Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Djanini arkadaşa kim ne veriyorsa satın gitsin.

Forvetsizlikten maçı verdik. Yine...

Yorum

• Marlon'u hemen gönderin
      Türkmen
      Kamil Ahmet
      Afobe
      Canini falan filan gönderin

Forvet Kanat Bek alın şu takıma Yusuf bile hareketlendirdi oyunu Waka-Eku ağırlar çizgide oynayamıyorlar Ekuban zaten kanat değil.

Takıma 4 tane bek lazım bu arada 2 tane filan kurtarmaz. Türkmen oynamasa Serkan oynayacak. Marlon'un alternatifi yok adamın futbolla alakası yok ağır, pas kalitesi oyun görüşü sıfır, çok kötü.
      En son LittleFinger tarafından düzenlendi; 06.04.2021, 21:01.
      Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
      Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• marlon-baker-hüseyin-serkan -sefa kınalı-kamil ahmet -dijanny-afobe hemen şu dakika yollarım hiç beklemenin bir mantığı yok.

Yorum

• Sağ Bek
          Sol Bek
          Sağ Kanat
          Santrafor

Bunlar ilk 11 için acil ihtiyaçlar.

Uğurcan,Ekuban ve Djaninyin satışından kaynak yaratılmalı.

Yunus Mallı Trabzonsporun oyuncusu değil,oynadığı topa 500 bin euro verecek kadar takım çıkmaz.Sezon sonu gönderilmeli.Buna verilen paralara yazık.Komple yetersiz bir adam.

Kanatlarda iki adet yetenekli adam geçebilen alternatif oyuncu,santrafor pozisyonuna bir adet alternatif oyuncu gerekecek.Yusuf Sarıyı yazmadım bile sürekli sakatlanıyor ve oyun aklı sıfır ona güvenilmez.Gradel,Halil,Davidson tarzı rakibinin üzerine etkili gidebilen rahat adam geçebilen alternatifler lazım.

Orta alanda Berat,Trondsen,Parmak,Flavio,Bakasetas ve Ömür olacak.Baker gidecek.Trondsenin ne vereceği de belli değil sakatlık dönüşünde.Salih alınabilirse yeterli olur baya kalabalık olacak çünkü.

Nwakeamenin durumuna göre sol kanada adam bakılabilir.Waka için iyi bir teklif gelirse satılması ve yerine daha tempolu bir oyuncu alınabilir.Evet Waka kadar yetenekli ve güçlü adam bulamayabiliriz belki ama orada daha tempolu ve çift yönlü bir oyuncu olması bizim için daha iyi olur.

Hosseini denilen vasat herif 750 bin euroyu kabul ederse oynasın yoksa kendisine güle güle denilebilir.Sanarsın dünya yıldızı.Boş adamın teki.

Marlon da vedalaşılması gereken bir arkadaşımız.İyi niyetli ama yetersiz.

Kamil Ahmet,Serkan Asan,Hüseyin Türkmen,Safa Kınalı ve Benik Afobe Trabzonsporda yedek kadroda bile olmaması gereken isimler.Kamilin yine mücadelesi iyidir ama o da sürekli sakatlanıyor onu da o yüzden yazdım.

Sezon sonu duruma göre toplamda 7-8 transfere ihtiyacımız olacak.Bek,kanat ve santrafor pozisyonlarına ne kadar kaliteli isimler alabilirsek gelecek sene şansımız o kadar yüksek olur.
          En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 06.04.2021, 21:07.

Yorum

• Bu tip oyunları oynadığımız sürece bir problem yok. Sonuç alamamak belki de daha çok işimize yarar. Daha çok düşünürler, daha iyi takviye yaparlar.

Kötü oynayarak yaptığımız seri sonucunda da elimize birşey geçmedi. En kritik maçta alıştığımız oyun yetersiz kaldı.

Bu oyunun üzerine iki bek, iyi bir santrafor, fizikli bir ortasaha, belki daha ritimli oynayan bir kanat takviyesi yapılabilir.

Ideal ilk onbir olarak düşünmek de yanlış. 17, 18 oyuncuyu ne kadar iyi kullanırsak o kadar iyi sonuç alırız.

Bir iki tane de çok yönlü oyuncu lazım mutlaka, kaan ayhan, kenan karaman tarzı. Herhangi eksiklik olunca aynı oyuncuyu yama yapmak avantaj oluyor. Her mevkinin bir yedeği olmasi, çok oyuncu sanıldığı gibi bir faydası olmuyor.

Yeter ki 16, 17 tane sağlam devamliligi yüksek oyuncumuz olsun yeter. Abdullah hocanın oyun planı, takımı yönetme şekli oyuncuların yıpranmasının önüne geçer.

Yorum

• sağ bek-solbek-sağ açık-solaçık-6 numara -golcü bu saydığım 6 adam ilk 11 için ayrıca yedek klübesinede en az 5 tane tamamlayıcı adam şart marlon-baker-afobe bunlar zaten kiralık gidecekler bunları yok sayıyorum onun dışında kamil ahmet-sefa kınalı-sekan asan-hüseyin türkmen gibi kabiliyetsiz ve beceriksiz adamları hemen göndermeli ekuban- wakayeme-dijanny ve uğurcandan para kazanılarak yollar ayrılmalıdır gelecek sezonun planı bence böyle olmalı.

Yorum

• 5 net transfer, cok mu sey bekliyoruz. 5 net transferin yanina Koita, Efecan, Salih gibi isimleri alalim.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                HY67...

Yorum

• Yönetim bu yaz kötü transferler yaptı. Bende kredileri vardı ama bitti.

Umarım bu takımın 2 bek, 8 numara ve santrfor, hatta 2 tane de kanat oyuncu eksikliğini görüyor ve çalışma yapıyorsunuzdur.

Hiç olmadı hocaya bırakın işi, işaret ettiklerini alın yeter.

Yorum

• Pizarro bosa cikiyor galiba, alabilirmiyiz?

HY67...

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pizarro bosa cikiyor galiba, alabilirmiyiz?

Covid dolayısıyla sokağa çıkma yasağı vardır onun muhtemelen.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gecen senenin basinda Edgar'i Feyenoord'a kiralamayip, Gaston Campi ve Sturridge'e gomdumuz para ile Vitor Hugo'yu aldigimiz evrende isler nasil gidiyor acaba...
                        Erdogan ve tayfasi tarafindan hakemler üzerinden biçiliyoruz, sampiyonlugumuz elimizden aliniyor, baskan ve yönetim de göz yumup sesini çikartamiyor
                        İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğan Alemdar, ayakları kötü, refleksleri yaşında göre çok iyi. Bu futbolcuya yatırım yapmasını isterdim takımımızın. Bence Eğribayat'tan daha iyi
                        ben Egribayat'tan ümitliydim ama izledigim son 5 maçta berbat
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erdogan ve tayfasi tarafindan hakemler üzerinden biçiliyoruz, sampiyonlugumuz elimizden aliniyor, baskan ve yönetim de göz yumup sesini çikartamiyor

ben Egribayat'tan ümitliydim ama izledigim son 5 maçta berbat
                          eğer uğurcan gidecekse türkiyeden alınacak tek kaleci mert günok tur onun dışında ben başka kaleci göremiyorum.

Yorum

• doğan alemdar ı zaten daha önce yazmıştım ,

potansiyel bir kaleci,gelişimi devam etmeli tabi,iyi bir kaleci antrenörü ile,henüz olmuş bir kaleci değil ama olma ihtimali yüksek,yaşı çok genç,haliyle hatalarını görmeyip zaman içinde yükselmesini sağlarsın

ankaragücünde oynarken altay da dikkatimi çekmişti,

yalnız kaleci olayında uğurcan sonrası satış yapmamak lazım doğru ismi bulabilirsek,muslera yıllarca gs de oynadı,yani uğurcan sonrası kaleciyi yetiştirip satma olayını bitirmemiz gerekiyor,

bu arada kağan moradoğlunuda unutmamak lazım,ayak tekniği gayet iyi bir kaleci,umarım u21 liginde tecrübe kazanır,
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eğer uğurcan gidecekse türkiyeden alınacak tek kaleci mert günok tur onun dışında ben başka kaleci göremiyorum.
                              mert günok mu? ne merti aga,ayak tekniği hariç oldukça vasat bir kaleci,kurtarış olarak hiçbir özelliği yok,zaten kaleyi gene volkan babacana kaptırdı
                              TEKKEBALL

Yorum

• Nijerya kulübü Enyimba'nın bonservisini 1 milyon euro olarak belirlediği haberini görünce Anayo Iwuala ismine bir gözatayım dedim... İgimi çekti kısa video'su... Millî takıma da çağrılmış genco.

Dursun ismi, bakarsın yakında daha fazla duyarız

Yorum

Çalışıyor...
                                X