Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben 8 yabancı diye biliyordum gelecek sezon ciddi ciddi 7 yabancı kuralı mı olacak? Yani ilk 11 de banko 4 yerli olması gerekiyor.

Bunu kulüpler nasıl kabul etti inanılır gibi değil. İçimden şuraya adam yazmak bile gelmiyor. Bir ülke her alanda nasıl bu kadar vizyonsuz ve çağ dışı kalır ?
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• anadolu takımları hatay gibi kulüpler alanya gibi kulüplerin başını keser bu kural. afrikalı yunanlı yerine bizim ahmet mehmet oynar o da kamil ahmet kadar oynar rahat yeneriz anadolu takımlarını. istanbul takımları da puan kaybetmez.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Salih iyice kıymete biner şimdi.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben 8 yabancı diye biliyordum gelecek sezon ciddi ciddi 7 yabancı kuralı mı olacak? Yani ilk 11 de banko 4 yerli olması gerekiyor.

Bunu kulüpler nasıl kabul etti inanılır gibi değil. İçimden şuraya adam yazmak bile gelmiyor. Bir ülke her alanda nasıl bu kadar vizyonsuz ve çağ dışı kalır ?
          Uygulanmaz

Yorum

• Erzurum spordan Emrah ve omolo yedek için biçilmiş kaftan
            Emrah ciğerli,hırslı,iyi örta yapan içeri kateden her sene belirligol ve asisti olan bir oyuncu

Omolonun çalımı,presi,arapasi var

En azından Emrah alınabilir yedeğe
            “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• o kural revz edilir.Ilk nce ertelenir sonra revize edilir.Kimsenin isine gelmiyor o kural kimsede para yok.En fazla gurbetci akini tekrar baslar Murat saglamlar vs gibi almanya alt ligleri icin bile yetersiz topcu dolar gene.Ha bu kur ile gelirler mi bilmiyorum.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Açıklamanın tarihi 08.07.2020, üstüne devrearası yabancı sınırlaması arttırıldı.

Yorum

• Gençlerbirliği’nden kaleci Nordfelt’le anlaşmışız iddialara göre... Bu altyapıdan 11’de oynayacak oyuncu kim olacak yahu! Yoksa ertelenecek mi acaba kural.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gençlerbirliği’nden kaleci Nordfelt’le anlaşmışız iddialara göre... Bu altyapıdan 11’de oynayacak oyuncu kim olacak yahu! Yoksa ertelenecek mi acaba kural.
                    iyi kaleci diyorlar, maç başına kurtarışta zirvedeymiş, İsveç milli kaleci ayrıca.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Gençlerbirliği’nden kaleci Nordfelt’le anlaşmışız iddialara göre... Bu altyapıdan 11’de oynayacak oyuncu kim olacak yahu! Yoksa ertelenecek mi acaba kural.
                      Böyle saçma sapan hareketler yapmazlar umarım.
                      fakat bu yönetim yine saçlamaya başlayacak
                      mya oradayken her türlü şaibeli transfer olur

Balıkesirden alıp bandırmaya adam kiralıyorsun oynayamıyor
                      geçen sene de yine boşnak bir adam alıp Balıkesire kiraladılr

burada kimlerin parmağı var acaba?

Yorum

• Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                        HY67...

Yorum

• Ne nordfelti ya

Yorum

kötü kaleci değil. fakat gelecek açısından irfancan ile anlaşmak daha mantıklı.
                            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

İki transfer döneminde kulübü tam bitiremedi ya, işimiz iyice bitsin diye tüm tuşlara basıyor Ahmet.

Yorum

• Kaleci konusunda bir ekol oluşturduk, oradan devam etmemiz lazım. Ligde oynayan birçok yerli kaleci var artık, hepsi bizi örnek alarak oynatılıyor. Yeni sezonda rakiplerin kalemize gelebileceğini pek sanmıyorum zaten. Hugo-Edgar, sağda Bruno Peres, sola iyi bir transfer, önlerinde iyi bir ikili ile kemik gibi takım oluşacaktır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X