten tam komedi. Dün burada Köybaşı'yı tartıştık yahu, hem de ciddi ciddi...
Sağa Peres aldık değil mi, işte sola ondan daha iyisi lazım ki Nwakaeme'yi taşısın. Daha azı olmaz, oynayacağımız oyunda 3 tane kilit adam var Hamsik Peres sol bek. Üçgenin bir kenarını kapatmazsan bu plan yürümez...
ama getiremiyeceksen ve bonservis verip umut meraş alacaksak..
ben İsmail köybaşıyı isterim..tabiii kronik sakatlığı yoksa..
hatta alternatif olarak şu isimlerin iyi kötü bir düzeyde olduğunu ve bizde ve altyapıdaki oyunculardan faydalı olacağını düşünüyorum..
tabii tüm bunları fayda maliyet olarak hesaplamalıyız..çok maaş vereceksek hepsi kalabilir..
İsmail Köybaşı
Robin Yalçın
Ömer Bayram
Efecan Karaca
Güray Vural
Emirhansamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 sezonu dahil olmak üzere toplamda 4-5 sene iç sahada nerdeyse tüm grupların içinde maç izleyen biri olarak söylemek isterim ki
bu gruplar rakipten ziyade birbirini boğar
20 yıllık bir hayal bufazlasini istersek dedigin gibi bogarlar.
Gelen oyunculara atki takmak icin savas eden adamlar tribunde ne soylenecek kavgasina rahatlikla girebilir.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCristian Ansaldi.. getir 35 yaşında..haziranda sözleşmesi bitiyor..daha iyisini bulamazsın..
ama getiremiyeceksen ve bonservis verip umut meraş alacaksak..
ben İsmail köybaşıyı isterim..tabiii kronik sakatlığı yoksa..
hatta alternatif olarak şu isimlerin iyi kötü bir düzeyde olduğunu ve bizde ve altyapıdaki oyunculardan faydalı olacağını düşünüyorum..
tabii tüm bunları fayda maliyet olarak hesaplamalıyız..çok maaş vereceksek hepsi kalabilir..
İsmail Köybaşı
Robin Yalçın
Ömer Bayram
Efecan Karaca
Güray Vural
Emirhan
Söylemek istediğim bu transfer döneminin doğası, amaçları ve hedefleri, kurgusu, risk hesapları, herşeyiyle farklı. Hamsik ve Gervinho alıyorsak, solda Nwakaeme varsa, ya bu sene ya da seneye artık o şampiyonluk kupasının kalkması gerek. Yoksa en geç ikinci yılın sonunda yeni bir kadro dağılışı ve yeniden yapılanma; üstelik tüm bunların bambaşka bir teknik ekip ile ve bu günden çok daha zor ekonomik şartlar altında yürütülmesi kaçınılmaz. Dön baba dönelim. Hemen hepimiz 30'lu 40'lı yaşlardayız, bu filmi en az izleyenimiz 3-4 kere izlemiştir. Diyorum ki bu kez, bir kez olsun işi yine yarım yamalak bırakıp sezonu mundar etmeyelim.
Sol bek işi çok önemli hocam, inanın oyunumuzda en kritik bölge olacak. Keşke Hamsik olmasaydı da elit bir sol bek alsaydık, benim açımdan durum bu kadar kritik. Gelecek sezon hücum zenginliğimiz %50-60 kenar beklerin oyuna etkisiyle ortaya çıkacak. Buralarda çuvallarsak çok fazla maçta kilidi açamayız.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWijnaldum Liverpooldan Parise gitti, bonserversiz. Adamlar 31 yasindaki oyuncuya yilda 10 Milyon € ödiyecek.
Biz Gervinho ve Peresi aldik, bizim taraftar, yok yasi yüksek 31 ve 34, yok cok kazaniyor vs laflar.
Agaoglu gayet iyi isler cikardi
karaktersiz futbolcu nasıl olur örnek!
Barça'yı da aptal sandı demek çok para alırım diye ama yemedi
Böyle futbolculardan uzak duracaksın
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarça ile ön anlaşma yap sonra daha çok maaşa psg'ye git
karaktersiz futbolcu nasıl olur örnek!
Barça'yı da aptal sandı demek çok para alırım diye ama yemedi
Böyle futbolculardan uzak duracaksın
Yorum
-
Moralim bozuldu.
Bunların ben yabancı kuralıni
Mecburen nwakame oynayacak solda
Arkasında saglam bir bek elzem adam hem geriye gelmez hemde yaş itibarı ile onu destekleyen adam lazım
O kadar adam arasinda yerli oyuncu kuralı nedeni ile mecburen gidip umutu alacaz
Yorum
-
eğer umut meraş için adı geçen 3 milyon euro rakamları gerçekten yazık bu adama milli takımda oynamasın 3 milyonu geçtim 300 bin euro verilmez bu adam bursa sporda boşa düşerken hiç bir takım yüzene bakmıyordu oda mecburen fransa 2. ligine gitti ama milli formayı giyince bir anda göze girdi ama bu adamı alanın elinde patlar bundan da adım gibi eminim.
Yorum
-
futbolda diğer mevkilere oranla en kolay yer bekler
fizik yapısı uygun olan biraz hızlı çevik olan azıcık da oyun görüşü olan herkes sol sağ bek olabilir .
gerisi güç hız topla çalışma
zaten genel futbol ve futbolcu zeka seviyesi çok geri olduğu için beklerdekiler de en gerileri oluyor galiba
biraz zekası olan kendini geliştirip iyi oyuncu oluyor
koca memlekette biraz hızlı biraz güçlü birkaç genç yok mudur ki? yazık ki ne yazıkceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
Yorum