Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yerli kaleci,yerli sol bek,yerli kanat,yerli forvet
    yabancı sol bek,yabancı forvet,yabancı stoper

eku ve semedo gidişine göre belki bir tane daha yabancı forvet.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• altay-sangare,serdar,sadık,caner-ozan,mert,irfan-ferdi,sinan,?

buda şikecilerin yerli 11 i.

Yorum

• 61SAAT HABER SERVİSİ - Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzonspor’da yeni isimler video ile taraftarlara tanıtılıyor. 

Bordo - Mavililer yeni transferler Gervinho, Bruno Peres ve Hamsik için özel videolar yaparken, 4. video için de hazırlıklar şimdiden başladı. 

Trabzonspor’un 4. videoyu Kasımpaşa’dan kadroya katılması beklenen Koita için yapacak

Bordo - Mavili yönetimin her konuda anlaşmaya vardığı ve sadece KAP’a açıklanması beklenen Koita için Trabzonspor Medya Merkezinin hazırlık içinde olduğu belirtildi.

Oyuncu ile ilgili doneleri toplayan medya merkezinin, bir önceki transferlerde olduğu gibi Koita’ya da ses getirecek bir video ile tanıtması bekleniyor. 

Koita, Trabzonspor’un bu transfer döneminde kadrosuna kattığı 4. isim olacak.

Bilindiği gibi Koita'nın Kasımpaşa ile sözleşmesi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          14 yabancı kuralı devam ederse eskiden olduğu gibi bu durumda ömür ve berat ın ilk 11 oynama ihtimalleri düşeceği için avcı nedeniyle, bu iki değerli genç yeteneğin satılması en mantıklı karar olur,

madem ağaoğlu avcıya herşeyi teslim etti bu durumda geleceği görmek gerekiyor,gelecek ne? genç oyuncuları parlatıp satma olayı bitiyor,

uğurcan bu sezon satılacak

ama ömür ve berat bu sezon ilk 11 oynayamayacağı için(14 yabancı kuralı devam ederse) bu yaz transferinde satılması en mantıklı karar olur,

ağaoğlu maalesef bu tehlikenin farkında değil
          Berat her türlü ilk 11 oynar ne bu Avcı düşmanlığı hocam ya eleştirebilirsin tamam bende eleştiriyorum bazen eyvallah ama bu kadar da olmaz. Şu an Türkiyede aklı başında olan bir kaç antrenörden birine sahibiz. Kimi istiyorsunuz Allah aşkına bir söyleyin ya eleştirmek için eleştiriyorsun başka hiçbir şey değil cidden...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• koita transferi eku ve/veya semedo nun gidişinin habercisi olur.

Yorum

• erce-perez,edgar,hugo,trondsen-berat,hamsik,bakasetas-ömür,gervinho,waka

valla bu 11 dahi beni fena halde umutlandırıyor.

Ama rotasyon işi de mutlaka unutulmamalı. Lig,kupa,avrupa.. Cok uzun bir sezon bizi bekliyor.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                61SAAT HABER SERVİSİ - Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzonspor’da yeni isimler video ile taraftarlara tanıtılıyor. 

Bordo - Mavililer yeni transferler Gervinho, Bruno Peres ve Hamsik için özel videolar yaparken, 4. video için de hazırlıklar şimdiden başladı. 

Trabzonspor’un 4. videoyu Kasımpaşa’dan kadroya katılması beklenen Koita için yapacak

Bordo - Mavili yönetimin her konuda anlaşmaya vardığı ve sadece KAP’a açıklanması beklenen Koita için Trabzonspor Medya Merkezinin hazırlık içinde olduğu belirtildi.

Oyuncu ile ilgili doneleri toplayan medya merkezinin, bir önceki transferlerde olduğu gibi Koita’ya da ses getirecek bir video ile tanıtması bekleniyor. 

Koita, Trabzonspor’un bu transfer döneminde kadrosuna kattığı 4. isim olacak.

Bilindiği gibi Koita'nın Kasımpaşa ile sözleşmesi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.
                Hastanede çekecekler muhtemelen.
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Berat'i kim istiyor da kime satacak .

Ömür e 10 milyon Euro verdikleri şüpheli.

İstediğin fiyatlara topçu satmak o kadar kolay mı .

Berat Ömür çalışsın oynasınlar yapacak bir şey yok.
                  her oyuncuyu 15 -20 milyon avroya satmak zorunda değilsin,

ömüre şu anda 10 milyon avro berata 5 milyon avro verecek onlarca kulüp bulabilirsin,pazarlama işini bilmiyorsan orası ayrı,bunların tm değerleri belli,
                  TEKKEBALL

Yorum

• Koita'da bu kadar ısrar edilmesi enteresan geliyor oyuncu hakkında çok bilgim olmasa da. Düşük maliyetli ve yedek olacaksa tamam da bir de yabancı sınırı muamması falan

Yorum

• hiç kimse gelmedi ve gitmedi:

ugurcan-perez,edgar,hugo,trondsen-berat,hamsik-ömür,baka,waka-gervinho
                      erce-serkan,huseyin,ahmetcan,farukcan-flavio,parmak-eku,yunus,sarı-semedo

forvet,sol bek,stoper rotasyonu hariç kimsenin kafasında soru işareti olmaz sanırım.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Berat her türlü ilk 11 oynar ne bu Avcı düşmanlığı hocam ya eleştirebilirsin tamam bende eleştiriyorum bazen eyvallah ama bu kadar da olmaz. Şu an Türkiyede aklı başında olan bir kaç antrenörden birine sahibiz. Kimi istiyorsunuz Allah aşkına bir söyleyin ya eleştirmek için eleştiriyorsun başka hiçbir şey değil cidden...
                        eleştirmek için eleştirmiyorum,

dortmund ajax benfica projesinden hızla başakşehir projesine nasıl düştük bunu sorgulamak lazım,

yaşlı oyuncularla hedefe varılır cümlesini ben söylemedim avcı söyledi,bırak türkiyenin avrupanın en yaşlı takımını başakşehirde oluşturan avcıdır

dünya futbolu hızla gençlere yatırım yaparken biz katar takımı oluyoruz,

avcı nın bu teknik taktik dehası olduğu fikri nasıl oluştu bunu çözebilmiş değilim,ne oynattığı oyun heyecan verici ne de kariyerinde bir kupa var,bol maaşla ve yaşlı oyuncularla başakşehirde ilk 4 te yer aldığı için mi taktik deha avcı?anlamıyorum
                        bide avcı bu taktik dehayı nerede öğrenmiş? köln spor akedemisinden mi mezun? yada guardiola ve kloop un yıllarca yardımcılığını mı yapmış?
                        nerden geliyor avcının bu taktik dehası aga,
                        öyle bişey yok tabi,vasat sıradan defansif bir teknik adam,
                        TEKKEBALL

Yorum

• 61SAAT HABER SERVİSİ - Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen ve transfere hızlı bir giriş yapan Trabzonspor’da 2 isme gelen transfer tekliflerinin değerlendirileceği öğrenildi. 

Geçen sezon orta sahaya transfer edilen Norveçli oyuncu Trondsen ile Brezilyalı oyuncu Flavio için bordo - mavililere transfer teklifi gelmesi halinde yolların ayrılabileceği kaydedildi.

Orta sahada yeni transferlerle birlikte kalabalık bir kadroya sahip olan Trabzonspor’da Trondsen ve Flavio’nun kaderi ayrıca kampta gösterecekleri performansa göre de şekillenecek. 

Bordo - mavililerin yabancı sınırına takılmamak için Flavio ile Trondsen’i kampta gösterecekleri performansa göre de değerlendireceği öğrenildi.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            her oyuncuyu 15 -20 milyon avroya satmak zorunda değilsin,

ömüre şu anda 10 milyon avro berata 5 milyon avro verecek onlarca kulüp bulabilirsin,pazarlama işini bilmiyorsan orası ayrı,bunların tm değerleri belli,
                            Bunları şu an sattığın Hamsik ve Gervinho transferi elinde patlar.

Oynayamama ihtimali var diye potansiyeli daha yüksek topculari niçin pazarlamak için arayışa giriyoruz. Çalışsın oynasinlar hem takıma hem de kendilerine değer katsinlar.

Yorum

• Orası dediği yaz kampından bahsediyor. Twitter'da önünüze düşerse tıklamanıza gerek yok.

Yorum

• Dortmund ve Ajax projesi :d :d
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Çalışıyor...
                                X